nakup dinli

u-r-o-s
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a u-r-o-s » 27 Dec 2009, 18:17

"Luštn" tale Masai!

Uporabniški avatar
Branko
Ižanc
Reactions:
Kraj: IG
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Branko » 27 Dec 2009, 18:29

ojgn napisal/-a:Pol pa nimam kaj zgrešit pri tej ponudbi ...
Sej po tem takem tudi pri Bucotu nimaš kej zgrešit. Pa še jurja je cenejš ... :twisted:

WWW.COLN.SI
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to! :twisted:

ojgn
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: ŠMARTNO NA POHORJU
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ojgn » 28 Dec 2009, 08:24

Branko napisal/-a:
ojgn napisal/-a:Pol pa nimam kaj zgrešit pri tej ponudbi ...
Sej po tem takem tudi pri Bucotu nimaš kej zgrešit. Pa še jurja je cenejš ... :twisted:
No coment sicer pa me jurja na koncu lahko drago stane .V glavnem po novem letu bom eno zadevo od teh nabavil prostor že delam v garaži :juhu:.
Naj še dodam, da mi ni tako velik problem dat 9000 :eur ali pa še več problem je v tem da zadevo premalo izkoristim zraven ostalih motorjev kvečjemu bi ga rabil da si malo splužim pozimi in za kak ofroad izlet do vikenda, ker pač imam velik gozd in si lahko po svojem gozdu to pač privoščim seveda v mejah normale.Drugače pa sem strasten motorist in so mi atv-ji bol postranska dejavnost po domače malo za dušo :P pa še žena jih sovraži :-$ mislim da me sedaj razumete ;)

202cm/115kg LTZ-400
VFR-800 RC-46/TENERE-660
Brez štilerce pa nikamor :lol:

ojgn
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ojgn » 28 Dec 2009, 08:48

u-r-o-s napisal/-a:"Luštn" tale Masai!
Se strinjam samo pomojem gledano iz naše strani kateri kupujemo ,ker pač ni prodajalec oz. ponudnik iz ......... je zadeva takoj zanič verjemi :!:
to je pač Slovenska praksa ,zamera gor ali dol tak je :!: brezveze sploh kaj spraševat na koncu se pa itak sam voziš :!:.Najbolj pa me rzpi.... ko kontaktiraš prodajalca če je možen got.popust te pa ti da 50 :eur več ne gre po drugi strani pa najdeš omenjeni model 600e ceneje (masai)je isti kot (centhor) :---) :evil:

202cm/115kg LTZ-400
VFR-800 RC-46/TENERE-660

Uporabniški avatar
Manuela
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Manuela » 28 Dec 2009, 09:22

u-r-o-s napisal/-a:A lahko malo bolj natančno poveš o kakšnem supportu je govora? O samem servisiranju al kaj drugega? Rezervni deli? Sej to lahko potem opravljaš oziroma kupuješ drugje...

Samo sprašujem, da ne bo kakšne vroče krvi :)
Najbrž so s supportom mišljeni servisi, rezervni deli in predvsem uveljavljanje garancije. Seveda lahko delaš servise drugje, kaj pa deli v garanciji? ;) In definitivno je vozniku ATVja pomemno, da so rezervni deli na zalogi oz. čim hitreje dobavljivi. Razen, če se voziš enkrat na dva meseca in ti je vseeno kako dolgo čakaš na dele. ;)

Ojgn, ne prehitro z :---) ! Če ne poznaš "našega" (mislim na prodajalce) ozadja, ne moreš soditi. In tistih 500€ razlike se ti lahko hitro povrne... ;)

ojgn
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ojgn » 28 Dec 2009, 09:31

Manuela napisal/-a:
u-r-o-s napisal/-a:A lahko malo bolj natančno poveš o kakšnem supportu je govora? O samem servisiranju al kaj drugega? Rezervni deli? Sej to lahko potem opravljaš oziroma kupuješ drugje...

