nakup dinli
Sej po tem takem tudi pri Bucotu nimaš kej zgrešit. Pa še jurja je cenejš ...ojgn napisal/-a:Pol pa nimam kaj zgrešit pri tej ponudbi ...
WWW.COLN.SI
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to!
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to!
-
ojgn
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: ŠMARTNO NA POHORJU
- Kontakt:
No coment sicer pa me jurja na koncu lahko drago stane .V glavnem po novem letu bom eno zadevo od teh nabavil prostor že delam v garažiBranko napisal/-a:Sej po tem takem tudi pri Bucotu nimaš kej zgrešit. Pa še jurja je cenejš ...ojgn napisal/-a:Pol pa nimam kaj zgrešit pri tej ponudbi ...
Naj še dodam, da mi ni tako velik problem dat 9000
202cm/115kg LTZ-400
VFR-800 RC-46/TENERE-660
Brez štilerce pa nikamor
VFR-800 RC-46/TENERE-660
Brez štilerce pa nikamor
-
ojgn
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Se strinjam samo pomojem gledano iz naše strani kateri kupujemo ,ker pač ni prodajalec oz. ponudnik iz ......... je zadeva takoj zanič verjemiu-r-o-s napisal/-a:"Luštn" tale Masai!
to je pač Slovenska praksa ,zamera gor ali dol tak je
202cm/115kg LTZ-400
VFR-800 RC-46/TENERE-660
Brez štilerce pa nikamor
VFR-800 RC-46/TENERE-660
Brez štilerce pa nikamor
Najbrž so s supportom mišljeni servisi, rezervni deli in predvsem uveljavljanje garancije. Seveda lahko delaš servise drugje, kaj pa deli v garanciji?u-r-o-s napisal/-a:A lahko malo bolj natančno poveš o kakšnem supportu je govora? O samem servisiranju al kaj drugega? Rezervni deli? Sej to lahko potem opravljaš oziroma kupuješ drugje...
Samo sprašujem, da ne bo kakšne vroče krvi
Ojgn, ne prehitro z
-
ojgn
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
sploh ni bilo namenjeno tebi čitaj malo nazajManuela napisal/-a:Najbrž so s supportom mišljeni servisi, rezervni deli in predvsem uveljavljanje garancije. Seveda lahko delaš servise drugje, kaj pa deli v garanciji?u-r-o-s napisal/-a:A lahko malo bolj natančno poveš o kakšnem supportu je govora? O samem servisiranju al kaj drugega? Rezervni deli? Sej to lahko potem opravljaš oziroma kupuješ drugje...
Samo sprašujem, da ne bo kakšne vroče krviIn definitivno je vozniku ATVja pomemno, da so rezervni deli na zalogi oz. čim hitreje dobavljivi. Razen, če se voziš enkrat na dva meseca in ti je vseeno kako dolgo čakaš na dele.
![]()
Ojgn, ne prehitro z! Če ne poznaš "našega" (mislim na prodajalce) ozadja, ne moreš soditi. In tistih 500€ razlike se ti lahko hit8ro povrne...
Zadnjič spremenil ojgn, dne 28 Dec 2009, 09:33, skupaj popravljeno 1 krat.
202cm/115kg LTZ-400
VFR-800 RC-46/TENERE-660
Brez štilerce pa nikamor
VFR-800 RC-46/TENERE-660
Brez štilerce pa nikamor
Če praviš, da je čisto vse enako, pol le kupi, saj ne moreš s tem nič zgrešit. Jaz pa vem kaj pomeni če ni delov, ko greš po njih ali pa na njih čakaš po dva do tri tedne sredi najlepšega vremena. Glede cen je pa tako, mopedi so od različnih uvoznikov, zato so tudi različne cene, mogoče si tudi opazil da so v ponudbi tudi različne barve.
Konkretno ti pa lahko povem, da ko prideš kupovat štirikolesnika k enemu zloglasnemu prodajalcu ... (ga ne bom imenoval), cena bistveno poskoči; dodatno ti zaračuna naslon za sopotnika, dodatno ročno zavoro, zavorno ročico za prednji kolesi, aluminijaste obese, ... (vse od naštetega imajo mopedi že v ceni), o dobavi rezervnih delov pa sploh brezveze zgubljat besede, tri tedne sploh rabi, da pove, če so deli dobavljivi ali ne...
