NAKUP cestnega sport 4-kolesnika

V tej rubriki hvalite, grajajte, diskutirajte,... vse v zvezi s poceni kitajskimi štirikolesniki.
Odgovori
BENO
Začetnik
Reactions:

NAKUP cestnega sport 4-kolesnika

Odgovor Napisal/-a BENO » 06 Apr 2009, 10:11

Zdravo!
Zanima me kako je z nakupom točno takega 4-kolesnika in sicer všeč mi je izgled in zato vas bi prosil za komentarje če kdo pozna tega prodajalca in komentarje okoli 4kolesnika ker je verjetno kitajec in ne vem kako je z rezervnimi deli in servisem. Zavedam se da je kvaliteta slabša od ostalih ampak ali bo vsaj za lepo vožnjo po cestah glede na to da je možna registracija.... Odločam se med tem dvema:

http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=2418390

in

http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=2659598

prosim ne mi predlagat kupi tega, kupi tega razen če je podobnega izgleda.

Uporabniški avatar
Branko
Ižanc
Reactions:
Kraj: IG
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Branko » 06 Apr 2009, 10:19

Vprašaj Bucota - če jih ima na zalogi .... :twisted: glede na to, da ima dobavo sredi januarja ...

WWW.COLN.SI
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to! :twisted:

BENO
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a BENO » 06 Apr 2009, 10:30

ja res je da piše tako na avto.net ker ni dovolj ažuren da bi popravljal opise vendar jih ima že na zalogi ene pa še čaka tako da to ni problem...nisem vas prosil da se zapičite v vsako malenkost v textu in v opisih ampak glede 4 kolesnika.

Uporabniški avatar
Spasky
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Re: NAKUP cestnega sport 4-kolesnika

Odgovor Napisal/-a Spasky » 06 Apr 2009, 10:32

BENO napisal/-a:Zdravo!
Zanima me kako je z nakupom točno takega 4-kolesnika in sicer všeč mi je izgled in zato vas bi prosil za komentarje če kdo pozna tega prodajalca in komentarje okoli 4kolesnika ker je verjetno kitajec in ne vem kako je z rezervnimi deli in servisem. Zavedam se da je kvaliteta slabša od ostalih ampak ali bo vsaj za lepo vožnjo po cestah glede na to da je možna registracija.... Odločam se med tem dvema:

http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=2418390

in

http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=2659598

prosim ne mi predlagat kupi tega, kupi tega razen če je podobnega izgleda.

ja ja , kupi tega, saj je podobnega izgleda...

http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=2492907

2006 Barossa 250 SH tuning - prodano
2007 Arctic Cat DVX 400 - prodano
2008 - Darth Vader - LTR - prodano
2010 - ?

BENO
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a BENO » 06 Apr 2009, 10:40

vidim da eni živite na tem forumu sam zato da vse nas ki se ne zastopimo kaj dosti na 4 kolesnike ker smo na začetku tega športa dobesedni j..... v glavo in niti en ni pripravljen priskočiti na pomoč... upam sam da ste vsi taki stari manj kot 18 let ker potem vam je oproščeno otroci..če ste pa starejš vas nej bo pa sram!

To pomeni da ni nobenga tukaj gor ki bi mi znal kaj več povedat..mnenje izkušnje???

Uporabniški avatar
Branko
Ižanc
Reactions:
Kraj: IG
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Branko » 06 Apr 2009, 10:50

Pojdi tja, probaj ... ter prodajalca vprašaj kar te zanima.
Predvsem se pozanimaj:
- koliko časa velja garancija
- za kaj vse velja garancija in kdaj ne velja

Še nekaj malenkosti, ki v oglasih omenjenega podjetja zavajajo kupce:
- max hitrost 105 km/h
- full automatic KAWASAKI
- Poraba goriva 2,4 Ltr/100km
- ...

Mnenja o prodajalcu boš našel na forumu ...
Tiste, ki pa imajo izkušnje s tem in podobnimi full super duper in sploh kulskimi štirikoleniki, pa nekako težko najdemo. :roll:

WWW.COLN.SI
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to! :twisted:

Uporabniški avatar
spicek
Ižanc
Reactions:
Kraj: Nekje pod Krimom
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a spicek » 06 Apr 2009, 10:55

BENO napisal/-a:vidim da eni živite na tem forumu sam zato da vse nas ki se ne zastopimo kaj dosti na 4 kolesnike ker smo na začetku tega športa dobesedni j..... v glavo in niti en ni pripravljen priskočiti na pomoč... upam sam da ste vsi taki stari manj kot 18 let ker potem vam je oproščeno otroci..če ste pa starejš vas nej bo pa sram!

