Ko sem objavila naslov sporočila, sem bila enostavno SREČNA, da vesoljnemu svetu lahko sporočim novico, da bo klub deloval pod novim vodstvom.
Po dveh letih nedelovanja pravno pade vsako vodstvo oz. njihove naloge, gre za avtomatsko razrešitev vodstva, razen predsednika in ustanoviteljev. Ker je v našem primeru to samo g. Boštjan Vene, o vsem po treh letih lahko odloči sam, saj je na samem začetku.
foruma zaradi povečanih obveznosti, ker Žileta ni v Slo ne sledim vsak dan, zato je bila toliko večja moja žalost, v katero smer so šli prispevki pod tem naslovom.
Moj cilj je, da se v Sloveniji ustanovi VELIKO, RAZLIČNO mislečih klubov, ki bi jih povezovala krovna organizacija in to je ZVEZA ATV SLO.
Vsako mnenje je dobrodošlo, čeprav drugačno, vendar želim, da je podano na nivoju, ki je v čast in ponos vsakemu posamezniku. Želela, bi da se stvari med posamezniki povedo na način, kot bi jih želeli slišati sami.
Nobene omejitve ni, da si pripadnik različnih klubov, to je moje osebno mnenje, ki ne leti na nikogar in naj ga preko tega posta spozna tudi moj-naš-vaš vodstveni odbor in sicer:
Od članov v vodstvu ( za njih se uporavlja druga besedna terminologija, ker so mi bližji
Člani pa nimajo takih zadolžitev, za njih se na nek način poskrbi, da se bodo v klubu SUPER počutili in iz tega izhaja moje naslednje razmišljanje:
Klub diha v eni smeri in združuje skupino PRIJATELJEV, ki se družijo v prostem času. Ne gre za to, da je klub *eliten* gre za to, da si pred pravnomočnim članstvom damo vsi čas, da se spoznamo. Ne želim, da čez dva meseca ugotovimo, da si nismo všeč, da ni idej, da ni pobud, da ni razumevanja, ki ruši srce delovanje kluba. Če se vse to izkaže za pozitivno DOBRODOŠEL NOVI ČLAN, ker je še en več, da stvar premaknemo naprej.
Na koncu, moj začetni namen ni bil, da napišem prosti spis, ampak sem med pisanjem Morala izdavit stvari, ki me bolijo,motijo in žalostijo.
V upanju, na super štart klba še enkrat motoristični pozdrav SREČNO