Imam predlog za ime novega ljubljenčka: prej je bil Kanarček, zdaj pa je lahko Kermit
Hunter66 napisal/-a:@czy kje si kupil zival ? Vidim da nima teh KL italianskih napisov ? A jih se kaksno drugo podjetje uvaza in homologira razen dks?
Pa srecno voznjo !
Hmm, denarja ni ravno na pretek, vendar pa se držim rekla: "Nisem tako bogat, da bi kupoval poceni!" Zato so razni kitajčki odklenkali...hurco napisal/-a:Sandi je napisal:
Sandi9, en namig zate, ker vidim da denar ni problem.Poraba goriva me ne zanima, ker bom v celem letu pokuril največ toliko, kot s čolnom v enem vikendu...Prav sedaj enkrat začnejo prodajti Arctic cat 1000 V2, to bi znalo še bolj zadovoljiti tvoje zahteve?
To je lučka oz. napis FI, in ne F1.czy napisal/-a:Se mi je pa prižgala med vožnjo tudi opozorilna lučka F1. Kaj to pomeni?
Gre za trikotnik vplinjač, filter in izpuh. Če spremniš eno, se podre razmerje in je lahko mešanica prerevna ali prebogata... BF750 ima vbrizg (ga ima?), zato ne vem, kako kompenzira spremembe.czy napisal/-a:Na outyu mi je isto pokalo dokler nisem razdrl in očistil vplinjač. Zdaj pa le malo kdaj.XXXL napisal/-a:Problem rešen.czy napisal/-a: Ja, sploh ni bil zaprt.