Pozdravljeni, zanima me, ali bi kdo mogočel vedel, kaj bi lahko bilo narobe, kadar prestaviš v 1prestavo , ostane menjalna ročica v spodnjem položaju? ter enako ko prestavljaš v višje prestave. Ne vrne se v prvotno stanje.
Lp, Miha
Raptor 660
Re: Raptor 660
Pozdravljeni!
Sem nov na forumu in si lastim XY štirikolesnik letnik 201? Kupil sem ga včeraj in smo z prijatelji takoj odšli v hosto malo divjat. Beštja gre, ko sneta sekira a imam en problem. (Beri zgornji post)...
Za svoj prvi post boš moral malo bolj konkretno udarit po tipkovnici ter kaj več opisat.
Drugače pa imam mehanika, kateri Yamahe popravlja kar preko telefona. Pokličeš in ti na daljavo svetuje, popravi, servisira, zamenja olje, filter, nastavi ventile...! Če ne boš rešil-javi, da ti dam kontakt
Sem nov na forumu in si lastim XY štirikolesnik letnik 201? Kupil sem ga včeraj in smo z prijatelji takoj odšli v hosto malo divjat. Beštja gre, ko sneta sekira a imam en problem. (Beri zgornji post)...
Za svoj prvi post boš moral malo bolj konkretno udarit po tipkovnici ter kaj več opisat.
Drugače pa imam mehanika, kateri Yamahe popravlja kar preko telefona. Pokličeš in ti na daljavo svetuje, popravi, servisira, zamenja olje, filter, nastavi ventile...! Če ne boš rešil-javi, da ti dam kontakt
Hvala za odgovor, bi prosil za kontakt od tega mehanika. Gre pa se za yamaho raptor 660 letnik 05.
Mal sarkazma drugač s tem kontaktom 
Za začetek odpri menjalnik in opazuj, kje se zatika.
Za začetek odpri menjalnik in opazuj, kje se zatika.