arctic cat 400 4x4
Moderator: jaka
arctic cat 400 4x4
pozdravljeni!
kupil sem arctic cat 400 4x4 in sem razočaran nad njegovimi zmogljivostmi.
grdo gre po asvaltu,grdo po makedamu,motor komaj spravi 80 km da nekdo prisede 70 km.skratka razočaranje na celi črti.exstrema me ne zanima.Zanima me,če se da to kaj odpret,če se da kaj dobit na moči na hitrosti,če se da narediti kaj iz te revšne..V homologaciji piše 13.6 kw 18,5 km vsi pa omenjajo 30 km kje so?Res bi bil hvaležen če bi mi kdo pomagal kaj narediti s te penzije.
grdo gre po asvaltu,grdo po makedamu,motor komaj spravi 80 km da nekdo prisede 70 km.skratka razočaranje na celi črti.exstrema me ne zanima.Zanima me,če se da to kaj odpret,če se da kaj dobit na moči na hitrosti,če se da narediti kaj iz te revšne..V homologaciji piše 13.6 kw 18,5 km vsi pa omenjajo 30 km kje so?Res bi bil hvaležen če bi mi kdo pomagal kaj narediti s te penzije.
To sem jaz ugotovil na prvi testni vožnji z njim. Lepo sem se zahvalil in šel po medveda.kupil sem arctic cat 400 4x4 in sem razočaran nad njegovimi zmogljivostmi.
grdo gre po asvaltu,grdo po makedamu,motor komaj spravi 80 km da nekdo prisede 70 km.skratka razočaranje na celi črti.exstrema me ne zanima.Zanima me,če se da to kaj odpret,če se da kaj dobit na moči na hitrosti,če se da narediti kaj iz te revšne..V homologaciji piše 13.6 kw 18,5 km vsi pa omenjajo 30 km kje so
LP
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
Ti pa res samo na drva mislišhurco napisal/-a:Točno to. Prav vsi ki smo kupili delovne atv-je bi se morali pogovarjati in primerjati čase, ki smo jih porabili od Janezove pa do Francitove smreke ali pa od Bevkovega potoka do Mihove skale. Ostale primerjave boljše da pustimo cestnim quadom ali pa kar motorjem.
Re: arctic cat 400 4x4
Kolega ima outlander 400, verjetno je motor enak in za moje pojme je motor močan. Po asfaltu gre komot 100+.delorto1 napisal/-a:pozdravljeni!
Nekaj je narobe z tvojim, ker to mora pri 80 še občutno potegnit.
lp
- hurco
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: škofja loka
- Kontakt:
Gotovo je na delu pregovor "rekla kazala", lahko da malo več števec laže, po možnosti kašne 25 "gume ki so z nekoliko manjšim obsegom pa smo že blizu. V živo sem videl dvoje gume z oznako 25", ki pa so bile v premeru 3 cm različne.Kolega ima outlander 400, verjetno je motor enak in za moje pojme je motor močan. Po asfaltu gre komot 100+.
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Menges
- Kontakt:
To pa ne bo drzalo, ko smo si rentali v Celju Outlanderje 400, je le z tezka prilezel do 90km/h. Je morala biti res dolga ravnina in od 80km/h naprej je slo bl 1km/h na 30sekro-bi napisal/-a:Kolega ima outlander 400, verjetno je motor enak in za moje pojme je motor močan. Po asfaltu gre komot 100+.delorto1 napisal/-a:pozdravljeni!
Nekaj je narobe z tvojim, ker to mora pri 80 še občutno potegnit.
