Odgovor
Napisal/-a žile » 28 Okt 2008, 19:32
Končno sem se podmorničar odločil, da kaj napišem- dela čez glavo in ni bilo časa. Toliko v opravičilo.
Pa začnimo:
- Franc- zlepa ne bom pozabil tvojih pikantnih klobasic in šunke, pa tudi vetrobran na tvojem BRP-ju je nekaj posebnega. Vsaj ti lahko prilepiš vinjeto.
- Sandihab- naslednjič prinesi še jabolčno pivo- odlično je
- Sasog- upam, da je tvoje dekle preživelo brez modric glede na to, kako jo je premetavalo- ti pa brez blaupunkta na očesu seveda
- Šleper- hvala za vleko, za ime, katerega vzrok sem, pa daš naslednjič za rundo. Velja?
- Pero - hvala za solidarnostno čakanje v Blatnem jezeru
- Enx- moj idol kar se tiče vožnje po poligonu, še posebej skoki
- Kremy- bil si odličen kompanjon in zame obetajoči nov tekmovalec. Ko bi vsaj približno vozil tako dobro kot ti.
- Mičo- hvala za odlično organizacijo in posledično spoznavanje novih prijateljev
- Jože- bil si odličen sogovornik in razsodnejši del nedeljskih razposajenih ekstremistov
- Rbnet- začni razmišljati o delavcu, ker si bil delno hendikepiran, vsaj kar se vožnje po vodi in hlodih tiče
- Čivava- odličen sopotnik in vedno pripravljen priskočiti na pomoč. Hvala. 4x4 pa itak nima konkurence za žarom in na fotoaparatu
- Boris- kupi si debelejšo vrv, da boš lahko nas bučmane vlekel iz vode in peska. Kar pa se moje maskote tiče, je oprana z wapom in ne boš verjel, ni spremenila barve kot moj Cofko
- Jani- ti pa si le dokupi konja ali dva moči, da te ne bomo iz vsake krtine vlekli
- Felix- očitno si ugotovil, da verigarji tudi vlečejo po klancih, tako vsemogoči pa niso kot so naši delavci. a ne?
- pozabil sem še nekatere, vendar ravno tako pomembne člane za dobro družbo. Morda kdaj drugič kaj več.
Lp, podmorničar Žile
p.s. vse vas lepo pozdravlja tudi Žiletka, slike so pa tako ali tako že na forumu. Do snidenja