KLUB JE ŽIV z ponovnim rojstvom 1.maj 2010

Važna obvestila
žiletka
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a žiletka » 22 Apr 2010, 09:42

Spoštovani vsi ljubitelji štirikolesnikov,
Ko sem objavila naslov sporočila, sem bila enostavno SREČNA, da vesoljnemu svetu lahko sporočim novico, da bo klub deloval pod novim vodstvom.
Po dveh letih nedelovanja pravno pade vsako vodstvo oz. njihove naloge, gre za avtomatsko razrešitev vodstva, razen predsednika in ustanoviteljev. Ker je v našem primeru to samo g. Boštjan Vene, o vsem po treh letih lahko odloči sam, saj je na samem začetku.
foruma zaradi povečanih obveznosti, ker Žileta ni v Slo ne sledim vsak dan, zato je bila toliko večja moja žalost, v katero smer so šli prispevki pod tem naslovom.
Moj cilj je, da se v Sloveniji ustanovi VELIKO, RAZLIČNO mislečih klubov, ki bi jih povezovala krovna organizacija in to je ZVEZA ATV SLO.
Vsako mnenje je dobrodošlo, čeprav drugačno, vendar želim, da je podano na nivoju, ki je v čast in ponos vsakemu posamezniku. Želela, bi da se stvari med posamezniki povedo na način, kot bi jih želeli slišati sami.
Nobene omejitve ni, da si pripadnik različnih klubov, to je moje osebno mnenje, ki ne leti na nikogar in naj ga preko tega posta spozna tudi moj-naš-vaš vodstveni odbor in sicer:
Od članov v vodstvu ( za njih se uporavlja druga besedna terminologija, ker so mi bližji :twisted: ) zahtevam 200 % predanost klubu, ki deluje na LJUBITELJSKI ravni in za sprostitev nas vseh. Vodstvo se srečuje tudi z negativnimi situacijami, ki jih je potrebno premagati in drugih 100% šteje za depozit dobre volje. Osebno smatram za SRČNO in osebno izdajo, če je moj vodstveni kader član drugega kluba. ( saj poznate konkurenčno klauzulo vodstva :evil: ) Vodstvo, da je uspešno MORA BITI predano eni skupni stvari, ki je rdeča nit dotičnega kluba.
Člani pa nimajo takih zadolžitev, za njih se na nek način poskrbi, da se bodo v klubu SUPER počutili in iz tega izhaja moje naslednje razmišljanje:
Klub diha v eni smeri in združuje skupino PRIJATELJEV, ki se družijo v prostem času. Ne gre za to, da je klub *eliten* gre za to, da si pred pravnomočnim članstvom damo vsi čas, da se spoznamo. Ne želim, da čez dva meseca ugotovimo, da si nismo všeč, da ni idej, da ni pobud, da ni razumevanja, ki ruši srce delovanje kluba. Če se vse to izkaže za pozitivno DOBRODOŠEL NOVI ČLAN, ker je še en več, da stvar premaknemo naprej.
Na koncu, moj začetni namen ni bil, da napišem prosti spis, ampak sem med pisanjem Morala izdavit stvari, ki me bolijo,motijo in žalostijo.
V upanju, na super štart klba še enkrat motoristični pozdrav SREČNO :D

Uporabniški avatar
Jure
Moderator
Reactions:
Kraj: Škofja Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jure » 22 Apr 2010, 14:03

rudi12 napisal/-a:Enx:
Kot si že sam opazil iz Juretovega pisanja,me na sestanek sploh nebodo povabili,torej moj pogled na razvoj kluba nima nobenega vpliva.Upam samo lahko,da bo Žiletka naredila v klubu red in speljala svoje dobre zamisli (nekaj jih poznam,večino še ne).Dokler pa bo Jure zraven pri odločanju in se bo uvedlo sprejemanje članov na principu prostozidarjev,bo pa ta klub postal "tajno društvo PGC".
Sama predsednica ne bo mogla narediti ničesar.Za uspešnost kluba je potrebna ekipa,ki bo odločala,člani pa te odločitve sprovajali.
Izziv bi bil ustanovitev zveze klubov,ki bi imela večji vpliv na državne organe in skupno promocijo štirikolesnikov.Vendar kot vidiš niti sodelovanje klubov,zaradi ozkoglednosti in že otročje zamerljivosti nekaterih,ne bo mogoče,dokler bodo le ti pri odločanju v klubu.
Žiletki želim,da uredi zadeve in ji bom po svojih močeh tudi pomagal,če tudi nebi bil član kluba,saj sem ljubitelj štirikolesnikov z željo,da se ta panoga predstavi javnost v pravi luči in ne kot huligani,ki samo uničujejo naravo.Ravno zaradi tega že skozi predlagam sodelovanje klubov,saj bomo skupaj lahko na teh področjih naredili veliko več kot posamezen klub.

