BELA KRAJINA - vožnje, dogovori za vožnje, dogodki ...

Vsa srečanja, prireditve, pikniki, dogodki,... in vse vaše avanture na terenu.
Odgovori
Uporabniški avatar
jay886
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Ruše

Re: BELA KRAJINA - vožnje, dogovori za vožnje, dogodki ...

Odgovor Napisal/-a jay886 » 25 Dec 2011, 18:50

Ko sem prve slike videl, sem mislil OK si pač dan pred furo kaj prevažal v sodu in si ga kr pustil gor... ampak zdaj vidim, da imaš redno ta "stabilizator" gor :)

medved1 napisal/-a:
Še nekaj mi je šilno v glavo; če pozunaš kaknega soldata SV, kater je na misiji mu naroči gorila pack 90cm, košta glih 20€.

res je.. Pa še lepo se ga da zmontirati.

Slika

2011 Shineray 300 xy hitro prodan..
2012 Can Am outy 800r max..... bo kr nekaj časa ostal...

Slika

bugimajstr
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: bela krajina

Odgovor Napisal/-a bugimajstr » 25 Dec 2011, 20:15

Za tale kufr bi se pa priporočal če lahko kdo nabavi.žal sam ne poznam nikogar ki bi delal u vojski.in če stane 20 evrov naročim takoj 2 komada.:)

Uporabniški avatar
Berti
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: brežice

Odgovor Napisal/-a Berti » 26 Dec 2011, 13:03

lakl napisal/-a:Tale sod bi bolj Bertiju pasal!
Na AC-ju mi tale stilska preobrazba nikakor ne sede! ( Aja-Berti ga pa že ima odspredaj :D )
(Mogoče pa ima v sodu koruzo,da če ga "zeleni" dobijo reče,da koruzo vozi za divjad) :D
Na cesti pa videvam RedBull - ov avto z podobnim sodom mogoče je pa tale tudi njihov!
Sedi 5. Dober komentar vreden cevapov pri lukezi

Uporabniški avatar
Bohorc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Mirna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Bohorc » 26 Dec 2011, 16:19

Matr me raz***a ko nekaj nekomu ne "paše" ker ima nekdo preprosto rešitev, ki je zelo poceni, čeprav vizualno ni za nikamor. Če bi ideja zrastla v glavi od nekaterih kritikov, bi bilo vse "kul". Pa jebeš izgled, važna je uporabnost, pa če jemlješ iz soda zadeve z hidravlično roko, z škripcem, ali pa če moraš zaradi tega stopiti na sedež. Komur ni všeč, kar ima Bugi na motorju - a ste taki frajerji, da mu kupite kovček :?: Sploh tisti, ki imate čez njegov sod povedati ne vem kaj :?: Ga ni junaka na forumu - zatorej, kaj vas briga kaj ima možak na motorju. Vozi ga on, kako ima fiksiranega na motor in kakšno funkcijo ima je njegova stvar. AMEN!
Ja pa skoraj sem pozabil: možakar ne bo nič jezen, čemu Dedek Mraz pod smrekco pripelje BRP-ja [-o<

Kamor ne prideš peš-
prideš z ATV-jem :twisted:
Arctic Cat Cruiser 700 4x4
Gladiator Quad Riders

Uporabniški avatar
baron21
Obiskovalec
Reactions:
Kraj:: nm
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a baron21 » 26 Dec 2011, 17:14

Bohorc napisal/-a: kako ima fiksiranega na motor in kakšno funkcijo ima je njegova stvar.
Pa ravno tukaj je skrito pomembno dejstvo! Tisti sod na atvju je po funkciji nadomestek kovčka, po definiciji pa nikakor.

Uporabniški avatar
Bohorc
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Bohorc » 26 Dec 2011, 17:26

baron21 napisal/-a:
Bohorc napisal/-a: kako ima fiksiranega na motor in kakšno funkcijo ima je njegova stvar.
Pa ravno tukaj je skrito pomembno dejstvo! Tisti sod na atvju je po funkciji nadomestek kovčka, po definiciji pa nikakor.
In definicija kovčka je???