Samo sprašujem, da ne bo kakšne vroče krvi :)
Najbrž so s supportom mišljeni servisi, rezervni deli in predvsem uveljavljanje garancije. Seveda lahko delaš servise drugje, kaj pa deli v garanciji? ;) In definitivno je vozniku ATVja pomemno, da so rezervni deli na zalogi oz. čim hitreje dobavljivi. Razen, če se voziš enkrat na dva meseca in ti je vseeno kako dolgo čakaš na dele. ;)

Ojgn, ne prehitro z :---) ! Če ne poznaš "našega" (mislim na prodajalce) ozadja, ne moreš soditi. In tistih 500€ razlike se ti lahko hit8ro povrne... ;)
sploh ni bilo namenjeno tebi čitaj malo nazaj :lol:(Sej po tem takem tudi pri Buc.......)
Zadnjič spremenil ojgn, dne 28 Dec 2009, 09:33, skupaj popravljeno 1 krat.

202cm/115kg LTZ-400
VFR-800 RC-46/TENERE-660

Uporabniški avatar
sasog
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Ljutomer

Odgovor Napisal/-a sasog » 28 Dec 2009, 09:32

Če praviš, da je čisto vse enako, pol le kupi, saj ne moreš s tem nič zgrešit. Jaz pa vem kaj pomeni če ni delov, ko greš po njih ali pa na njih čakaš po dva do tri tedne sredi najlepšega vremena. Glede cen je pa tako, mopedi so od različnih uvoznikov, zato so tudi različne cene, mogoče si tudi opazil da so v ponudbi tudi različne barve.

Konkretno ti pa lahko povem, da ko prideš kupovat štirikolesnika k enemu zloglasnemu prodajalcu ... (ga ne bom imenoval), cena bistveno poskoči; dodatno ti zaračuna naslon za sopotnika, dodatno ročno zavoro, zavorno ročico za prednji kolesi, aluminijaste obese, ... (vse od naštetega imajo mopedi že v ceni), o dobavi rezervnih delov pa sploh brezveze zgubljat besede, tri tedne sploh rabi, da pove, če so deli dobavljivi ali ne... :evil:

Ne rečem, da so ti mopedi manj kvalitetni, vendar pa trdim, da je še vedno pri vsem najbolj pomembne poprodajne usluge.

ojgn
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ojgn » 28 Dec 2009, 09:35

sasog napisal/-a:Če praviš, da je čisto vse enako, pol le kupi, saj ne moreš s tem nič zgrešit. Jaz pa vem kaj pomeni če ni delov, ko greš po njih ali pa na njih čakaš po dva do tri tedne sredi najlepšega vremena. Glede cen je pa tako, mopedi so od različnih uvoznikov, zato so tudi različne cene, mogoče si tudi opazil da so v ponudbi tudi različne barve.

Konkretno ti pa lahko povem, da ko prideš kupovat štirikolesnika k enemu zloglasnemu prodajalcu ... (ga ne bom imenoval), cena bistveno poskoči; dodatno ti zaračuna naslon za sopotnika, dodatno ročno zavoro, zavorno ročico za prednji kolesi, aluminijaste obese, ... (vse od naštetega imajo mopedi že v ceni), o dobavi rezervnih delov pa sploh brezveze zgubljat besede, tri tedne sploh rabi, da pove, če so deli dobavljivi ali ne... :evil:

Ne rečem, da so ti mopedi manj kvalitetni, vendar pa trdim, da je še vedno pri vsem najbolj pomembne poprodajne usluge.
Bom pa dele pri tebi v Ljutomeru kupil mislim da mi jih boste rade volje prodali ane :eur :?: :P.Treba je malo nazaj pregledat forum osebn bi ga najraje kupil v Ljutomeru itd a ne 8)

202cm/115kg LTZ-400
VFR-800 RC-46/TENERE-660

Uporabniški avatar
Pero
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Zgornja Kungota
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Pero » 28 Dec 2009, 10:36

ojgn, ti samo kupi pri Bucotu. Boš zagotovo zelooo zadovoljen, zares..... :lol:

Po turi paše pošten počitek:
Slika

Franc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Prlekija
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Franc » 28 Dec 2009, 11:47

Pero napisal/-a:ojgn, ti samo kupi pri Bucotu. Boš zagotovo zelooo zadovoljen, zares..... :lol:
Samo potem ne jokaj po forumu :lol: :lol:

can-am 800efi max xt
Speed is just a question of money. How fast you wanna go?

