Arctic cat 366

Odgovori
Enx
Poznavalec
Reactions:
Kraj: Ljubljana

Arctic cat 366

Odgovor Napisal/-a Enx » 18 Jan 2009, 18:15

Ali kdo pozna ta model? Spet eden od manjših delovnih.
Več info na: http://www.arcticcat.com/atv/dirt.asp?c ... &model=366

Slika:
Slika

Uporabniški avatar
snezzak
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a snezzak » 18 Jan 2009, 19:08

Če me oči ne varajo ima tako obliko 400tke Tirolc, prva taka prodana v SLO, (samo njegova mačka je zelena) pa ne pade tako v "uč".
Mislim da je pred nekaj dnevi Hurco pisal da je on dobil zadnji model stare oblike nato pa so prišli taki.
Kdor več ve naj me dopolni.

SYM Quad Lander 250
Včasih mal prešvoh - včasih mal prehiter

Uporabniški avatar
hurco
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: škofja loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a hurco » 18 Jan 2009, 20:54

Dnevi hitro letijo, tako da je to že blizu enega leta! :D
To je manjši delavec, po izmerah kar nekaj manjši od 500-tke
Drugače pa sem ravno danes brskal na arctic cat strani in našel ta veliko 400-tko, vem pa ne ali je to ostanek starih strani ali pa jo bodo vrnili nazaj na trg? http://www.arctic-cat.com/atv/dirt.asp? ... del=TRV400

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Re: Arctic cat 366

Odgovor Napisal/-a jaka » 18 Jan 2009, 21:01

Enx napisal/-a:Ali kdo pozna ta model? Spet eden od manjših delovnih.
Kymco 400 ! Preverjeno !

Uporabniški avatar
hurco
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a hurco » 18 Jan 2009, 21:13

Jaka, ali imajo potem arctic cat v lastni izdelavi le te z velikim okvirjem, kratke in dolge, tole 400 pa 250 pa dobijo od Kymco in jih samo prelimajo, tako da si zapolnejo ponudbo?

Enx
Poznavalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Enx » 18 Jan 2009, 21:29

Kymco stane 6.690 EUR v SLO. A ni to veliko za tak motor? Zakaj pa jih Edi ne prodaja? A prodaja samo ta velike za taveliko denarja? :)

Uporabniški avatar
snezzak
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a snezzak » 18 Jan 2009, 21:53

Saj sem napisal da ga je lani kupil Tirolc (kuhal golaž v Cerknici), pri Ediju.

SYM Quad Lander 250
Včasih mal prešvoh - včasih mal prehiter

Uporabniški avatar
hurco
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a hurco » 18 Jan 2009, 22:06

Edi jih prodaja, samo ne vem kako to da nimajo časa delati update na int. straneh. :? Po mojem so prezaposleni z ostalimi snežnimi stroji. malo bolj na tekočem imaš na www.arcticcat.si

Enx
Poznavalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Enx » 18 Jan 2009, 22:12

Kolk je pa cena za 366 pri Ediju?

XXXL
Poznavalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a XXXL » 18 Jan 2009, 22:23

A si obupal nad Suzo, pa bi Arctic Cat-a nabavil?

Enx
Poznavalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Enx » 18 Jan 2009, 22:25

Za YFZjko scat pelat je tud tale dobr :twisted:

XXXL
Poznavalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a XXXL » 19 Jan 2009, 00:03

Enx napisal/-a:Za YFZjko scat pelat je tud tale dobr :twisted:
Če kkšno babo kličeš YFZjka, pa bi jo rad scat peljal, bo tud tale dober... samo s suzo jo ne peljat, lahko iz tretje ven vrže... :lol:

Enx
Poznavalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Enx » 19 Jan 2009, 12:42

Hurco, kako pa da si se odloču prodat 400-tko? Sej ti se kar veliko voziš tudi za potrebe drvarije, a ti je prešvoh? Ti bi potreboval kar TBX 650: http://www.arcticcat.com/atv/dirt.asp?c ... del=TBX650

tirolc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: cerknica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a tirolc » 19 Jan 2009, 12:59

ja pri nas se prodaja ta model atv-ja pod oznako 400 4x4,več opisa:
ATV 400 4x4 (novo) Natisni E-pošta

Dovršen lahkokategornik Sample Image
Tu se začne zabava: nov Arctic Cat stil, izredno lahka šasija, nizek sedež za več udobja in stabilno vožnjo, ergonomsko krmilo za še večjo natančnost pri krmiljenju. S popolnoma novim 366 H1 motorjem bo ta štirikolesnik mnoge novince navdušil, da odkrijejo svojo strast do vožnje po brezpotjih.