To pomeni da ni nobenga tukaj gor ki bi mi znal kaj več povedat..mnenje izkušnje???
Žal tukaj gor res ne boš našel nobenega z izkušnjami glede teh modelov, lahko pa ti z veseljem svetujemo o drugih modelih.
O prodajalcu Bucotu je pa tudi bilo veliko že napisanega :twisted: . Mogoče uporabi ikonco ˝IŠČI˝ http://www.offroad.wbc.si/forum/search.php

Ti pa predlagam, da greš k njemu in ga kupiš potem pa ga pripelješ na kakšen zbor, da boš nam nejevernim Tomažem zapru kljune, in bomo od takrat naprej samo še hvalili stroje, ki jih Buco prodaja :4x: .

Speed is passion, but must be under control :D

Uporabniški avatar
leteci
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Zasavje - Trbovlje
Kontakt:

odgovor

Odgovor Napisal/-a leteci » 06 Apr 2009, 10:56

Beno pozdrav

Ocitno ne razumes ... vsi ti namigujemo, da bezi stran od teh atv-jev in Buco doo ...
Motorji so zivljensko nevarni in tudi Buco doo ni dalec od tega ... prodal ti bo ˝macka v zaklju˝ kar pomeni, da ce bos stvar kupil, bos potem drago placeval rezervne dele (rabil jih bos kmalu in pogosto), servis pa je taksen, da ni za omenit ... skratka verjemi - tudi jaz sem se ze opekel!

Lahko pa nas ignoriras, si mislis svoje in stvar kupis, samo potem je pa itak neumno, da nas sprasujes za mnenje ...

Leteci :banana:

Uporabniški avatar
xXx
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Koroška
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a xXx » 06 Apr 2009, 11:26

BENO...fantje ti nočejo nič slabega, zato je tvoja jeza odveč...je pa res, da prihajate na ta forum takšni, ki vam je težko prebrat kakšen starejši post iz katerih je razvidno, da prodajalec pri katerem imaš nagledan quad... navaden nategavt oz. preverant desetletja, kar se tiče prodaje Kitajskih 4-kolesnikov v Sloveniji.

Lepe besede pač ne boš dobil zanj...niti za quade, ki jih prodaja...pač ni vse zlato kar se sveti ;)

Pa še moj nasvet, kar se tiče quada, ki ga imaš nagledanga na avto.net...so pač težki časi in vsak si ne more privoščit 4-kolesnika za 5000 EUR + ...dejstvo pa je, če boš nabavil "tisto" boš denar vrgel stran:

1. ne boš dobil tistega kar obljublja Mr.Buco
2. rezervne dele pozabi, če pa že bodo pa bodo preplačani
3. garancijo pozabi
4. 2/3 boš šrafal, 1/3 pa mogoče fural...pa še tam boš imel srečo, če se ti prej ne bo kaj zgodilo (prehitevanje zadnjih koles,...)
5. težave pri dokumentaciji
6. itd,...

Potem je bolje, da za ta denar greš na nepozabn dopust...boš imel več od tega oz. ti polagam na srce...raje privarčuj še kakšen evro in nabavi raje kakšen 4-kolesnik za katerega ti bo lahko vsak iz tega foruma predlagal, da to pa je to!

Pa veliko sreče pri nabavi ;)

Lp

Uporabniški avatar
Jure
Moderator
Reactions:
Kraj: Škofja Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jure » 06 Apr 2009, 11:29

A sva midva včeraj govorila. Že če bi mi omenil BUCO-ta, bi ti že včeraj rekel ne!

http://www.r-parketi.si

Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)

XXXL
Poznavalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a XXXL » 06 Apr 2009, 11:36

Oblika je full huda. Meni se dopade. Kakšnega konjička več se ne bi branil, samo se da narediti tuning.

BENO
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a BENO » 06 Apr 2009, 11:49

tudi meni se dopade oblika in to je glavni razlog....sam zdej ko berem use to me je pa strah da bom res vrgu 2500€ stran...hm...

Uporabniški avatar
xXx
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Koroška
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a xXx » 06 Apr 2009, 12:01

BENO napisal/-a:tudi meni se dopade oblika in to je glavni razlog....sam zdej ko berem use to me je pa strah da bom res vrgu 2500€ stran...hm...
Ne da te je lahko samo strah...100% ti garantiram da jih boš vrgel stran...potem je bolje, če imaš izpit A kategorije, da si kupiš za ta denar motor in okusiš cestne užitke ;)

Uporabniški avatar
Jure
Moderator
Reactions:
Kraj: Škofja Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jure » 06 Apr 2009, 12:04

Se strinjam!