Kamor ne prideš peš-
Gladiator Quad Riders

Uporabniški avatar
baron21
Obiskovalec
Reactions:
Kraj:: nm
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a baron21 » 26 Dec 2011, 17:43

Bohorc napisal/-a:In definicija kovčka je???
Glede na to, kako je pritrjen, se to smatra za tovor, in ob srečanju z predstavnikom modre sile ne bo nobenih težav,
kar pa ne velja za kovčke, ki so večinoma fiksno pritrjeni in s tem postanejo dodatna (ne)homologirana oprema. Seveda je tudi kovček tovor, dokler je samo privezan na atv.

Uporabniški avatar
Bohorc
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Bohorc » 26 Dec 2011, 18:04

baron21 napisal/-a:
Bohorc napisal/-a:In definicija kovčka je???
Glede na to, kako je pritrjen, se to smatra za tovor, in ob srečanju z predstavnikom modre sile ne bo nobenih težav,
kar pa ne velja za kovčke, ki so večinoma fiksno pritrjeni in s tem postanejo dodatna (ne)homologirana oprema. Seveda je tudi kovček tovor, dokler je samo privezan na atv.
Torej v njegovem primeru sploh ni ovir za predstavnike zakona, če prav razumem!

Kamor ne prideš peš-
Gladiator Quad Riders

Uporabniški avatar
lakl
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a lakl » 26 Dec 2011, 18:54

Berti napisal/-a:
lakl napisal/-a:Tale sod bi bolj Bertiju pasal!
Na AC-ju mi tale stilska preobrazba nikakor ne sede! ( Aja-Berti ga pa že ima odspredaj :D )
(Mogoče pa ima v sodu koruzo,da če ga "zeleni" dobijo reče,da koruzo vozi za divjad) :D
Na cesti pa videvam RedBull - ov avto z podobnim sodom mogoče je pa tale tudi njihov!
Sedi 5. Dober komentar vreden cevapov pri lukezi
Dogovorjeno. Ko bom pri teti na obisku se slišimo.

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: http://goeasttour.com/
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 26 Dec 2011, 20:58

Bohorc napisal/-a:Matr me raz***a ko nekaj nekomu ne "paše" ker ima nekdo preprosto rešitev, ki je zelo poceni, čeprav vizualno ni za nikamor. Če bi ideja zrastla v glavi od nekaterih kritikov, bi bilo vse "kul". Pa jebeš izgled, važna je uporabnost, pa če jemlješ iz soda zadeve z hidravlično roko, z škripcem, ali pa če moraš zaradi tega stopiti na sedež. Komur ni všeč, kar ima Bugi na motorju - a ste taki frajerji, da mu kupite kovček :?: Sploh tisti, ki imate čez njegov sod povedati ne vem kaj :?: Ga ni junaka na forumu - zatorej, kaj vas briga kaj ima možak na motorju. Vozi ga on, kako ima fiksiranega na motor in kakšno funkcijo ima je njegova stvar. AMEN!
Ja pa skoraj sem pozabil: možakar ne bo nič jezen, čemu Dedek Mraz pod smrekco pripelje BRP-ja [-o<
Iz navdenega je več kot očitno, da te je najbolj zmotil en specifičen komentar v tej temi...natančneje povedano moj!
Za začetek predlagam Persen!
Jasno je da je Bugimajster tvoj kolega in cenim, da si se mu postavil v bran. Vendar kljub temu ne gre mimo nekaterih trditev. Navajaš, da "jebeš izgled, važna je uporabnost"....če plastično prevedem...je*** ogrevane ročke in ročico za gas, termo perilo, kvalitetne škornje, hlače in jakno, ledvične pasove in podkape....(opreme za kakšnih 1.000 EUR)zdaj, ko je mrzlo, si montiraš na zadnji prtljažnik plinsko pečko in se voziš v gatah. Je*** kako izgleda, je pa funcionalno in poceni (cena plinske pečke 60 EUR)!
Izgovor, da je sod super, ker stane 20 EUR-ov je bolestno. Vožnja z atv-jem ni vožnja z kanujem. Po vseh testiranjih opreme za atv nihče, ki da kaj nase ne nudi je****** soda za shranjevanje opreme!
Kdor trdi, da z navpično postavljenim sodom na atv-ju ni nič narobe laže, ali pa se dela norca! In kot kolega bi te moralo resno skrbeti, kako ima fiksiranega na motor, če ne zaradi njegove, pa zaradi tvoje varnosti!
In nenazadnje...Dedek Mraz ne obstaja, kakor tudi ne Božiček ali Miklavžek. Je pa lepo (vendar zaskrbljujoče), da nekateri še verjamejo v nihov obstoj!In če možakar nima denarja za spodoben kufer, BRP-ja še dolgo ne bo pod smrekico, hrastom ali katerimkoli drugim drevesom!

