Povej mi se boste peljal sam po asfaltu ali bodo tudi kake bljižnice (makadam,blat breg....)
Zbor ob cca 10 h pri Paviljonu smer obala ,verjetno par postankov ,kdaj se mislite vračat in podobno.
Koliko nas bo?
Zdaj ti pa ne bo več sape sfalilo en meter pred koncem brega...BRUNLES napisal/-a:Jaka če mate še kaj placa ,bi šel zraven. Moram mal probat svojo novo pridobitev ac 700efi![]()
Povej mi se boste peljal sam po asfaltu ali bodo tudi kake bljižnice (makadam,blat breg....)![]()
![]()
![]()
Zbor ob cca 10 h pri Paviljonu smer obala ,verjetno par postankov ,kdaj se mislite vračat in podobno.
Koliko nas bo?

Ti fantje so s svojo vožnjo povzročili sestanek lokalnih šusfehtarjev in sklep, da se jih bo v naslednjem opažanju take vožnje po brezpotjih kot je bila v nedeljo, lociralo, obkolilo in zaprlo vse izhode iz območja. In se z njimi "pogovorilo". Brez strahu, da bi bili prisotni policisti ali inšpektorji.guber napisal/-a:v nedeljo sem srečal neke fante z 4kolesniki v Razorih ob eni oštariji ,kateri so pol odrveli proti toškem čelu.
...
HHV napisal/-a:Ti fantje so s svojo vožnjo povzročili sestanek lokalnih šusfehtarjev in sklep, da se jih bo v naslednjem opažanju take vožnje po brezpotjih kot je bila v nedeljo, lociralo, obkolilo in zaprlo vse izhode iz območja. In se z njimi "pogovorilo". Brez strahu, da bi bili prisotni policisti ali inšpektorji.guber napisal/-a:v nedeljo sem srečal neke fante z 4kolesniki v Razorih ob eni oštariji ,kateri so pol odrveli proti toškem čelu.
...
Raje še kakšnega spijte v gostilni in tekmujte, kdo bo (je) večjo ribo ustrelil... Lahko pa poskusite z nasiljem, lastniki raznih 2 in 4 kolesnikov bomo pa organizirali sestanek in sprejeli sklep, da se podre vse lovske opazovalnice, katere uspemo locirati...HHV napisal/-a:Ti fantje so s svojo vožnjo povzročili sestanek lokalnih šusfehtarjev in sklep, da se jih bo v naslednjem opažanju take vožnje po brezpotjih kot je bila v nedeljo, lociralo, obkolilo in zaprlo vse izhode iz območja. In se z njimi "pogovorilo". Brez strahu, da bi bili prisotni policisti ali inšpektorji.guber napisal/-a:v nedeljo sem srečal neke fante z 4kolesniki v Razorih ob eni oštariji ,kateri so pol odrveli proti toškem čelu.
...
Uh, ne ga srat z kakšnimi obkolitvami in podobno...HHV napisal/-a:Ti fantje so s svojo vožnjo povzročili sestanek lokalnih šusfehtarjev in sklep, da se jih bo v naslednjem opažanju take vožnje po brezpotjih kot je bila v nedeljo, lociralo, obkolilo in zaprlo vse izhode iz območja. In se z njimi "pogovorilo". Brez strahu, da bi bili prisotni policisti ali inšpektorji.guber napisal/-a:v nedeljo sem srečal neke fante z 4kolesniki v Razorih ob eni oštariji ,kateri so pol odrveli proti toškem čelu.
...
Enx, zakaj naj se HHV-ja isključi?Enx napisal/-a:Branko, prosim da po načinu delovanja drugih forumov HHV-ja nemudoma izključiš iz foruma.