pohorc napisal/-a:ok
Vidim da ste fejst napaljeni meni pa se ne ljubi pisat.
Mešate tudi trenutno porabo in povprečno porabo! Ne vem kje v SLO boste prevozli 100 km off roada da boste dobili realno porabo!
Kakorkoli če imate navaro ali pathfinderja fantje verjemite da imate v redu avtomobile. Doma sem na pohorju in verjemite da vem kaj vam pripovedujem. Seveda pa se vedno najde kdo ki je "pametnejši" ali pa "več ve".
Pa še to
Z nikomer ne mislim tekmovati ker sem za to prestar še najmanj pa z nekom ki mu je avto kupil ati ali pa bogati striček!
Sicer pa sem imel tudi AUDI-ja in prisegam na nemško tehnologijo vendar je tradicija terencev vseeno malce na strani japoncev!
dCi?
Francoz, ne Japonc, Francoz...
Pathfinder je dober stroj, zelo dober in mi je všečn. Za moje potrebe je bil celo preveč "terenski" in glede na to, da se v službo vozim po avtocesti sem si kupil (tudi s svojim denarjem) namesto nepremičnine

- SUV-a, ki pa moje terenske potrebe zadovolji.
Le tvoja izjava glede porabe je bila optimistična oziroma pobožna želja...
Glede čipa, meni so na mitsubishi servisu tudi isto rekli,3-letna garancija, več konjičkov, več navora, manjša poraba...1000€ -ampak ni potrebe, mi pije največ 7l

100km offroada? enostavno - 100 krogov na cross progi Brnik, XXXL že ima izkušnje.