izlet
izlet
vem da sem sele zacel pri vas na forumu,ampak me zanima ce kaksen pozna dobro pot iz ljubljane-ig-kurešček-turjak-rašca?nekak to smer pa da je čimveč po gozdnih poteh in če je kakšen za,da se bi šlo to soboto mal peljat.
lp vsem
lp vsem
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Kako sedaj?čibo napisal/-a:ma tale hondica tud 4X4,je pa uredu da gre se kaksen zraven k ma tud 4X4pa mal vec placa za strik k jest ga nimam
Nimaš štrika ali nimaš prostora zanj?
Zanimivo, ker Honda 4x4 ima zagotovo prostor za en šlep štrik za 5 €.
Zanima nas tudi, kateri model Honde 4x4 si kupil?
LP!
Ja, Čibo vidim da si si veliko pomagal z dosedanjimi odgovori
Torej izbrano relacijo boš brez težav prevozil tudi s cestnimi gumami in brez štrikov.
Čez barje imaš dovolj poti do Iga, potem pa pojdi preko Želimelj po dolini proti Turjaku, pred vzponom na Turjak lahko zaviješ na Zapotok-Golo-Škrilje in naprej proti Kureščku.
Nadaljuješ proti Robu, Rašci in Turjaku tam pa mimo gradu spet v dolino. To pot lahko prevoziš tudi v obratni smeri, se pravi iz doline Želimelj proti Turjaku.
Seveda pa imaš na tej relaciji še ogromno možnosti za večje in manjše ovinke in obiske zanimivih krajev.
Če boš vozil sam, se drži bolj urbanega okolja, je ogromno cest in poti, le smeri so bolj slabo označene.
Pa srečno vožnjo
Torej izbrano relacijo boš brez težav prevozil tudi s cestnimi gumami in brez štrikov.
Čez barje imaš dovolj poti do Iga, potem pa pojdi preko Želimelj po dolini proti Turjaku, pred vzponom na Turjak lahko zaviješ na Zapotok-Golo-Škrilje in naprej proti Kureščku.
Nadaljuješ proti Robu, Rašci in Turjaku tam pa mimo gradu spet v dolino. To pot lahko prevoziš tudi v obratni smeri, se pravi iz doline Želimelj proti Turjaku.
Seveda pa imaš na tej relaciji še ogromno možnosti za večje in manjše ovinke in obiske zanimivih krajev.
Če boš vozil sam, se drži bolj urbanega okolja, je ogromno cest in poti, le smeri so bolj slabo označene.
Pa srečno vožnjo
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
[quote="VIP"]Ja, Čibo vidim da si si veliko pomagal z dosedanjimi odgovori 
Težko je nekomu svetovati pot, če se ne ve, z katerim modelom štirikolesnika se gospod Čibo vozi.
Lahko mu svetujem tudi pot iz Roba v sotesko Iški vindgar in naprej na drugo stran do Sv. Vida. Ampak nisem prepričan da bo njegov atv zmogel čez vodo in nato strm in blaten vspon iz soteske.
Če je Honda pravega porekla, ne bo težav. Če je pa zopet kakšna limited edition XXXXXLLL varianta z abs in eds in pod. zadevami pa... nisem ravno prepričan v čofotanje brez posledic.
Samo moje mnenje.
LP!
Težko je nekomu svetovati pot, če se ne ve, z katerim modelom štirikolesnika se gospod Čibo vozi.
Lahko mu svetujem tudi pot iz Roba v sotesko Iški vindgar in naprej na drugo stran do Sv. Vida. Ampak nisem prepričan da bo njegov atv zmogel čez vodo in nato strm in blaten vspon iz soteske.
Če je Honda pravega porekla, ne bo težav. Če je pa zopet kakšna limited edition XXXXXLLL varianta z abs in eds in pod. zadevami pa... nisem ravno prepričan v čofotanje brez posledic.
Samo moje mnenje.
LP!
Brinovc, jaz sem predlagal pot ki jo zmore vsak moped.
Domnevam da je Čibo bolj začetnik, zato mu kakih težjih poti ne bi svetoval.