Uporabniški avatar
DavidMX
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Zagorje ob Savi
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a DavidMX » 28 Dec 2009, 12:04

Skoda mlatit prazno slabo, ko pa je bilo o teh prodajalcih že toliko napisanega.

Poglej sosednji forum in temo "Odsvetujemo nakup ATV-ja pri..." in na 6 straneh si boš lahko prebral odnos prodajalca do stranke.

Vso srečo ;)

Yamaha YFM Raptor Akrapovič ATV Series Offroad :snakeman:
Yamaha Grizzly 660 :snakeman:
Hit the clutch, hit the gear, hit the gas and I'm gone!

ojgn
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ojgn » 28 Dec 2009, 12:12

Pero napisal/-a:ojgn, ti samo kupi pri Bucotu. Boš zagotovo zelooo zadovoljen, zares..... :lol:
Alo jaz sem mislil da ste neki poznavalci :? dal sem samo primer bucotovega kao dinlija kupil bom pa model M A S A I ki pa ga ne prodaja VAŠ b u c o ampak quadteam ste zdaj zadovoljni povsod omenjam in primerjam MASAI IN CENTHOR moram kričat pismo :!: :!: :!: :!:ko bi vsaj gdo kaj nazaj prečital pa se pol norce bril a ne :?:

202cm/115kg LTZ-400
VFR-800 RC-46/TENERE-660

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Menges
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 28 Dec 2009, 19:05

ojgn napisal/-a:
Alo jaz sem mislil da ste neki poznavalci :? dal sem samo primer bucotovega kao dinlija kupil bom pa model M A S A I ki pa ga ne prodaja VAŠ b u c o ampak quadteam ste zdaj zadovoljni povsod omenjam in primerjam MASAI IN CENTHOR moram kričat pismo :!: :!: :!: :!:ko bi vsaj gdo kaj nazaj prečital pa se pol norce bril a ne :?:
Ampak ce malo razmislis in glede na to, da ta isti motor pride pri buco ds 4999 EUR, pri ostalih pa 6300 in ce pozabis na tist naslon in dodatne rocne zavore... Ga dobis 1300 EUR ceneje in v kolikor se sam spoznas v sravfanje ga gres kupit v buco in dvomim, da bos v garancijskem casu porabil 1300 EUR za dele. Sploh, ce se mal znajdes z ebayom. Je pa to tezja pot do prisluzenih 1300 eur. Jaz osebno vem, da bi tko naredil.

Seveda, bo pa vsak prodajalec drugega kritiziral, jasna stvar.

-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

Uporabniški avatar
Manuela
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Manuela » 29 Dec 2009, 09:11

ojgn napisal/-a:Bom pa dele pri tebi v Ljutomeru kupil mislim da mi jih boste rade volje prodali ane :eur :?: :P.Treba je malo nazaj pregledat forum osebn bi ga najraje kupil v Ljutomeru itd a ne 8)
Saj smo brali za nazaj ;) , pa tudi slišala sva se že večkrat. Za rezervne dele pa ni problema, dobiš pri nama. ;)

ojgn
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ojgn » 29 Dec 2009, 09:37

Manuela napisal/-a:
ojgn napisal/-a:Bom pa dele pri tebi v Ljutomeru kupil mislim da mi jih boste rade volje prodali ane :eur :?: :P.Treba je malo nazaj pregledat forum osebn bi ga najraje kupil v Ljutomeru itd a ne 8)
Saj smo brali za nazaj ;) , pa tudi slišala sva se že večkrat. Za rezervne dele pa ni problema, dobiš pri nama. ;)
no pol pa vse o.k 8)