Ne rečem, da so ti mopedi manj kvalitetni, vendar pa trdim, da je še vedno pri vsem najbolj pomembne poprodajne usluge.
Konkretno ti pa lahko povem, da ko prideš kupovat štirikolesnika k enemu zloglasnemu prodajalcu ... (ga ne bom imenoval), cena bistveno poskoči; dodatno ti zaračuna naslon za sopotnika, dodatno ročno zavoro, zavorno ročico za prednji kolesi, aluminijaste obese, ... (vse od naštetega imajo mopedi že v ceni), o dobavi rezervnih delov pa sploh brezveze zgubljat besede, tri tedne sploh rabi, da pove, če so deli dobavljivi ali ne...
Ne rečem, da so ti mopedi manj kvalitetni, vendar pa trdim, da je še vedno pri vsem najbolj pomembne poprodajne usluge.
-
ojgn
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Bom pa dele pri tebi v Ljutomeru kupil mislim da mi jih boste rade volje prodali anesasog napisal/-a:Če praviš, da je čisto vse enako, pol le kupi, saj ne moreš s tem nič zgrešit. Jaz pa vem kaj pomeni če ni delov, ko greš po njih ali pa na njih čakaš po dva do tri tedne sredi najlepšega vremena. Glede cen je pa tako, mopedi so od različnih uvoznikov, zato so tudi različne cene, mogoče si tudi opazil da so v ponudbi tudi različne barve.
Konkretno ti pa lahko povem, da ko prideš kupovat štirikolesnika k enemu zloglasnemu prodajalcu ... (ga ne bom imenoval), cena bistveno poskoči; dodatno ti zaračuna naslon za sopotnika, dodatno ročno zavoro, zavorno ročico za prednji kolesi, aluminijaste obese, ... (vse od naštetega imajo mopedi že v ceni), o dobavi rezervnih delov pa sploh brezveze zgubljat besede, tri tedne sploh rabi, da pove, če so deli dobavljivi ali ne...![]()
202cm/115kg LTZ-400
VFR-800 RC-46/TENERE-660
Brez štilerce pa nikamor
VFR-800 RC-46/TENERE-660
Brez štilerce pa nikamor
- DavidMX
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Zagorje ob Savi
- Kontakt:
Skoda mlatit prazno slabo, ko pa je bilo o teh prodajalcih že toliko napisanega.
Poglej sosednji forum in temo "Odsvetujemo nakup ATV-ja pri..." in na 6 straneh si boš lahko prebral odnos prodajalca do stranke.
Vso srečo
Poglej sosednji forum in temo "Odsvetujemo nakup ATV-ja pri..." in na 6 straneh si boš lahko prebral odnos prodajalca do stranke.
Vso srečo
Yamaha YFM Raptor Akrapovič ATV Series Offroad
Yamaha Grizzly 660
Hit the clutch, hit the gear, hit the gas and I'm gone!
Yamaha Grizzly 660
Hit the clutch, hit the gear, hit the gas and I'm gone!
-
ojgn
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Alo jaz sem mislil da ste neki poznavalciPero napisal/-a:ojgn, ti samo kupi pri Bucotu. Boš zagotovo zelooo zadovoljen, zares.....
202cm/115kg LTZ-400
VFR-800 RC-46/TENERE-660
Brez štilerce pa nikamor
VFR-800 RC-46/TENERE-660
Brez štilerce pa nikamor
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Menges
- Kontakt:
Ampak ce malo razmislis in glede na to, da ta isti motor pride pri buco ds 4999 EUR, pri ostalih pa 6300 in ce pozabis na tist naslon in dodatne rocne zavore... Ga dobis 1300 EUR ceneje in v kolikor se sam spoznas v sravfanje ga gres kupit v buco in dvomim, da bos v garancijskem casu porabil 1300 EUR za dele. Sploh, ce se mal znajdes z ebayom. Je pa to tezja pot do prisluzenih 1300 eur. Jaz osebno vem, da bi tko naredil.ojgn napisal/-a:Alo jaz sem mislil da ste neki poznavalciPero napisal/-a:ojgn, ti samo kupi pri Bucotu. Boš zagotovo zelooo zadovoljen, zares.....dal sem samo primer bucotovega kao dinlija kupil bom pa model M A S A I ki pa ga ne prodaja VAŠ b u c o ampak quadteam ste zdaj zadovoljni povsod omenjam in primerjam MASAI IN CENTHOR moram kričat pismo
![]()
![]()
:!:ko bi vsaj gdo kaj nazaj prečital pa se pol norce bril a ne
Seveda, bo pa vsak prodajalec drugega kritiziral, jasna stvar.
