Druga varjanta je pa elastika okrog ročke za plin.piko2 napisal/-a:Pero
Sej ga ne morem prav dolgo tiščati do konca,me potem roka preveč boli.
Srečno vožnjo in veliko užitkov!!!

Tretja varjanta-nabaviš kombinirano ročico za plin.stojko napisal/-a:Druga varjanta je pa elastika okrog ročke za plin.![]()
![]()
![]()
Preveri, če imaš hladilni tokokrog res poln vode. Ko je hladen, odpri čep na hladilniku in poglej ali potipaj če je hladilne tekočine do vrha, v nasprotnem primeru dolij - v hladilnik. Druga možnost je ta, da na mestu ni dovoj obratov motorja oz. vodne črpalke in zato voda takrat sploh ne kroži ali pa zelo počasi. Zgodi se to, da se motor res trenutno pregreje in ti zagori lučka za temperaturo. Seveda pa je možno, da imaš samo pokvarjeno tipalo za sign. lučko, pa se ti vklopi že pri nižji temperaturi. Poglej še, v kakšnem stanju so tesnila na čepu hladilnika, da niso morda prilepljena in s tem je onemogočen dotok v in iz raztezne posode.piko2 napisal/-a:Jaka
Eno vprašanje zate. Danes sem se pljal malo dlje. Ko sem prišel domov in sem parkiral ATV v garažo, mi je za hip posvetila lučka za teperaturo vode. Nakar sem takoj ugasnil motor in pregledal vodo. Vode je bilo dovolj, in tudi hladilnik je bil topel, tako da je voda sigurno krožila. Užgem še enkarat motor, in go ga spet hočem dati v garažo mi ta lučka spet posveti, vendar tokrat za dlje časa, odločim se še za en krog en lučka mi ugasne cirka po 1 do 2 min. Mi lahko prosim poveš, kaj bi bil lahko vzrok?
Moja formula je : okoli vijaka 2x teflon (trak).koda73 napisal/-a:Kakšen je fi aluminjaste podložke na vijaku za olje?
Glede na to, da imaš Sym lahko kupiš stikalo v Trgoavto. Zamenjava je možna v nekaj minutah za vsakogar z osnovnim znanjem, lahko ti pa to naredi vsak mehanik. Dokler ga pa nimaš, pa poveži kontakte skupaj pa naj se vrti. Jaz sem na svojem rešil zadevo tako, da sem dodatno montiral kapilarni termostat od bojlerja za vodo. Lahko ga nastavim za vklop na vsaki temperaturi od 0 - 110 stopinj. To pride prav pri počasnih vožnjah, ker ventilator začne delati že pri npr. 45 stopinjah.piko2 napisal/-a: In glede na to da je ATV še v garanciji, mi priporočate poblaščen sevis, ali se naj menjave stikala sam.