Vožnja v naravnem okolju!
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
Re: Vožnja v naravnem okolju!
Saj ni nič novega že dvajset let gledam iste gnoje v parlamentu. V normalni demokraciji se precednik stranke kateri pogori na volitvah poslovi vsaj od precedstva stranke in tako počasi pridejo novi ljudje na vrh in z tem tudi nove ideje itd. Pri nas pa precedniki do smrti. Glede tega pa spoštujem pokojnega Bajuka čeprav ga nisem maral v nobenem pogledu. Se vidi , da je živel na zahodu kjer so take reči običajne. Grem pa glavo stavit , da se glede štirikolesnikov in vožnje z njim ne bo spremenilo nič na bolje prej na slabše kajti vsaka oblast potrebuje nekoga šibkega na katerem lahko dokazuje kako uspešna je.
Zadnjič spremenil Civava, dne 21 Sep 2011, 13:11, skupaj popravljeno 1 krat.
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Bomo videli kaj bo prinesla prihodnost! morda pa novi (stari) dojamejo, da je potrebno obrniti karte....represija ni prinesla do sedaj nič novega....in ko gre za preživetje.....bomo videli!
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Evo povezave do vsebine predlogov in dodatkov tistih, kateri s(m)o imeli jajca za pošiljanje le teh v novi osnutek zakona, ki bi tak kot je zopet podarjal slovensko zemljo za užitke le nekaterim priviligiranim skupinam.
http://www.mop.gov.si/fileadmin/mop.gov ... _sep11.pdf
LP!
http://www.mop.gov.si/fileadmin/mop.gov ... _sep11.pdf
LP!
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
- Rogi
- Poznavalec
- Reactions:
- Kraj: Plave - Posočje
- Kontakt:
Kje je ta pokrajina? Mogoče v Afriki?
http://www.youtube.com/watch?v=gNp3198D ... re=related
- bade25
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: MB center in Kozjak
- Kontakt:
mah, v tem našem bananistanu lahko samo sanjamo o tem. Saj vidiš, da vse vlade do sedaj skupaj niso imele pameti da bi nas vse prehranile, zaposlile oz. poskrbele za dostojno življenje državljanov, ki ji vsak mesec polnijo blagajno, pol pa imamo mi utopijo, da bodo dovzetne za takšne stvari kot so urejeni poligoni, enostavno "ne znese jim"........verjetno je to kaj povezano z inteligenco, slo karakterjem ipd........Rogi napisal/-a:Kje je ta pokrajina? Mogoče v Afriki?
Torej ostane edino to v čemur smo slovenceljni najboljši: neurejenost....... tudi prav.......
saj zdaj bo malo mira
Pahor z ekipo gre na dopust

zgleda pa, da bodo počasi vsi nadzorniki v naših gozdovih. Imajo lovci in ostala gamad premalo dela na svojem področju.
Ne morem pa verjeti, da sama generalna policijska uprava predlaga malo nižje kazni
Pa občina MB tudi fajn navija za nas
zgleda pa, da bodo počasi vsi nadzorniki v naših gozdovih. Imajo lovci in ostala gamad premalo dela na svojem področju.
Ne morem pa verjeti, da sama generalna policijska uprava predlaga malo nižje kazni
2011 Shineray 300 xy hitro prodan..
2012 Can Am outy 800r max..... bo kr nekaj časa ostal...

Sam če nebo kaj še huje nastalo iz tega...jay886 napisal/-a:saj zdaj bo malo miraPahor z ekipo gre na dopust
![]()
mhm vozni park so že prilagodili. Do danes še jih nisem videl na endurotih se vozit naokoli.

- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Hehe...sem v nekem postu pred kratkim napisal o teh zadevah. Na Pohorju jih je kot listja in trave....plus terenski avtomobili + civilni avtomobili + helikopterji.
Pred kratkim je šel tudi en 4cikel v prešo.....ni več luštno!
Repersija je vse večja.....v Krapini se baje da dobit Hrvaški potni list.
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Verjetno so tudi stalno satelitsko izvidovanje naročili. Naj stane kolikor hoče.BIF napisal/-a:Hehe...sem v nekem postu pred kratkim napisal o teh zadevah. Na Pohorju jih je kot listja in trave....plus terenski avtomobili + civilni avtomobili + helikopterji.
Repersija je vse večja.....
Bif, bolje, da greš med terenske policaje. Zagotovo bi tudi zastonj nadure delal.
LP!
Kaj to je mišljeno za tiske trenutke ko norimo po gozdu ali tudi tiske ko se samo odpelješ v glavnem samo zato da se pelješ ne pa hodiš po gozdu?
Pa še nekaj če si z neregistriranim štirikolesnikom naprimer na njivi ali pa v gozdu ti ga lahko tudi vzemejo?
Pa še nekaj če si z neregistriranim štirikolesnikom naprimer na njivi ali pa v gozdu ti ga lahko tudi vzemejo?
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Z veseljem.....problem je v tem, da bi hitro dobil odpoved, ker bi v prvem tednu pokasiral kakih 1000 paličarjevbrinovc napisal/-a:Verjetno so tudi stalno satelitsko izvidovanje naročili. Naj stane kolikor hoče.BIF napisal/-a:Hehe...sem v nekem postu pred kratkim napisal o teh zadevah. Na Pohorju jih je kot listja in trave....plus terenski avtomobili + civilni avtomobili + helikopterji.
Repersija je vse večja.....
Bif, bolje, da greš med terenske policaje. Zagotovo bi tudi zastonj nadure delal.
LP!
Kako se pa temu izogneš? Tako da registriraš motor imaš izpit za avto ter zaščitno opremo(čelado)MitjaP napisal/-a:Moped vzamejo, tebe pa v luknjo
Ali ti lahko še skoz kar tako odvzemejo motor in napišejo kazen?
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Registriran motor in izpit ter osnovna zaščita (čelada) je po zakonu. Po pameti seveda še mnogo več zaščite ("želva", škornji, rokavice itd.)
Motor ti vzamejo za hujše kršitve (narodni parki, zaščitena področja posebnega pomena itd.), večkratne kršitve (povratniki=3x enak prekršek ipd)!
Kazen pa za vsako vožnjo izven kategoriziranih cest!
Pa uživaj v tej deželici de, de!
Motor ti vzamejo za hujše kršitve (narodni parki, zaščitena področja posebnega pomena itd.), večkratne kršitve (povratniki=3x enak prekršek ipd)!
Pa uživaj v tej deželici de, de!
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Dva dni pred miklavžem bo tudi prilika narediti to deželo zopet po meri večine njenih prebivalcev.
Oziroma je treba preprečiti razmnoževanje teh živalic.
Z svojim številom, samopašnostjo, sprevrženostjo in zajedalstvom imajo že prehud vpliv na širše okolje in prostor. So tudi invazivna vrsta.
LP!
Oziroma je treba preprečiti razmnoževanje teh živalic.

Z svojim številom, samopašnostjo, sprevrženostjo in zajedalstvom imajo že prehud vpliv na širše okolje in prostor. So tudi invazivna vrsta.
LP!
- Rogi
- Poznavalec
- Reactions:
- Kraj: Plave - Posočje
- Kontakt:
Prodajam maskirne mreže, he, heBIF napisal/-a:Hehe...sem v nekem postu pred kratkim napisal o teh zadevah. Na Pohorju jih je kot listja in trave....plus terenski avtomobili + civilni avtomobili + helikopterji.
Katere pa so to ceste? makadamske? takih je bolj malo pri nam.
Imamo pa tudi krajinski park da( ali od kdaj je nimamo nobene koristi razen nekaj posameznikov ki dobijo denar od tega parka...)
Katere pa so to ceste? makadamske? takih je bolj malo pri nam.
Imamo pa tudi krajinski park da( ali od kdaj je nimamo nobene koristi razen nekaj posameznikov ki dobijo denar od tega parka...)
Pri nas imajo te GS-650 že kar nekaj časa... čeprav z to endurco ti na quadu ne pride do živega, to ti zagotavljamjay886 napisal/-a:mhm vozni park so že prilagodili. Do danes še jih nisem videl na endurotih se vozit naokoli.
http://www.dnevnik.si/objektiv/vec_vsebin/1042480460 pa so že bili na obisku (Šumik na Pohorju) Tud na kobančkem so bili na "priljubljeni progi" pa niso nič slišali in videli 

- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
mhm!