LP Rudi
Rudi ne obremenjuj se z mojo prisotnostjo. Glede na to, da je problem samo v meni in z mano, ti z veseljem sporočam, da boš imel proste roke pri projektih, članstvih in dogodkih, ki si si jih zamislil. Jaz sem zadnji, ki bi dvomil in te ogrožal pri tvojih bodočih uspehih.

To je tudi zadnji post namenjen tebi, ali pa zadnja beseda - kakor hočeš.

http://www.r-parketi.si

Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)

Uporabniški avatar
Mitjag
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Laze v Tuhinju
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mitjag » 22 Apr 2010, 15:39

Ne morem si pomagati da se ne bi spet oglasil.

Iz mojega stališča:
klub je namenjen da se fajn imamo, da se družimo, da si pomagamo, da skupaj kaj naredimo...
klub ni namenjen temu kar se sedaj tukaj piše.

Sam sem kupil štirikolesnik z namenom da se malo sprostim od vsakodnevne službe, da mogoče preko kluba spoznam nove ljudi, da se imam kam "dat" ko ni ničesar na koledarju.
Zato prosim vsak naj se malo zadrži pa bo veliko bolje. Dejstvo je da smo si ljudje različni kar pa ne pomeni da ne moremo skupaj sodelovati.

in še nekaj: tudi morebitni bodoči člani tole berejo...

To je to od mene.

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 22 Apr 2010, 19:50

Mitjag napisal/-a:klub ni namenjen temu kar se sedaj tukaj piše..
Klub tudi ni namejen sodelovanju itd...z kakršnim koli drugim klubom, ki krši svoj statut (in to dokaj dobro dokumentirano).
Če že kršim ali kršimo, je nepotrebno zavajanje hitro lahko meč z dvema rezinama.
To in še kaj zraven so zamolčana dejstva, ki nas bodo s strani uradnih institucij hitro streznila. :k:

Uporabniški avatar
rudi12
Duvator pripravnik
Reactions:
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a rudi12 » 23 Apr 2010, 08:02

Jaka soljenje pameti drugim,ko sam delaš CPP prekrške (152km/h na radar)in se s tem še hvališ na forumu,je najmanj otročje obnašanje človeka,ki je že malo v letih za taka dejanja.Mislim,da se kot nečlan kakršnega koli kluba preveč sekiraš za kluba in njuno delovanje.(sodelovanje)

4x4 norc!!!)Slika
Slika

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 23 Apr 2010, 09:08

Vsaj ne mečem slabo luč na klub in ne zavajam javnosti v imenu kluba itd...Prekrške delam pač sam in v noben kodeks, zakon ali statut si nisem zapisal, da jih ne bom, medtem ko ???? no ja saj sem povedal, da pač nisem istomisleč, zato me ni v članstvu. , če ne smem razmišljati tudi drugače. Vsak si pač najde klub, kjer se počuti najbolje, a ne. :k:
Vidim, da nekateri težko sprejemate drugačne misli.
Pa, pa :hoj: sem že izklučen iz klubskega kotička :help:

Enx
Poznavalec
Reactions:
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Enx » 23 Apr 2010, 16:17

Fantje, a lahko prosim nehate s tem prepucavanjem. Forum je namenjen debati o 4 kolesnikih in če komu kaj ni všeč naj ali zamenja forum ali naj se pač vsaj včasih vzdrži komentarja. 1, 2, 3, 4, ... 10. Ok, dalje. Če se komu kaj prepove na forumu ni nič narobe, če se izkaže da krši pravila - tudi Gantar kdaj pa kdaj na gumbek pritisne, pa zaradi tega nihče ne reče da je ksenofob, da ni demokracije ... ali kaj drugega. Taka so pač pravila in pravila so zato da se spoštujejo.

Članstvo na forumu ali v klubu ... je na lastno željo. Če koga ta forum ali AQKS ne veseli ali ne zadovolji njegovih potreb, potem naj pač ne bo član. Obstajajo tudi drugi klubi in hvala bogu da obstajajo. Tudi sam se bom udeležil naslednjega dogodka, ki ga bodo v kratkem organizirali kolegi s Štajerskega konca v Orehovi vasi.

Zadnje čase pa se mi ne dozdeva, da tu ni demokracije temveč je zaradi preveč demokracije vse skupaj na poti v anarhijo in to se mora končati.

Klub bo imel sedaj novo vodstvo in smernice: "amatersko turističen" del in "športni" del. Prvi je namenjen druženjo in furam, kakršne so bile že organizirane v preteklosti, drugi del pa bo pridobil športno licenco pri AMZS Šport in bo namenjen tekmovalcem, da bodo lažje pridobivali državne licence in se udeleževali tekmovanj v Sloveniji in tujini. Glede sestankov pot še ni jasno določena, seveda bodo - da se bomo lahko dogovorjali o dogodkih in smernicah v prihodnosti - več bo vedela Žiletka. Toda, tudi v vsakem podjetju je nekdo vodja in ima glavno besedo in tudi tukaj bo tako - pametni predlogi so nagrajeni, "drkanje" in metanje polen pod noge pa sankcionirani. Članstvo v klubu naj bo članom v ponos.

Odgovori