Nakup novega/rabljenega ATV

Vse v zvezi z ATV-ji, opremo,...
Uporabniški avatar
frm
Obiskovalec
Reactions:
Kraj:: Šmarje Sap
Kraj: Šmarje-Sap

Re: Nakup novega/rabljenega ATV

Odgovor Napisal/-a frm » 04 Mar 2019, 19:02

Spet zanimiva tema,do Maja se mora nekaj najti,

2012 Yamaha Raptor 700R

InVictus
Začetnik
Reactions:
Kraj:: Dobrepolje

Odgovor Napisal/-a InVictus » 04 Mar 2019, 20:00

frm napisal/-a:Spet zanimiva tema,do Maja se mora nekaj najti,
Danes smo se kar lepo odpravili do Ski&Sea na ogled. Glavna tarča je seveda 570ka, prodajalec bo sestavil ponudbo ki bo vključevala še sprednji odbijač ter ščitnike za roke. Po tem pa se bomo odločili kako in kaj.

Uporabniški avatar
jevi
Obiskovalec
Reactions:
Kraj:: Kozjanski park
Kraj: Kozjanski park

Odgovor Napisal/-a jevi » 06 Mar 2019, 18:05

Glej Can-am ali Polaris, samo moje priporočilo.

InVictus
Začetnik
Reactions:
Kraj:: Dobrepolje

Odgovor Napisal/-a InVictus » 18 Mar 2019, 22:33

No evo, pa sem le našel nekaj časa, da z vami delim to pravljico. Torej, odločili smo se za nakup Can-Am 570 Max (DPS, ABS). K hiši je prišel na praznik za vse žene, torej 8. marca. Imel sem probleme s prioritetami, priznam. Punce nisem počakal v Ljubljani, da konča s šihtom, ker se mi je preveč mudilo domov #-o . Mislim, da mi bo tole zamerila še kar nekaj časa :D .

Pa da preidemo na sam motor. Z eno besedo: izvenserijski. In še nešteto pridevnikov bi lahko naštel. Že sam izgled je tako živahen, hud v tej oranžno-črni kombinaciji, da se mi ob vsakem prvem snidenju v dnevu nariše nasmešek na obrazu --> O:) :lol: :D . Kar se tiče vožnje pa brez kakršnekoli pripombe. Sicer nimam veliko izkušenj z drugimi ATVji. Deset let nazaj sem imel nekega off road kitajca z 250cc motorjem. Pa lahko rečem, da je razlika taka, kot če bi iz šajtrge na 4 kolesih presedlal na Audi A6. Brez zaj***cije

Kako neverjeten je občutek med vožnjo, sploh ko se gre za brezpotja, makedam. Nisem mogel verjeti, da se z motorjem čez vse te neravnine in večje kamne da peljati tako udobno. Če bi imel med samo vožnjo zavezane oči (kot sopotnik seveda), bi me lahko zavedel, da sedim na kavču v dnevni sobi. Danes sva dočakala najin prvi sneg in seveda sva šla sprobat. Na njem sva preživela prelepo eno uro, na srečo je naša vasica sredi ničesar, tako da je brezpotij ter travnikov, ki so danes lepo prekiti s snegom, ogromno. Upam, da zdrži vsaj še do jutri, da lahko naredim kako dobro slikco ter mogoče video.

Danes sem sicer uploadal svoj prvi video na YT, zelo kratek in seveda povsem amaterski. Prilagam link, če koga zanima:
https://youtu.be/zFKcybUW43E

Skratka, to je to zaenkrat, hvala vsem za vse predloge! Brez vas bi verjetno končal na TGBju in verjetno nebi niti vedel kaj zamujam. V prihodnje pa dodam tudi še slikovni material. :D

Lp

Uporabniški avatar
gmajnar
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Bločice pri Blokah

Odgovor Napisal/-a gmajnar » 19 Mar 2019, 06:46

Čudovit opis navdušenja!
Čestitam in srečno!

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: http://goeasttour.com/
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 19 Mar 2019, 07:43

Hehehe...če bi končal na TGB-ju ne bi bilo nič strašnega. Huje bi bilo, da bi z TGB-jem končal v družbi tistih V FB skupini.
Kakorkoli...lep opis dogodkov, čestitam k razumni odločitvi. Želim veliko užitkov in varnih kilometrov. Imaš odličen stroj, ki pa ni vsemogočen, zato palec le pod kontrolo.

H3jsaN
Začetnik
Reactions:
Kraj:: Velenje

Odgovor Napisal/-a H3jsaN » 19 Mar 2019, 17:03

Čestitke in srečno vožnjo. \:D/

Uporabniški avatar
frm
Obiskovalec
Reactions:
Kraj:: Šmarje Sap
Kraj: Šmarje-Sap

Odgovor Napisal/-a frm » 19 Mar 2019, 18:34

Enako tudi z moje strani,ni vazno kaj voziš,srečno

2012 Yamaha Raptor 700R

Uporabniški avatar
cuvaj
Obiskovalec
Reactions:
Kraj:: Sevnica
Kraj: Sevnica

Odgovor Napisal/-a cuvaj » 22 Mar 2019, 15:09

Pravilna odločitev! Veliko užitka in palec pod kontrolo, ker vidim na posnetku, da si kar pogumen :) :lol:

Odgovori