Ne primerjaj mojega s tem kar misliš kupiti. Tudi 3/4 slik, ki so objavljene na strani je neresničnih in zavajujočih.

http://www.r-parketi.si

Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)

BENO
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a BENO » 06 Apr 2009, 12:37

cestne užitke poznam...sem imel KTM Duke II in je bilo vse super dokler mi ni avto zapru poti. Zdej so pa starci mal sitni glede motorja sm pa hotu 4-kolesnika kupit...zgleda da ne bo potem nič od teh 4 kolesnikov.. prov škoda ker je oblika fenomenalna.

Enx
Poznavalec
Reactions:
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Enx » 06 Apr 2009, 13:03

prov škoda ker je oblika fenomenalna
Ni vse zlato kar se sveti, tudi ni vsak dober prodajalec če ima 100 oglasov na Avto.net. Je človek, ki je bil zadovoljen pri Bucotu, in so ljudje ki niso bili. Iz izkušenj uporabnikov ne slovi kot poštenjak.

Tudi če se odločiš za nakup podobnega štirikolesnika s poreklom iz daljnega vzhoda, ga kupi vsaj pri prodajalcu, ki tudi praktično (ne samo na papirju) nudi garancijo in servis.

Nazadnje sem govoril s nezadovoljno stranko od omenjenega prodajalca, ki je pri Bucotu kupil 4 kolesnik z možnostjo registracije, pozabili pa so mu povedta, da je ta možnost sicer manjša (ali celo zelo majhna) in če ga bo hotel registrirat ga bo to koštalo še dodatnih 200 ali 300 EUR. Dobil je namreč samo COC papir ne pa homologacije. Toliko o prodajalcu.

Pa brez zamere, saj nisi prvi, no ja najbrž si že skoraj 100i z istim problemom na forumu, zato ne pričakuj nekega blaznega navdušenja s strani starejših uporabnikov forum, ker imamo počasi dovolj tega "upadanja" z bucoti, blizu zahoda, Blizz sporti ... ;)

Uporabniški avatar
brinovc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a brinovc » 06 Apr 2009, 14:01

BENO napisal/-a:cestne užitke poznam...sem imel KTM Duke II in je bilo vse super dokler mi ni avto zapru poti. Zdej so pa starci mal sitni glede motorja sm pa hotu 4-kolesnika kupit...zgleda da ne bo potem nič od teh 4 kolesnikov.. prov škoda ker je oblika fenomenalna.
Beno, ker si navajen KTMa, je najboljše, da si omisliš kaj takega:

http://www.eatv.de/com/modelle/modelle.php

Če je predrag Eatv (in za večino nas je) imaš tu nekaj cenejšega:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=6

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=7

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=8

LP!

BENO
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a BENO » 06 Apr 2009, 14:12

žal to je pa predrag šport če se gre kupovat kvalitetne znamke...sej bistvo sem sedaj izvedel tako da hvala za odgovore je bilo kar nekaj takih ki so me ŽE skoraj prepričali.

Blue_29
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Blue_29 » 06 Apr 2009, 14:48

http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=2716625

To iščeš ti.

Da je oni lepi?

Pa s tem se ne peljem, pa če mi ga potem podariš. :)

Enkrat je mislim da tripleX napisal, da so tile kitajski atv-ji zgrajeni iz slabega materiala, ker se varčuje na izdelavi. Da se pa pelješ po cesti pa se kje pokaže nekvalitetni material ali spoj, pa te lahko življenja stane.
Jaz si ne upam.

piko2
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Solčava - Zgornja Savinjska dolina
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a piko2 » 06 Apr 2009, 15:09

Imaš ZS.

Uporabniški avatar
Spasky
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Spasky » 06 Apr 2009, 19:43

BENO napisal/-a:vidim da eni živite na tem forumu sam zato da vse nas ki se ne zastopimo kaj dosti na 4 kolesnike ker smo na začetku tega športa dobesedni j..... v glavo in niti en ni pripravljen priskočiti na pomoč... upam sam da ste vsi taki stari manj kot 18 let ker potem vam je oproščeno otroci..če ste pa starejš vas nej bo pa sram!

moj sarkazem naj te ne prizadene, če bi si vzel čas in prej uporabil možnost IŠČI bi ti bilo vse jasno...
No itak so ti pa že vsi ostali uporabniki foruma lepše povedali.

2006 Barossa 250 SH tuning - prodano
2007 Arctic Cat DVX 400 - prodano
2008 - Darth Vader - LTR - prodano
2010 - ?

Odgovori