Pozdravljeni vsi na forumu.
Za rojstni dan sem dobil cf x8....moram rect da sem zadovoljen z njim, ampak mam en problem... pod vodno pumpo mi skozi neko luknjo teče hladilna tekcina.... v service manual piše da bi naj bil to znak da je tesnilo/ semering vodne črpalke fuč... kljub garanciji ne grem več na uradni servis (roso) ker sem totalno razočaran z njimi (so mi na prvem servisu nekaj polomli pa še šraufali 5 ur (servis+blokada) ).... torej iscem mojstra ki se spozna!!!!!
x8 PROBLEM
-
lozinka
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Novo mesto
- Kontakt:
Re: x8 PROBLEM
Če nočeš tega serviserja poišči drugega uradnega za CF moto, garancija je garancija pa čeprav je Kitajc!silvestrus napisal/-a:Pozdravljeni vsi na forumu.
Za rojstni dan sem dobil cf x8....moram rect da sem zadovoljen z njim, ampak mam en problem... pod vodno pumpo mi skozi neko luknjo teče hladilna tekcina.... v service manual piše da bi naj bil to znak da je tesnilo/ semering vodne črpalke fuč... kljub garanciji ne grem več na uradni servis (roso) ker sem totalno razočaran z njimi (so mi na prvem servisu nekaj polomli pa še šraufali 5 ur (servis+blokada) ).... torej iscem mojstra ki se spozna!!!!!
-
silvestrus
- Začetnik
- Reactions:
Re: x8 PROBLEM
Pelam v četrtek na pooblaščenega. Bomo vidli kaj bo. Čene pa bo vas prosil za nasvet komu pelat.Berti napisal/-a:Lozinka kaj pa če pokliče serviserja, ki Dejanu servisira?
-
silvestrus
- Začetnik
- Reactions: