Res je !VIP napisal/-a:Predvsem pa bo ostal eden ugodnejših nakupov v svojem razredu
Ne vem katere znamke ti uvrščaš med uveljavljene? Jaz ne poznam lastnika uveljavljenih znamk ki bi moral zamenjati dele v garancijiskem roku (seveda ne upoštevam zlomljenih ročk,balanc... pri "rahlih" kotaljenjih).VIP napisal/-a:Hm, sedem motorjev pa še vedno ne veš kaj bi rad![]()
Men se zdi da tebi želje in možnosti ne gredo skup
Za adlya in jumbota imaš vsaj kam it po dele, medtem ko to ne velja za nekatere bolj uveljavljene znamke....(v garancijskem roku in pri pooblaščenih serviserjih)
Kaj pomeni po tvojem >malo več voziš<?VIP napisal/-a:@aless, če se malo več voziš, se po mojih izkušnjah kvarijo tudi "uveljavljene" znamke.
Imamo enega takega raptorja pri hiši, star dobri dve leti, 17kkm pa je že bolj malo originalnih delov na njem.
Tam do ene 7kkm je bil še kar mir, razen konstantnega puščanja olja na vseh mogočih in nemogočih delih motorja.
No pol se je pa začelo, veriga je otrdela, menjava vseh tesnil na motorju,
menjava ležajev na zadnji osi, elektronika šla k h...... , menjava ležajev in zadnje osi zaradi izrabljenosti, popravilo štarterja,
tole bi bilo v grobem vse, tistih manjših zadev se pa niti ne spomnim vseh.
Moped je bil vožen skoraj izključno po cestah, brez kakega offroada, redno in izredno servisiran.
Če ne bi bilo zelo dobrega serviserja, bi moped že davno šel od hiše.
Koda 73, imam občutek, da je tole letelo name.koda73 napisal/-a:Seba, jaz pa poznam nekoga, ki je nad Jumbo-tom več kot navušen.![]()
upam, da se bo sam oglasil.
Pozdravljen!baron21 napisal/-a:Koda 73, imam občutek, da je tole letelo name.koda73 napisal/-a:Seba, jaz pa poznam nekoga, ki je nad Jumbo-tom več kot navušen.![]()
upam, da se bo sam oglasil.
J
Živjo,ali mi lahko kdo razloži kako bi lahko ta model pripeljal čez mejo(papirji,registracija...)in kako zgleda če jaz to kupim prek e-bay,ker pač nimam nobenih izkušenj s temjaka napisal/-a:Res je !VIP napisal/-a:Predvsem pa bo ostal eden ugodnejših nakupov v svojem razredu
http://cgi.ebay.de/SMC-Quad-ATV-Jumbo-3 ... 240%3A1318