Labin 2009
Moderator: Enx
Pomojem je problem tud v tem, da še Slugata mal noga zajebava, po tistem padcu prejšnjo sezono. Drugače pa tudi treniral ni skoraj celo zimo.snezzak napisal/-a:Ne vem če boste lahko odgovorili: Kako to da je Sluga presedlal na Suzukija? ni mi jasno kot je napisano je lani zelo dobro vozil z Can-Am-om, saj sem ga tudi videl kako je vozil. Saj vem da je Suzuki najboljši, kakšen drugačem razlog?
Nevem sem bolj novi ,sploh kar se dirkanja s Quadi tiče vseh tekmovalcev sploh ne poznam! Imam pa izkušnje iz tekmovan na drugih področjih......Moje mišlenje pa je da šteje kdor sedi zgoraj in ne toliko ja ima spodaj!!!Kdor zna peljati in je vzržljiv ni pomembno ali je Suzuki, Yamaha ali ..........................................bo vedno v ospredju!Moj pogled!!!!!!!!!
Snezzak, presedlal je zaradi tega, ker tam prej ni bilo ravno tako kot je bilo mišljeno. Podrobnosti ne poznam, zato ne bom pametoval, vem samo to, da je ta motor njegov in tudi on ga sam rihta. Vedi, da je Sluga začel dirkat z Banshejem, potem je imel YFZ450, nekaj časa je tudi tekmoval z LTRjem od Tomija, potem pa je šel na DSa. Torej ni njegova prva dirka na Suzukiju.
Res je, noga ga še precej boli, tako da v tem trenutku zagotovo še ni tisti pravi kot lansko leto.
Res je, noga ga še precej boli, tako da v tem trenutku zagotovo še ni tisti pravi kot lansko leto.
- terrible-1
- Obiskovalec
- Reactions:
A sedaj si se pa name spravil....Pazi da ti še jest ne bom kaj takega napisal kot en x..Drugače pa če nisi opazil s tvojo iteligenco da je to tema od Labina ne pa drk......Mislim da je bolje da greš na oni kitajski forum kajti tam je veliko takšnih ki imajo IQ na tvojem nivoju....Admirali mislim da bi se morali mal dol vsesti pa tegale xxxl malo upozoriti da ne bo takih bedarij pisal ali pa odprite novo temo posebej za xxxl da se bo tam igral....Ajde...