lp
-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
pred arctic cat-om 400 4x4 sem imel kymcota mxu 250 malček je lepo vodljiv na asvaltni cesti (85/90če so bili dobri pogoji tudi več)na makedamu je bil pa rez prešvoh ampak super ,odrsaval je po ovinkih nikoli ni bila prašljiva kontrola ,uporabljal sem ga za izlete v naravo z bolšo polovico sva imela vsak svojega in izleti so se vrstili.planinske točke .v člavnem makedam.razne ekstreme naju niso zanimale.kamor koli sva prišla je bilo potrebno tudi kak kilometer po glavni cesti da si pač zoped prišel na makedam.dostikrat so bile pozne ure mrak,če si se hotel približno uklopiti v promet si potegnil dušo iz njega pa še ni bilo kar bi moglo.tako sem si rekel da vzamem nekaj močnejšeha in hitrejšeka ki z lahkoto dosega omejitve.(kolega ima nekega kitajca delovnega ki z lahkoto doseže krepko čez omejitve).torej rad bi prišel do moči ,katero bi uporabil na makedamu da bi vsak na kakem ovinku malo odneslo,ne pa me porivalo naravnost čez ovinek.pa me zanima če je kdo odstranil katalizator in ga nadomestil z drugim športnim loncem in kaj se je zgodilo.
zanima me če ima morda na celindru podloško ki zmanšuje pretok ispušnih plinov.
zanima me če se dobi kakšen kit in kaj je v kompletu?
zanima me če ima morda na celindru podloško ki zmanšuje pretok ispušnih plinov.
zanima me če se dobi kakšen kit in kaj je v kompletu?
Na netu sem pred časom zasledil mojo bivšo mačko.He he,ker sem bil tako nezadovoljen z njo sem jo kupil nazaj.Pač uporabljam jo namesto mopeda in za terenske užitke.Po makedamu nimam besed, itak sem jo že v prejšnem lastništvu nagruntal, tako,da tudi driftanje ni več problem.Me pa moti,ko nam prekriža bolj odprta pot ,asvalt,se vsi so avanturisti odpeljejo ta pa je postal še večji revček kod je bil in tacam daleč odzadaj,gre tistih dobrih 75 kmh,če je malo navzdol se približa 80 kmh.He he sem imel plan poskusiti pridobiti vsaj to hitrost, ko navaja ,Hurca,da jo doseže njegov ac 400(88/89 kmh),zdaj pa namesto ,da bi razmišljal kako pridobiti kak km razmišljam kako bi dobil vsaj tisto hitrost,ki jo je dosegel preden sem prodal.Sedaj pa bi prosil nasvete ideje forumašev kje naj bi iskal izgubljene kilometre?Ne bom našteval,kje sem poskusil najti izgubljene kilometre,zadnje sem nastavil ventile je bilo odstopanje, motor lažje diha,vendar na hitrosti zopet nič pridobitve.Za kaj kje se je izgubilo teh nekaj kilometrov?Prosim nasvete ideje. 
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
delorto1 napisal/-a:Prosim nasvete ideje.
Ali si kdaj pomolil nos v variomat?
Če je jermen znucan že blizu minimalne širine, ti ta pojav zagotovo vzame kar nekaj končnih kilometrov.
LP!
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
jaz ga nebi sploh obremenjeval z takšno hitrostjo. Je le 400cc in pričakuješ preveč od delavca..
pri meni znaša končna po števcu okoli 120km/h.. Po izpisu na računalniku graf pokaže, da sem vozil nad 100km/h 3% vse vožnje. Vedno znaša kr nekaj pod končno hitrostjo. Isto pri avtomobilu itd..
pri meni znaša končna po števcu okoli 120km/h.. Po izpisu na računalniku graf pokaže, da sem vozil nad 100km/h 3% vse vožnje. Vedno znaša kr nekaj pod končno hitrostjo. Isto pri avtomobilu itd..
2011 Shineray 300 xy hitro prodan..
2012 Can Am outy 800r max..... bo kr nekaj časa ostal...

2012 Can Am outy 800r max..... bo kr nekaj časa ostal...

Jermen se mi je pred nedavnim utrgal in je nov žal ni razlikebrinovc napisal/-a:delorto1 napisal/-a:Prosim nasvete ideje.
Ali si kdaj pomolil nos v variomat?
Če je jermen znucan že blizu minimalne širine, ti ta pojav zagotovo vzame kar nekaj končnih kilometrov.
LP!
No me kar moti zmogel je slabih 85 kmh sedaj pa cca 8/10 km manjka in me zanima kje se je to izgubilo?Morda bi moral poiskusiti zamenjati še valjčke varijomata?jay886 napisal/-a:jaz ga nebi sploh obremenjeval z takšno hitrostjo. Je le 400cc in pričakuješ preveč od delavca..