202cm/115kg LTZ-400
VFR-800 RC-46/TENERE-660

sandihab
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Murska Sobota
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a sandihab » 08 Jan 2010, 22:32

ojgn napisal/-a:
Manuela napisal/-a:
no pol pa vse o.k 8)
mater cinclate z cenami,za zbruhat,same špekulacije o cenah.Sam sem se pozanimal pri treh,odločitev padla,saj kupujem za svoj užitek.Če bi vse poslušal za mnenja bi mopeda sploh ne menjal,eni ne odstopijo od japončka,za ene je vse drugo en drek razen brp-ja...poslušaj sebe za svoje šoldije pa kupi,ni potrebno takih ostrih debat.
Povem pa eno,kupil sem ga v Ljutomeru,naslednji dan pripeljan v paleti iz avstrije,sestavljen,prvi zagon,čez 2 dni odpeljan na homologacijo in pripelan,stisk roke-čestitka ob nakupu,ob primeru kakršnekoli okvare ali servis rešitev na domu isti dan,dele prav tako pripelje v 2 dneh...skratka vse to nekaj pomeni-vsaj meni,saj se mi ne ljubi trgat z temi trgovci ali mehaniki,ko moraš prosljačit da bi pa lahko on nekaj zaslužil. ](*,)
No pa naj še kdo najde kaki moped te kubikaže te moči za taki denar pa še kar solidno narejen! HA špekulanti? \:D/

Furman
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Furman » 03 Apr 2010, 13:28

sandihab napisal/-a:
ojgn napisal/-a:
Manuela napisal/-a: Saj smo brali za nazaj ;) , pa tudi slišala sva se že večkrat. Za rezervne dele pa ni problema, dobiš pri nama. ;)
no pol pa vse o.k 8)
mater cinclate z cenami,za zbruhat,same špekulacije o cenah.Sam sem se pozanimal pri treh,odločitev padla,saj kupujem za svoj užitek.Če bi vse poslušal za mnenja bi mopeda sploh ne menjal,eni ne odstopijo od japončka,za ene je vse drugo en drek razen brp-ja...poslušaj sebe za svoje šoldije pa kupi,ni potrebno takih ostrih debat.
Povem pa eno,kupil sem ga v Ljutomeru,naslednji dan pripeljan v paleti iz avstrije,sestavljen,prvi zagon,čez 2 dni odpeljan na homologacijo in pripelan,stisk roke-čestitka ob nakupu,ob primeru kakršnekoli okvare ali servis rešitev na domu isti dan,dele prav tako pripelje v 2 dneh...skratka vse to nekaj pomeni-vsaj meni,saj se mi ne ljubi trgat z temi trgovci ali mehaniki,ko moraš prosljačit da bi pa lahko on nekaj zaslužil. ](*,)
No pa naj še kdo najde kaki moped te kubikaže te moči za taki denar pa še kar solidno narejen! HA špekulanti? \:D/
Manjka konkreten podatek, stroški in koliko je bila cena na koncu, ko si ga registriral ?

sonko
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a sonko » 16 Apr 2010, 22:47

Dinli 700 rules! Sandihab hvala za info! Potencialni kupec ne cincaj ampak
si kupi MRCINO da ti spremeni pogled na svet! Huuuuudoooo

Uporabniški avatar
SID
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a SID » 11 Maj 2010, 19:48

Da ne odpiram nove teme > Ogledal sem si tale oglas, motor se mi zdi solidno ohranjen, glede cene nevem, zanima pa me ce se lahko iz slik razloci ali je to original ali karkoli od buco..
LP

http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3728044

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 11 Maj 2010, 20:00

Uporabniški avatar
SID
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a SID » 11 Maj 2010, 20:41

SE mi je zdelo da sem ga ze nekje videl, torej sklepam da je original, prodajalec pa tudi poznan...
LP

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:

Odgovor Napisal/-a jaka » 11 Maj 2010, 20:45

Tako je. Nimaš kaj zgrešit !

Uporabniški avatar
SID
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a SID » 11 Maj 2010, 20:47

Zanima me se ali se ti zdi vreden tega denarja ?

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:

Odgovor Napisal/-a jaka » 11 Maj 2010, 20:52

Sem se že opekel pri Sym-u 600. Osebno bi oz. bom mopredu pustil še malo časa.

galu
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Il. Bistrica

Odgovor Napisal/-a galu » 11 Jul 2010, 19:05

Ker se zanimam za nakup Dinli-ja 700, prosim lastnike le teh da mi napišete kakšne so vaše izkušnje z njim. (okvare, plusi in minusi )

Hvala in Lep Pozdrav

Odgovori