nakup cf moto
-
ojgn
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: ŠMARTNO NA POHORJU
- Kontakt:
nakup cf moto
Sem nov na tem področju saj bom v kratkem presedlal iz hard enduro na 4-kolesnik zasledil se to znamko in mi je nekako všeč vizualno in tudi cenovno predvsem me zanima koliko konjev ima 500-ka brez blokad zasledil pa sem novejši model z 40 konji ampak prodajalec mi nekako ni najbolj všeč o njem nisem prebral nič dobrega ali je možno tega kje drugje kupit in kako se obnašajo ti modeli nasploh.Skoraj sem se že odločil za outlanderja 650 max ampak je precej dražji od cf in se sprašujem ali je res toliko boljši ali pa malo tudi znamko plačamo.
L.P hvala!
L.P hvala!
Še moje mnenje kot bivši lastnik Cf mota. Če si vozil hard enduro in nekako veš kaj in kako se na terenu obnašat in vozit, potem ti CF moto ne bo zdržal naporov. Kontaktiraj uporabnika Branko, mislim da je na zalogi še en lanski model King Quada (Suzuki), ki je več kot ugoden in odlična rešitev zate.
http://www.r-parketi.si
Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
Ti kar 650 outlanderja glej, če hočeš, da se boš udobno vozil v dvoje. Pr cofotu mal poglej kaj je vse potrebno predelati pa te bo hitro minilo. Lahko pa tudi Articcata pogledaš 700 ccm ti majo še tudi znosno ceno pri določenih prodajalcih pri nas in v tujini. Seveda govorim za vožnjo v dvoje, če se pretežno voziš sam ja pa izbira precej večja.
l.p.
l.p.
-
ojgn
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Uroš napisal/-a:Slika pove svojeojgn napisal/-a:to že ampak mislim da je malo premajhen za dva ali pa se motimBoris napisal/-a:Sej imaš na izbiro še mnogo modelov med cenovnim razponom CF in Can-am.Najboljšo kvaliteto za ''manj'' denarja ti ponuja Suzuki Kingquad.
LP
l.pali je ta stroj homologiran svetovni je moram priznat
-
ojgn
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
mi je všeč ampak stroški vzdrževanja pa so tudi visoki zato najbrš odpade iz seznama ostaneta še samo suzuki Qk 750 ali pa Kavasaki bf750 mislim da sta dobra izbira samo sprobat še moram obaCivava napisal/-a:Ti kar 650 outlanderja glej, če hočeš, da se boš udobno vozil v dvoje. Pr cofotu mal poglej kaj je vse potrebno predelati pa te bo hitro minilo. Lahko pa tudi Articcata pogledaš 700 ccm ti majo še tudi znosno ceno pri določenih prodajalcih pri nas in v tujini. Seveda govorim za vožnjo v dvoje, če se pretežno voziš sam ja pa izbira precej večja.
l.p.
l.p
ojgn napisal/-a:mi je všeč ampak stroški vzdrževanja pa so tudi visoki zato najbrš odpade iz seznama ostaneta še samo suzuki Qk 750 ali pa Kavasaki bf750 mislim da sta dobra izbira samo sprobat še moram obaCivava napisal/-a:Ti kar 650 outlanderja glej, če hočeš, da se boš udobno vozil v dvoje. Pr cofotu mal poglej kaj je vse potrebno predelati pa te bo hitro minilo. Lahko pa tudi Articcata pogledaš 700 ccm ti majo še tudi znosno ceno pri določenih prodajalcih pri nas in v tujini. Seveda govorim za vožnjo v dvoje, če se pretežno voziš sam ja pa izbira precej večja.
l.p.
l.p
Stroški vzdrževanja so relativna stvar. Odvisno kje ga servisiraš. Ravno sem opravil servis na 6k. Pri uvozniku bi me stalo ca 500 eur, pri mojstru na Brezovici pa me je stal servis 175 eur vključno z zamenjavo jermena in komplet materialom. Kakšnih okvar ni, tako da je edini strošek redni servis, ki stane okrog 100 eur.
Pri mojem mi je zatajil edino regulator napetosti, ki mi je skuril tudi akumolator in avtomat za smerokaze, kar pa je bila serijska napaka starejših letnikov. To sem malo improviziral, kar bi me original regler stal 310 eur + 170 eur za kable, ker novi ne paše direkt.
Jaz sem namontiral regulator od Honde CBR za 100 eur (na e-bayu za 25 eur, a sem našel šele po nakupu) dodal večjo hladilno rebro in po 1500 km dela bp.
- kiwi
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: Haloze
- Kraj: Haloze
- Kontakt:
Hm..... gledam tole slikico z dvema na kingquadu in mi ne da mira.....
Vsi pravite, da je neudoben za vožnjo dveh oz. da ni toliko prostora...
Ravno to me je vedno odvračalo od tega modela. Glede na to pa da nisma ne jaz in ne punca glih neka "močna" (oba skup nimama 140 kil) in glede na sliko zgoraj pa sklepam, da ne bi smel biti problem s prostorom. Res pa je da se z canamom xt ali cofkotom ne more primerjati po prostoru.
Sedaj se vozima z kymcotom mxu 250 pa se nama ni problem pelat.... no nekih ne vem kako dolgih tur v enem kosu še nisma delala.
Se je kdo vozil že na daljše ture z kingquadom v dvoje?
(Saj bi prestavil vprašanje v drugo temo vendar tudi sam gledam med temi modeli - tudi CF)
Lp Boštjan
Ravno to me je vedno odvračalo od tega modela. Glede na to pa da nisma ne jaz in ne punca glih neka "močna" (oba skup nimama 140 kil) in glede na sliko zgoraj pa sklepam, da ne bi smel biti problem s prostorom. Res pa je da se z canamom xt ali cofkotom ne more primerjati po prostoru.
Sedaj se vozima z kymcotom mxu 250 pa se nama ni problem pelat.... no nekih ne vem kako dolgih tur v enem kosu še nisma delala.
(Saj bi prestavil vprašanje v drugo temo vendar tudi sam gledam med temi modeli - tudi CF)
Lp Boštjan
- Pero
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Zgornja Kungota
- Kontakt:
Jaz imam 115 kil in 193 cm, žena 178 cm, pa nama na KQ ni nič tesno. Sva se že cel dan vozila in ni problema. se pa v ekstremni strmini prej dvigne na zadnja kolesa kot kakšen XL model, kar je logično.kiwi napisal/-a:Hm..... gledam tole slikico z dvema na kingquadu in mi ne da mira.....
Lp Boštjan
Ko se navadiš na veliko prostora greš težko na manjše ...
če pa iz manjšega prideš na večje, pa je prostora še preveč.
Prostora je pri KQ dovolj tudi za dva močnješa človeka.
Moraš pa se vsesti gor in probati, da boš sam ocenil, ali je prostora dovolj ali ne.
če pa iz manjšega prideš na večje, pa je prostora še preveč.
Prostora je pri KQ dovolj tudi za dva močnješa človeka.
Moraš pa se vsesti gor in probati, da boš sam ocenil, ali je prostora dovolj ali ne.
WWW.COLN.SI
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to!
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to!
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
Pero napisal/-a:Jaz imam 115 kil in 193 cm, žena 178 cm, pa nama na KQ ni nič tesno. Sva se že cel dan vozila in ni problema. se pa v ekstremni strmini prej dvigne na zadnja kolesa kot kakšen XL model, kar je logično.kiwi napisal/-a:Hm..... gledam tole slikico z dvema na kingquadu in mi ne da mira.....
Lp Boštjan
Pero dal si pomakljive podatke o sopotniku