Pa kje vidiš kršitve? Mar ne smeš z radiom na rami na sprehod po gozdu? Ipod lahko? Telefon? Ali moraš biti obvezno v zelenem in imeti spuščenega psa zraven?HHV napisal/-a:Če kje lovci ne delajo tako kot je treba, to ne daje proste poti za kršitve tudi drugim! Temu se reče le iskanje izgovorov.XXXL napisal/-a:Organizirati bo treba redne dnevne sprehode po gozdu, na rame ali hrbet pa en velik stereo radio (kot ga imajo v filmih črnici v Bronxu...), do konca na glas... za blagor živali in glavobol lovcev...
In tako kot niso vsi ATV-jaši enaki, tudi lovci nismo.
Zatorej bi pri blatenju prosil za konkretnost, pri ocenjevanju škode in blagodejnosti pa vsaj za kanček znanja in strokovnosti. Ta tvoj post je nima niti za kapljico.
In če misliš, da lahko s svojimi XXXXXXX-i poleg L ja razrešiš vsako prepreko, bolje da ne prideš na pot nekomu, ki se odloči, da mu boš za svoj način prepričevanja celo življenje bogato plačeval.
Glede X-ov: če mi lovec razloži, da me bo na ''gobec'' in to kasneje tudi stori (sicer me je kar po čeladi usekal, a vseeno...), mu z velikim veseljem priskrbim oba plava očesa. Pa še ponosen sem bil na to. Pač, če ne gre z normalno debato, se pa lahko še jaz spustim na njihov nivo...
Probleme pa ne rešujem z X-i, ampak s problemu primerno metodo...
Še glede vožnje: sploh ne vem, če sem se letos vozil kje drugje kot po motocros progah, pa še tam kot kaže na polovico ilegalnih...