medved1 napisal/-a:
Še nekaj mi je šilno v glavo; če pozunaš kaknega soldata SV, kater je na misiji mu naroči gorila pack 90cm, košta glih 20€.
res je.. Pa še lepo se ga da zmontirati.

medved1 napisal/-a:
Še nekaj mi je šilno v glavo; če pozunaš kaknega soldata SV, kater je na misiji mu naroči gorila pack 90cm, košta glih 20€.

Sedi 5. Dober komentar vreden cevapov pri lukezilakl napisal/-a:Tale sod bi bolj Bertiju pasal!
Na AC-ju mi tale stilska preobrazba nikakor ne sede! ( Aja-Berti ga pa že ima odspredaj)
(Mogoče pa ima v sodu koruzo,da če ga "zeleni" dobijo reče,da koruzo vozi za divjad)
Na cesti pa videvam RedBull - ov avto z podobnim sodom mogoče je pa tale tudi njihov!
Pa ravno tukaj je skrito pomembno dejstvo! Tisti sod na atvju je po funkciji nadomestek kovčka, po definiciji pa nikakor.Bohorc napisal/-a: kako ima fiksiranega na motor in kakšno funkcijo ima je njegova stvar.
In definicija kovčka je???baron21 napisal/-a:Pa ravno tukaj je skrito pomembno dejstvo! Tisti sod na atvju je po funkciji nadomestek kovčka, po definiciji pa nikakor.Bohorc napisal/-a: kako ima fiksiranega na motor in kakšno funkcijo ima je njegova stvar.
Glede na to, kako je pritrjen, se to smatra za tovor, in ob srečanju z predstavnikom modre sile ne bo nobenih težav,Bohorc napisal/-a:In definicija kovčka je???
Torej v njegovem primeru sploh ni ovir za predstavnike zakona, če prav razumem!baron21 napisal/-a:Glede na to, kako je pritrjen, se to smatra za tovor, in ob srečanju z predstavnikom modre sile ne bo nobenih težav,Bohorc napisal/-a:In definicija kovčka je???
kar pa ne velja za kovčke, ki so večinoma fiksno pritrjeni in s tem postanejo dodatna (ne)homologirana oprema. Seveda je tudi kovček tovor, dokler je samo privezan na atv.
Dogovorjeno. Ko bom pri teti na obisku se slišimo.Berti napisal/-a:Sedi 5. Dober komentar vreden cevapov pri lukezilakl napisal/-a:Tale sod bi bolj Bertiju pasal!
Na AC-ju mi tale stilska preobrazba nikakor ne sede! ( Aja-Berti ga pa že ima odspredaj)
(Mogoče pa ima v sodu koruzo,da če ga "zeleni" dobijo reče,da koruzo vozi za divjad)
Na cesti pa videvam RedBull - ov avto z podobnim sodom mogoče je pa tale tudi njihov!
Iz navdenega je več kot očitno, da te je najbolj zmotil en specifičen komentar v tej temi...natančneje povedano moj!Bohorc napisal/-a:Matr me raz***a ko nekaj nekomu ne "paše" ker ima nekdo preprosto rešitev, ki je zelo poceni, čeprav vizualno ni za nikamor. Če bi ideja zrastla v glavi od nekaterih kritikov, bi bilo vse "kul". Pa jebeš izgled, važna je uporabnost, pa če jemlješ iz soda zadeve z hidravlično roko, z škripcem, ali pa če moraš zaradi tega stopiti na sedež. Komur ni všeč, kar ima Bugi na motorju - a ste taki frajerji, da mu kupite kovčekSploh tisti, ki imate čez njegov sod povedati ne vem kaj
Ga ni junaka na forumu - zatorej, kaj vas briga kaj ima možak na motorju. Vozi ga on, kako ima fiksiranega na motor in kakšno funkcijo ima je njegova stvar. AMEN!
Ja pa skoraj sem pozabil: možakar ne bo nič jezen, čemu Dedek Mraz pod smrekco pripelje BRP-ja