Uporabniški avatar
sandii
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Škofja Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a sandii » 26 Dec 2011, 21:58

Bif seveda obstajajo Miklavž,Božiček in Dedek Mraz samo se tebi ne bojo pokazali ker preveč serješ po forumih.Zdravila ki jih ponujaš pa zasebe prišparaj.

L.P. Od Božička,Miklavža in Dedka Mraza

Uporabniški avatar
Bohorc
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Bohorc » 26 Dec 2011, 22:30

Potem pa najbolje da se usedeš na tole:

Slika

Kamor ne prideš peš-
Gladiator Quad Riders

Uporabniški avatar
Berti
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: brežice

Odgovor Napisal/-a Berti » 26 Dec 2011, 22:52

Bugi si BRP-ja ni upal kupit,ker ga ima njegov kolega in je ze 2krat zlomil kardane. 1so mu jih popravili na servisu za ceno 2000 evrckom. V 2 je sel lokalnemu varilcu in mu je navaril traktorske s katerimi se se zdaj fura po kocevskih vlakah.

Drgac je pa kymco zakon i pika! :mrgreen:

medved1
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a medved1 » 27 Dec 2011, 00:19

Možakarji, dekleta in njim podobni (da ne bom koga užalil), smo pa res naveličani in zdolgočaseni. Zadnji čas, da si vzamemo čas zase in sami. Zajahajmo svoje mehanske prijatelje (ni vibrator) in kljub naravovarstvenim zakonom in ukrepom v naravo po sprostitev. Zakaj? Ker iz vsake teme, slike in nasploh prispevka naredimo cele doktorske dizertacije, vmes še koga užalimo, spljuvamo vse okoli nas in mi smo vsekakor oh in sploh naj. Čas božiča in pričakovanja novega leta je čas obdarovanja lepih želja, nepokvarjenih srčnih misli in gest. Srečnega zdravga in veliko zadovoljstva s tem kar imamo, če pa zraven kaj pade pa toliko boljše v letu 2012.

lp
kljub mrazu in zimi buden :bear:

bugimajstr
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a bugimajstr » 27 Dec 2011, 08:14

Joj ne se kregat zaradi mojega soda no.Je res da me je od BRP-ja odvrnila najprej huda začetna cena potem pa še astronomske cene popravil.mislim da je stvar takšna da se vsak stroj pokvari.samo cena delov je pa lahko zelo visoka in različna.zato sem se odločil za AC-ja.mi je samo žal da nisem vzel 700ccm.kar se tiče dobre obleke se pa strinjam da jo je treba kupit.sam trenutno je kriza in bo moralo počakat.Mojster BIF.....zakaj se moraš tako sovražno vtikat v vse poste?ne mi zamerit ampak se mi zdi da ne mislim samo jaz tako.saj je prav da zagovarjaš svojo znamko.ampak so tudi druge znamke dobre če jih vzdržuješ.pa še veliko manj stanejo.no upam da nisem spet na kak žulj stopil da me spet ne zmanka na forumu.:)

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 27 Dec 2011, 09:08

Poglej kolega Bugi....
BRP z to debato ne bi imel nobene veze, če ga ne bi (kot ciljano provokacijo) omenil Bohorc. Ti voziš AC-ja, ki je zelo spodobno vozilo (morda celo odlično), jaz pač BRP-ja. Debate o tem smo že 100x prežvečili in so res nepotrebne.
Jasno je, da sta oba dobra in kar se mene tiče na to temo ni več kaj dodati.
Vendar je dejstvo, da tisti moder sod , ki je pokončno postavljen na tvojem AC-ju tja res ne sodi. Verjamem, da je poceni, kakor verjamem, da je zate funkcionalen (čeprav ne razumem), vendar (se bom posul z pepelom) imaš vizuelno lep motor, ki je po nekaterih merilih tudi odličen. In takšnemu motorju in sebi bi resnično bolj pasala kakšna torba, ki jih je različnih oblik in cenovnih razredov kolikor želiš. Nedolgo sta tudi Jaka in Daresan na forumu nudila odlične torbe za zelo zelo spodoben denar...tudi sam jo imam in se odlično obnese še v tako težkih pogojih!
In to je vse kar sem jaz in (verjetno) ostali želeli povedat...najprej na šaljiv način...očitno pa nekateri dobijo žolčne kolike, ko preberejo katerikoli moj post!
In ker mi je ljubša kruta resnica, kot lažnjiv nasmeh s figo v žepu in sem kot veste brez dlake na jeziku, povem kar menim, da je prav.
Kakorkoli....predvsem zaradi tebe, ti želim, da ko bo prva možnost ta sod zamenjaš za neko primernejšo obliko "prtljažnika". Verjemi, da se boš tudi sam počutil bolje, kakor tudi tisti, ki vozijo za teboj in s teboj!