Ko si že omenil Rob-Iški vintgar, a je tam kakšna pot dol, pa kje prideš spet gor?
Jaz sem lani poizkusil iz Krvave peči, pa ni šlo, je plaz odnesel kos poti v strmem pobočju
Ko si že omenil Rob-Iški vintgar, a je tam kakšna pot dol, pa kje prideš spet gor?
Jaz sem lani poizkusil iz Krvave peči, pa ni šlo, je plaz odnesel kos poti v strmem pobočju
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
ZS!VIP napisal/-a:Brinovc, jaz sem predlagal pot ki jo zmore vsak moped.
LP!
Zasebno sporočilo/PM
http://www.r-parketi.si
Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)
To, da je bilo prazno pa nisem vedel
Lepo te je spet videti na forumu VIP
Lepo te je spet videti na forumu VIP
http://www.r-parketi.si
Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)
Ja, Jure, saj nisem nikamor šel,
pa tud na forumu sem kar prisoten, no edino s prispevki ravno ne
Če nimam kaj pametnega pisat, potem ne pišem nič, klobasanje pa prepuščam drugim, ki so bolj usposobljeni
Ne vem pa kam je Čibo zginu, da se nič več ne oglasi, nič ni povedal kwa ma to zaeno hondo, pa če se kej vozi, al čaka na soboto...
Če nimam kaj pametnega pisat, potem ne pišem nič, klobasanje pa prepuščam drugim, ki so bolj usposobljeni
Ne vem pa kam je Čibo zginu, da se nič več ne oglasi, nič ni povedal kwa ma to zaeno hondo, pa če se kej vozi, al čaka na soboto...
drugac sem ze napisal pod temo prva honda kera je.
gre pa za hondo rincon 680tfx,tko da vem kaj sem kupu,pa mislim da tud pot nebi bila problem,ce je zaenkrat ze na krvavc prpelala tale honda.
drugace so pa za jutri prisle ene stvari vmes,tako da jutri odpade fura,bom sel pa sigurno v nedeljo v isko,da jo mal tam sprobam.
lp
gre pa za hondo rincon 680tfx,tko da vem kaj sem kupu,pa mislim da tud pot nebi bila problem,ce je zaenkrat ze na krvavc prpelala tale honda.
drugace so pa za jutri prisle ene stvari vmes,tako da jutri odpade fura,bom sel pa sigurno v nedeljo v isko,da jo mal tam sprobam.
lp
za strikec je mal placa,ampak res mal,to me edin pr te mal mot,drugac je pa super atv zaenkrat,po 400kmbrinovc napisal/-a:Kako sedaj?čibo napisal/-a:ma tale hondica tud 4X4,je pa uredu da gre se kaksen zraven k ma tud 4X4pa mal vec placa za strik k jest ga nimam
Nimaš štrika ali nimaš prostora zanj?
Zanimivo, ker Honda 4x4 ima zagotovo prostor za en šlep štrik za 5 €.
Zanima nas tudi, kateri model Honde 4x4 si kupil?
LP!
RINCON 689TFX
S kje pa si čibo?
Moped je lep ... sam škoda k ni homolomo ...
Moped je lep ... sam škoda k ni homolomo ...
WWW.COLN.SI
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to!
Moped ni. Žival ni.
WWW.COLN.SI
Moped ni. Žival ni.
Moped ni. Žival ni.
ja res je skoda k ni homologirana,ampak me zaenkrat to ne mot,se pa zelo lepo pelje,je pa tud to velik vreden...
sej bom sel mal vprasat kaj rabm za homologacijo,pa bom pol zrihtu ce ni velik,lohk mi pa vi kaj poveste ce kaj veste o tem kaj rabi ta honda...
drugac sem pa z vevc,ampak sedaj zivim pri punci na izanski cesti...
lp
sej bom sel mal vprasat kaj rabm za homologacijo,pa bom pol zrihtu ce ni velik,lohk mi pa vi kaj poveste ce kaj veste o tem kaj rabi ta honda...
drugac sem pa z vevc,ampak sedaj zivim pri punci na izanski cesti...
lp