Pozornost pritegne popolnoma nova plastična karoserija, posebej še ozko oblikovani blatniki, ki so primerni za vožnjo po ozkih gozdnih poteh, vseeno pa vas ščitijo pred vodo in blatom. Tretja generacija Euro luči omogoča odlično osvetlitev, velike opore za noge pa zagotavljajo varno vožnjo po vseh podlagah.

Novo oblikovani SpeedRack prtljažnik ponuja številne možnosti za namestitev raznovrstnih dodatkov. Enostaven preklop med dvo- in štirikolesnim pogonom, digitalna armaturna plošča in možnost zagona v prestavi pa dopolnjujejo paket.

Cena z dajatvami: 6.490,00 EUR

Glavne značilnosti:

* Popolnoma novi žarometi, ki izvrstno osvetljujejo pot pred vami

* SpeedRack – olajša in pohitri dodajanje in odstranjevanje velikega nabora raznovrstnih dodatkov brez dodatnega orodja. Vse to pomeni, da bo lov, ribolov, kmetovanje, itd. še bolj prijetno

* Električni zagon – vključno s funkcijo zagona v prestavi

Sample Image Sample Image

Tehnični podatki:

* Prostornina: 366 ccm
* Tip motorja: SOHC 4-taktni, 4-valjni
* Premer valja in hod bata: 81x71,2 mm
* Hladilni sistem: Zračno in oljno hlajenje
* Menjalnik: Avtomatski CVT z EBS in vzvratno prestavo
* Pogonski sistem: 2/4 WD
* Širina: 112 cm
* Višina: 118 cm
* Dolžina: 206 cm
* Medosna razdalja: 122 cm
* Hod sprednjega blažilca: 18 cm
* Hod zadnjega blažilca: 18 cm
* Oddaljenost od tal: 25,4 cm
* Sprednje vzmetenje: Dvojna A-roka
* Zadnje vzmetenje: Dvojna A-roka
* Sprednje zavore: Hidravlični koluti
* Zadnje zavore: Hidravlični koluti
* Sprednje pnevmatike: 24x8-12
* Zadnje pnevmatike: 24x10-12
* Sprednje pnevmatike - terenske: 24x8-12
* Zadnje pnevmatike - terenske: 24x10-12
* Posoda za gorivo: 15 l
* Nosilnost sprednjega prtljažnika: 34 kg
* Nosilnost zadnjega prtljažnika: 68 kg
* Teža: 251 kg
* Barva: rdeča, temno zelena, zelena

:D

tirolc
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a tirolc » 19 Jan 2009, 13:02

hurco če te mika 650 ti lahko prodajo testnega letnik 07,za ceno se boš pa pogajal

Uporabniški avatar
hurco
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a hurco » 19 Jan 2009, 13:10

Za potrebe drvarije ni nič prešvoh. Ko vklopiš reduktor ne sprašuje nič kaj veliko, Pač ko zakoplje, zakoplje, moči ima čisto prekomerno. pa tudi s hitro prestavo gre super. Imam druge načrte.

Danc
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Danc » 19 Jan 2009, 13:43

Kje pri vas tirolc ga prodajajo za takšno ceno?

Uporabniški avatar
kretenko
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: PIJAVA GORICA
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a kretenko » 19 Jan 2009, 16:54

tirolc
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a tirolc » 19 Jan 2009, 22:18

mišljeno za slovenijo da se prodaja pod oznako 400,prodaja pa jih kot je že znano editrade trzin

Uporabniški avatar
notranjc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Rakek
Kontakt:

Arctic cat 366 - ugotovitve po 8-ih mesecih

Odgovor Napisal/-a notranjc » 19 Feb 2010, 09:42

Nihče ni napisal kaj dosti o tem motorju, verjamem, da zato ker je tako kvaliteten. Res je dober.
Trgovec, mehanik, administratorka.., skratka vsi so bili prijazni in si vzeli čas zame.
Na začetku sem bil malo razočaran nad močjo motorja, potem ko so zamenjali dizo in iglo so se pospeški bistveno izboljšali, končna hitrost po števcu je narasla na cca 88 km/h. Motor je simpatičen, okreten, stabilen, vodljiv,mehek, udoben, kvaliteten materijal....skratka nimam pripomb. Mehanik me je prepričal naj vzamem 4x4 in ni mi žal, takšne zabave po novo zapadlem snegu še nisem doživel. Imam prevoženih 2.700 km, pa ni bilo potrebno priviti nobenega vijaka, vsi gumijasti deli so ok, ležajev ni potrebno privijati...,počasi se navajam, da ni potrebno nič gledati razen merilnika porabe bencina kar mi je rekel že mehanik pri nabavi motorja.
Poraba bencina se je izkazala (vsaj pri meni) kot edina pomanjkljivost, če to sploh je. Prabi mi cca 10 l na 100 km.

