400kg teh:luka110 napisal/-a:A mi zna kdo kj predlagat (okvirna cena 1500 €)

lj jst misl tega bashama k sam dau link pa si poglej, sj basham ni tok zanč pa še težave so odpravleneEnx napisal/-a:Luka110, lej resno, če kupuješ motor za 1.500 EUR ne pričakuj ne vem kaj. kot si ti odgovorili že predhodniki, OK kupi ga, samo ne sprašuj bedarij kot naprimer a se ga splača kupit, in / ali je dober. Glej, dober ni! A se ga splača kupit - če si za 4 kolesnik pripravljen odšteti 1.500 EUR in ga boš potem imel, DA potem se ga splača kupit. Vendar boš tak mali 4 l+kolesnik hitro prerasel in si kupil boljšega in močnejšega.
Ja hvala za priporočilo. Kaj bi pa rekel na tega bashama, ki ima odpravljenih kar nekaj napak in je rabljen(gotovo preizkušen). Tukaj imaš še sliko in si ga poglej ter mi napiši kaj bi ti storil na mojem mestu. Lp. http://www.shrani.si/f/3O/YT/4eWk1726/2/dsc01091.jpgleteci napisal/-a:Lep pozdrav Luka
Kar se tice drugih ˝visoko letecih˝ na forumu, mislim, da smo zaceli vsi enako ali pa podobno kot ti ... kupili smo najprej nekaj takega kot bos verjetno kupil ti. Torej nekaj sprejemljivo poceni, vendar z veliko volje do popravljanja,˝sravfanja˝ .
Vse kar bos kupil za 1500 eur je po resnici povedano bolj namenjeno ucenju mehanike in voznje,...
Priporocam ti, da kupis loncina desert storm - krdan,... to pa zato, ker se bos vsaj vozil, BOS PA SIGURNO POPRAVLJAL....
Pred casom sem prodal mojega loncina, ki je deloval, vendar se je vcasih kaj pokvarilo,... za 1000 eur ... in fant, ki ga je kupil se bo lahko se vozil...
Ko bos kupoval si vzemi cas in obisci cim vec prodajalcev, sigurno se ti bo kasneje obrestovalo...
Zelim ti en dober atv, ce ne takoj pa cez nekaj let...
Leteci
Tukaj se v obeh primerih motiš. Sedež sem na novo tapeciral(nova pena+prevleka), ker je bil orginal bolj trd. Kar se pa tiče nalepk, pa sem jih pač odstrano takoj ko sem motor kupil, ker sem pač tako takrat želel:)leteci napisal/-a:Luka, bashana ne poznam, tudi po slikah je to tezko ugotoviti,... ce te zanima je najbolje, da ga obisces in ogledas,... se mi pa zdi, da je sedez ze zelo obrabljen (pogosta uporaba) in opazil sem, da nima nalepk - mogoce je bil poskodovan in kasneje pobarvan... kar pa seveda ni najboljse.
Torej potrebno bo obiskati prodajalca...
Leteci