NORI IN SMEŠNI VERZI
-O, bog! Spremeni me v svinjo, da bom bolj podoben drugim ljudem!
-Zobna proteza se mi je zlomila, železni kavelj na roki mi rjavi, lesena noga mi trohni, lasje iz lasulje mi izpadajo…oh, kako sem popoln!
-Stara mama je umrla in iz groba se zadrla, pijte pijte pivo laško, vsak dan vsaj eno flaško.
-Najino prijateljstvo je veliko - ko ti jočeš jaz jočem. ko se ti smejiš se jaz smejim. ko ti skočiš skozi okno jaz pogledam in se še naprej smejim!
-Kako naj povem, da ljubim te, ko pa na sporedu fuzbal je.
-Če imaš slab dan in misliš, da si zguba, se spomni da si bil/a enkrat eden/ena najhitrejših in najmogočnejših izmed 1 000 000 semenčic.
-Stranišče je sodišče kjer si rit pravico išče.
-V norišnici smo po pregledu vaše kartoteke ugotovili, da vas ne moremo sprejeti kajti tudi mi imamo svoj ugled.
-Smrt je dokaz, da življenje človeku škoduje.
-Hotel sem ti povedati šalo, ob kateri bi ti odpadle joške od smeha, pa me je očitno že nekdo prehitel…
-Hotela sem ti poslati nekaj norega, nekaj smešnega, pa me je poštar nagnal iz nabiralnika.
-Če piješ teran f.... vsak dan, če piješ merlot f.... povsod, če cviček piješ žensko s k..... ubiješ, zato fantje pijte vince da boste mel trde klince.
-Kdor preveč študira, mu duša eksplodira, zato se mi učenja branimo, da dušo si ohranimo.
-Bog ustvari sonce - toplo in svetleče, ustvari mesec - mil in drag, ustvari morje - bistro in globoko ... in zatem ustvari tebe - nihče ni popoln, tudi Bog dela napake.
-Pustite nas spati, saj v sanjah živimo kot si želimo.
-Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal. .
-Danes so za pet dni prepovedali lov na merjasce - končno se lahko svobodno giblješ.
-Neumni ljudje me poskušajo razumet, pametni so že zdavnaj odnehali, norci se še trudijo!!! !
-Zdravnik mi je priporočil naj se začnem gibati, zato sem začel surfati - po internetu.
-Vse manj je žab, ki bi se spremenile v prince. Vse več je princev ki se spremenijo v žabe
-Tvoj tič je kot ljudska pesem - gre od ust do ust.
-Dobro jutro! Ura je 1:30, prijeten spanec še naprej.
-Včasih sem te imela tako rada, da bi te skoraj pojedla. Danes mi je žal,da te nisem!
-Lenoba je huda in močno nalezljiva bolezen.
-Ker oponašaš osla, še ni rečeno da si neumen. Si pa to vsekakor prizadevaš biti.
-Bolje izgubiti trenutek v življenju, kot življenje v trenutku.