LP

Uporabniški avatar
hurco
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a hurco » 19 Feb 2010, 11:13

Podpišem tole, sam imam enake izkušnje, ni neka "sodobna tehnologija" to kar je gor pa dela po vojaško zanesljivo.

Uporabniški avatar
notranjc
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

napake

Odgovor Napisal/-a notranjc » 26 Mar 2010, 07:35

Ja, zgleda, da sem motor in servis prehitro hvalil. Zadnji dan, ko je padal sneg sem z veseljem vozil po celem snegu in užival kar se da, vse je letelo okrog mene. Ob povratku domov mi je začela goreti lučka, motor se pregreva...ventilator se ni vklopil. Ker se tudi naslednji dan, ko je bil motor hladen, ni ugasnila, sem ga peljal na servis. Ugotovitev, termo stikalo je prišlo v stik (se je zakalilo..., ne vem) verjetno zaradi temperaturne razlike, ko se je mašina pregrela (4x4 in cel sneg), iz zunaje strani pa sneg, ki se je zabasal okrog mašine. Problem je rešil, da je stikalo segrel, zavil nazaj in lučka ni več svetila, ventilator se je vklopil, vse ok.
Komaj sem čakal in isti dan šel na furo, 15 km je motor delal, ko sem šel tankat, sem opazil lužo bencina pod motorjem. Bencin je curkoma tekel iz vplinjača, ko sem zaprl pipco pa je še zmeraj kapljalo. V tej fazi moram pohvalit serviserja, ker se mi je kljub pozni popoldanski uri oglasil na telefon. Diagnoza-zataknil se je plovček. Pokličem ženo, sledi šlepanje po vsej Cerknici mimo servisa Kawasaki...ha,ha, zakaj pa nisi hotel kupiti pri meni, si je verjetno mislil.
Serviser mi je po telefonu rekel, da so samo 4 vijaki za odvit na vplinjaču, to sem tudi naredil, sprva ni puščalo, čez čas pa spet. Ob tem sem tudi opazil, da pipa za bencin spušča tako, da sem moral že 2x vleči bencin iz rezervoarja. Kar nekaj dni je smrdelo v garaži. Diagnoza-bencin ima nečistoče, ki so zamašile vplinjač in pipo. Poleg vsega, pa mi je začela spet goreti lučka za temperaturo, ventilator se ni vklopil...
Motor se mi je pokvaril v petek, v soboto sem se zajebaval z vplinjačem, v ponedeljek mi je serviser obljubil, da bo v torek prišel zadevo popravit na dom, naročil je termo stikalo. Ni ga bilo, niti se mi ni do četrtka javil na telefon, potem pa rekel, da je imel veliko dela. Jaz si tega v službi ne privoščim. V petek (danes) naj bi prišel. Bomo videli.
Skratka 3 napake-puščanje bencina iz vplinjača in rezervoarja ter termo stikalo po 2.900 prevoženih km. S kitajskim motorjem sem narelil 7.500, pa nisem potreboval serviserja. Verjetno sem imel srečo.

LP

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Škofa Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 26 Mar 2010, 09:25

Tudi bolj renomirane znamke imajo muhe ni kaj.

Uporabniški avatar
Branko
Ižanc
Reactions:
Kraj: IG
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Branko » 26 Mar 2010, 09:53

Težave z vplinjačem rešiš tako, da namestiš filter za gorivo - to predlagaj serviserju.

Kar se pa pregretja mašine tiče ... upam, da je samo stikalo, tisto, ki povzorča pregrevanje.

Drugače pa .... tudi za delo z renomiranimi mašinami je potrebno uporabljati glavo. Ne samo gas tiščat pa tankat.... za pregretje mašine si kriv čisto sam - tukaj nima kvaliteta servisa in motorja nič zraven. Žal.

WWW.COLN.SI
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to! :twisted:

Uporabniški avatar
notranjc
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

uporabljati glavo

Odgovor Napisal/-a notranjc » 26 Mar 2010, 10:27

Ne samo gas tiščat pa tankat....
Branko, logično razmišljaš ampak ne vem kako sem lahko naredil 7.500 km z Loncin 250 praktično brez okvar, tudi avtomobili se mi ne kvarijo, čevlje nosim po 10 let, verjami nisem Konj. Serviser je OK, samo malo me je vlekel, ravnokar se mi je javil, mogoče je bral forum....
Bom poročal, kako je bilo.

LP, Tomaž

Odgovori