Seveda tudi jaz iskreno VSEM želim lepe in prijetne praznike, v Novem letu pa predvsem zdravja in sreče (le-to bomo zelo potrebovali), vse Vaše poti pa naj bodo varne in brez težav!
L.p:
Igor

bugimajstr
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a bugimajstr » 27 Dec 2011, 10:42

No BIF tut meni bi bilo lepše če bi mi lahko kdo tak kufer nabavil.sploh po tej ceni.motor se tudi meni fajn dopade in ta sod kazi njegovo lepoto.ampak v nobenem primeru pa nedam 300 evrov ali pa še več za dovol velik kovček samo zato da bo vizualno lepši motor.vem da čudno izgleda s tem sodom in vsak že ve kdo se vozi s sodom okoli.pisal bi ponudnikom na zs pa nemorem ker sem še vedno blokiran za sporočila.tako da tudi prebrat nemorem če mi kdo kaj piše.tako da če ima kdo možnost nabavit tak kufer naj mi ga prosim nabavi.:)tudi če bo 40 evrov.:)

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 27 Dec 2011, 11:03

Ni problema...če je volja se prej kot slej najde rešitev. Če naletim na kaj pametnega ti z veseljem sporočim. :D

The driver
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a The driver » 27 Dec 2011, 13:02

Ko smo že pri torbah.... 5 min iskanja je dovolj, da najdeš:
http://www.bolha.com/moto-torbe/atv-pot ... 1276079744
http://www.ebay.de/itm/125L-QUAD-KOFFER ... 519c7bd4bd
http://www.ebay.de/itm/ATV-QUAD-SOFTBAG ... 519c7e674d

Vem da so cene višje od 40 :eur , ampak če imaš motor za 10.000 EUR pa si ne privoščiš kovčka za stotino te cene, pa ti lahko pomaga samo Gospod. :whistle:

Uporabniški avatar
daresan
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a daresan » 27 Dec 2011, 13:27

Ja če je meja 40€ pridi po torbo na Vrhniko-Ljubljano
Sodček je pa ok, če je nafilan z dobrotami, takrat ne kazi ničesar, tudi kak BRP-jevec bi bil zadovoljen :D
Zadnjič spremenil daresan, dne 27 Dec 2011, 13:29, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
ork
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Styria
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ork » 27 Dec 2011, 13:28

Sicer se nočem vmešavat, ampak za prevoz cvička je pa ta sod idealen. Samo pipco je treba še gor nabit :drinkers: :mrgreen:

WEB Racer

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Škofa Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 27 Dec 2011, 13:58

Še dobro , da imaš samo en sod gor kaj bi šele bilo če bi imel dva :twisted:

Slika

:whistle:

Uporabniški avatar
MitjaP
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Selnica ob Dravi
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a MitjaP » 27 Dec 2011, 14:08

Bi bila pač tema duplo bolj zanimiva :D
Pa saj ti zelenci niti niso tako slabi :-& :D (kje se dobijo)

MAX je na dvorišču :D

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Škofa Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 27 Dec 2011, 14:30

Nimam pojma tole sem videl letos na motozboru v Žireh.

bugimajstr
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a bugimajstr » 27 Dec 2011, 14:33

:) kakšna debata okrog sodov.:) no saj tale z dvemi je tut dobra varianta.:)za torbe pa nisem zasledil da bi kakšna stala pod 40 evrov in zdržala pranje s kerharjem.(brez da se vsebina namoči)

Odgovori