Nakup štirikolesnika
Nakup štirikolesnika
Živjo!
Že kar nekaj časa nisem bil prisoten na forumu, šokirala me je tudi ena, zame, novica...
V glavnem, glede na situacijo v teh časih si spet ogledujem atv. V davnih časih sem imel za kratek čas za kitajca, potem sem postal motorist, zdaj že ene 12 let.
Glede NWO ki bi ga radi vsilili, se bojim, da bo motoriranje zastalo. Osredotočili se bomo bolj na gozdne pustolovščine...
Zanima me atv za dve osebi, homologiran, dovolj močan tudi za kakšno prikolico, okreten, vzdržljiv in nezahteven za popravila...
Za kakšne 4 tisočake, bolje manj, morda v račun motor, itd.
Kaj svetujete?
Seveda za ta denar kaj rabljenega, solidnega...
Lep pozdrav!
Že kar nekaj časa nisem bil prisoten na forumu, šokirala me je tudi ena, zame, novica...
V glavnem, glede na situacijo v teh časih si spet ogledujem atv. V davnih časih sem imel za kratek čas za kitajca, potem sem postal motorist, zdaj že ene 12 let.
Glede NWO ki bi ga radi vsilili, se bojim, da bo motoriranje zastalo. Osredotočili se bomo bolj na gozdne pustolovščine...
Zanima me atv za dve osebi, homologiran, dovolj močan tudi za kakšno prikolico, okreten, vzdržljiv in nezahteven za popravila...
Za kakšne 4 tisočake, bolje manj, morda v račun motor, itd.
Kaj svetujete?
Seveda za ta denar kaj rabljenega, solidnega...
Lep pozdrav!
Re: Nakup štirikolesnika
Tale forum je praktično mrtev. 
Za ta denar dobiš dober motor a za soliden ATV si daleč prekratek. Poglej na AN in se prepričaj.
Žal
Za ta denar dobiš dober motor a za soliden ATV si daleč prekratek. Poglej na AN in se prepričaj.
Žal
- catbrier
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: brežice
- Kontakt:
Zivjo, tako kot ti je Lakl napisal, za ta denar hmmm bolj težko kaj solidnega, pa da nebo velik popravil.... Bo treba dodat še cca 2 jurja, pa še zmeraj si v rangu CF moto, Goes in podobni... .... Za občasno rabo, vožnje in delo je dober, je pa potrebno tudi kaj porihtat, kakšno banalno napako odpravit itd.....
Kakšni so kaj Linhai Mudy 4x4?
Vredno ogleda?
Blizu se prodaja eden starejši letnik(2006) z 2600km.
Lp
Vredno ogleda?
Blizu se prodaja eden starejši letnik(2006) z 2600km.
Lp
- catbrier
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Koliko kubikov ima..? Če je 400 pol ni glih posrečen motor... 300 je švoh, je pa kar vzdržljiv motor, 500 bi pa že šlo, samo si glih na meji z ojri.... Dodaj kakega jurja (cca 4500-5000 +) bi že dobil kakšnega cf-a, 450 ali 520 model... Dosti boljši od linhai....pa glej, da bo čim mlajši...
Živjo!
Gre se za 300 ccm,popravek letnik 2008 in 2800km.
Ne potrebujem za neke extremne podvige, ampak za prevoz po poteh in brezpotjih v dvoje z opremo iz a do b točke...
Gre se za 300 ccm,popravek letnik 2008 in 2800km.
Ne potrebujem za neke extremne podvige, ampak za prevoz po poteh in brezpotjih v dvoje z opremo iz a do b točke...
- catbrier
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Ja, kot sm zapisal, 300 je vzdržljiv motor, res pa da je švoh...ce je ohranjen in brez zračnosti, je to dober nakup za ojre, ki jih imaš na razpolago,... Kaj druga ti ne morem priporocat.... Koliko pa stane ta linhai...?
- catbrier
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Malo še zglihaj ceno.... Glede na letnik pod 2000 €, če je res ohranjen 2000.......
Nisem še utegnil pogledat.
Razmišljam ali sploh pogledat v teh časih.
Še motor bom verjetno prodal, ker zadnja leta več stoji kot vozi.
Lp
Razmišljam ali sploh pogledat v teh časih.
Še motor bom verjetno prodal, ker zadnja leta več stoji kot vozi.
Lp
- catbrier
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Ja... Če dvomiš o smiselnosti nakupa, ter če že motor stoji in glede na čas, si se pravilno odločil.... Lp
Sam kako so šle pa cene novih v nebo. Jaz sem svojega še zadnji čas kupil. No saj tudi rabljeni držijo ceno.