x8 PROBLEM

Odgovori
silvestrus
Začetnik
Reactions:

x8 PROBLEM

Odgovor Napisal/-a silvestrus » 15 Sep 2014, 00:25

Pozdravljeni vsi na forumu.
Za rojstni dan sem dobil cf x8....moram rect da sem zadovoljen z njim, ampak mam en problem... pod vodno pumpo mi skozi neko luknjo teče hladilna tekcina.... v service manual piše da bi naj bil to znak da je tesnilo/ semering vodne črpalke fuč... kljub garanciji ne grem več na uradni servis (roso) ker sem totalno razočaran z njimi (so mi na prvem servisu nekaj polomli pa še šraufali 5 ur (servis+blokada) ).... torej iscem mojstra ki se spozna!!!!!

lozinka
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Re: x8 PROBLEM

Odgovor Napisal/-a lozinka » 15 Sep 2014, 20:11

silvestrus napisal/-a:Pozdravljeni vsi na forumu.
Za rojstni dan sem dobil cf x8....moram rect da sem zadovoljen z njim, ampak mam en problem... pod vodno pumpo mi skozi neko luknjo teče hladilna tekcina.... v service manual piše da bi naj bil to znak da je tesnilo/ semering vodne črpalke fuč... kljub garanciji ne grem več na uradni servis (roso) ker sem totalno razočaran z njimi (so mi na prvem servisu nekaj polomli pa še šraufali 5 ur (servis+blokada) ).... torej iscem mojstra ki se spozna!!!!!
Če nočeš tega serviserja poišči drugega uradnega za CF moto, garancija je garancija pa čeprav je Kitajc!

Uporabniški avatar
Berti
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: brežice

Odgovor Napisal/-a Berti » 16 Sep 2014, 05:46

Lozinka kaj pa če pokliče serviserja, ki Dejanu servisira?

silvestrus
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a silvestrus » 16 Sep 2014, 16:52

Berti napisal/-a:Lozinka kaj pa če pokliče serviserja, ki Dejanu servisira?
Pelam v četrtek na pooblaščenega. Bomo vidli kaj bo. Čene pa bo vas prosil za nasvet komu pelat.

silvestrus
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a silvestrus » 19 Sep 2014, 09:39

Rešeno! Naročena komplet nova pumpa preko garancije.

Odgovori