-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-
ojgn
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
no pol pa vse o.kManuela napisal/-a:Saj smo brali za nazajojgn napisal/-a:Bom pa dele pri tebi v Ljutomeru kupil mislim da mi jih boste rade volje prodali ane![]()
![]()
.Treba je malo nazaj pregledat forum osebn bi ga najraje kupil v Ljutomeru itd a ne
, pa tudi slišala sva se že večkrat. Za rezervne dele pa ni problema, dobiš pri nama.
202cm/115kg LTZ-400
VFR-800 RC-46/TENERE-660
Brez štilerce pa nikamor
VFR-800 RC-46/TENERE-660
Brez štilerce pa nikamor
-
sandihab
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Murska Sobota
- Kontakt:
mater cinclate z cenami,za zbruhat,same špekulacije o cenah.Sam sem se pozanimal pri treh,odločitev padla,saj kupujem za svoj užitek.Če bi vse poslušal za mnenja bi mopeda sploh ne menjal,eni ne odstopijo od japončka,za ene je vse drugo en drek razen brp-ja...poslušaj sebe za svoje šoldije pa kupi,ni potrebno takih ostrih debat.ojgn napisal/-a:no pol pa vse o.kManuela napisal/-a:Saj smo brali za nazajojgn napisal/-a:Bom pa dele pri tebi v Ljutomeru kupil mislim da mi jih boste rade volje prodali ane![]()
![]()
.Treba je malo nazaj pregledat forum osebn bi ga najraje kupil v Ljutomeru itd a ne
, pa tudi slišala sva se že večkrat. Za rezervne dele pa ni problema, dobiš pri nama.
Povem pa eno,kupil sem ga v Ljutomeru,naslednji dan pripeljan v paleti iz avstrije,sestavljen,prvi zagon,čez 2 dni odpeljan na homologacijo in pripelan,stisk roke-čestitka ob nakupu,ob primeru kakršnekoli okvare ali servis rešitev na domu isti dan,dele prav tako pripelje v 2 dneh...skratka vse to nekaj pomeni-vsaj meni,saj se mi ne ljubi trgat z temi trgovci ali mehaniki,ko moraš prosljačit da bi pa lahko on nekaj zaslužil.
No pa naj še kdo najde kaki moped te kubikaže te moči za taki denar pa še kar solidno narejen! HA špekulanti?
Manjka konkreten podatek, stroški in koliko je bila cena na koncu, ko si ga registriral ?sandihab napisal/-a:mater cinclate z cenami,za zbruhat,same špekulacije o cenah.Sam sem se pozanimal pri treh,odločitev padla,saj kupujem za svoj užitek.Če bi vse poslušal za mnenja bi mopeda sploh ne menjal,eni ne odstopijo od japončka,za ene je vse drugo en drek razen brp-ja...poslušaj sebe za svoje šoldije pa kupi,ni potrebno takih ostrih debat.ojgn napisal/-a:no pol pa vse o.kManuela napisal/-a: Saj smo brali za nazaj, pa tudi slišala sva se že večkrat. Za rezervne dele pa ni problema, dobiš pri nama.
Povem pa eno,kupil sem ga v Ljutomeru,naslednji dan pripeljan v paleti iz avstrije,sestavljen,prvi zagon,čez 2 dni odpeljan na homologacijo in pripelan,stisk roke-čestitka ob nakupu,ob primeru kakršnekoli okvare ali servis rešitev na domu isti dan,dele prav tako pripelje v 2 dneh...skratka vse to nekaj pomeni-vsaj meni,saj se mi ne ljubi trgat z temi trgovci ali mehaniki,ko moraš prosljačit da bi pa lahko on nekaj zaslužil.
No pa naj še kdo najde kaki moped te kubikaže te moči za taki denar pa še kar solidno narejen! HA špekulanti?
Da ne odpiram nove teme > Ogledal sem si tale oglas, motor se mi zdi solidno ohranjen, glede cene nevem, zanima pa me ce se lahko iz slik razloci ali je to original ali karkoli od buco..
LP
http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3728044
LP
http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3728044