PH Krašić, 26.4.2009

Profesionalni del foruma

Moderator: Enx

Odgovori
Enx
Poznavalec
Reactions:
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Enx » 27 Apr 2009, 09:17

Krašič ja za ta nivo tekmovanja pretežka proga in to je dejstvo, saj je po vsaki tekmi vsaj par poškodovanih. Bravo Tomi in vsi ostali!

Uporabniški avatar
Spasky
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Re: PH Krašić, 26.4.2009

Odgovor Napisal/-a Spasky » 27 Apr 2009, 09:48

XXXL napisal/-a:Prva dirka letošnjega prvenstva Hrvaške je tako za nami. Odvijala se je na stezi v Krašiću, ki se tudi letos ni izneverila in tako zadržala ''sloves'' nevarne proge. Kajti veliko je bilo padcev, posledično tudi nekaj poškodb. Največji in najbolj nevaren skok so še podaljšali za 4m in ta je zopet terjal žrtev, izpah rame in zlom roke hrvaškega tekmovalca Šoštarja, kar se je zgodilo že na kvalifikacijah. Takrat je peščica ''pogumnih'' preizkusila to ''letalnico'', kar se za Šoštarja ni najbolje obneslo. Poleg tega, je bila na izhodu iz gozda, pred dostopom do skoka še neka umetnija, neposrečen minimalen dvojni skok, kot neka stopnica, ki pa je bila zaradi naknadno navoženege materiala zelo mehka in je dirkačem povzročala nemalo težav, še največ pa meni... :evil:
Po kvalifikacijah so nas razdelili v dve skupini, saj je proga premajhna in prenevarna za množico voznikov. V prvi skupini je bilo tako 10 najhitrejših s kvalifikacij, ker je odlično formo in veselje do letenja pokazal Tomi in postavil z naskokom najhitrejši čas, saj je imel pred Vedranom (prvak PH...) kar 1.3s prednosti. 0.2s za njim sem priskakal jaz, še 0.5s za mano pa Popovič. Tukaj se konča tudi lista dirkačev, ki so preleteli zloglasni skok, naslednji je bil Petek senior, ki pa si je nabral že kar 5s zaostanka za Tomijem, veliko na račun ne-skakanja...
Samo dirko sta najbolje začela Tomi in Vedran, Popovič, Petek in jaz pa smo se malo zapletli in se prerivali po progi do največjega skoka kjer sem najboljšo linijo izbral jaz, skočil malo dlje in prevzel tretje mesto... za par krogov, dokler se nisem na izhodu iz gozda na po***** mehkem kuclju zakotalil s quadom vred in si poškodoval ramo. Konec dirke zame, odpeljal sem še par krogov zaradi točkovanja, hkrati pa izgubil zanimanje za vse okoli mene. Omenil bi še neuspešen poskus združitve Chrissa in Tomija, prvi po tleh, drugi pa po zraku... in pristal na Chrissu, sledil padec obeh... :shock: :shock: :shock: in pa kakšnih 20 drugih padcev v obeh skupinah. Po prvi dirki je bil tako v vodstvu Vedran, drugi Tomi in tretji Popovič, več napišem, ko dobim rezultate.
Drugo dirko sem šel odpeljat samo s pomočjo tablet proti bolečinam, masaži in ogrevalni kremi, zadostovalo pa je za boj dveh invalidov, XXXL-a in Chrissa za zadnje mesto :lol: :lol: :lol: Nato so me samo še umili, preoblekli in postavili v avto, zato skupnih rezultatov niti ne vem. Več kasneje, ko pridejo uradni rezultati...
Edina dobra stran poškodovane rame je to, da mi sedaj doma pri zidanju ni treba sodelovati... 8) :roll:
lepo napisano, Krašič je res proga, kjer poškodbe ne počivajo.
Tommy-ju vsaka čast za dve odlični dirki, kjer ga je recmo temu športna smola koštala zmage. Ne glede to je bila šele prva dirka in do prvaka PH je še dolga pot.
Tebi vsaka čast, da si se spretno umikal quadu, ki je delal salte proti tebi :shock:
Čakamo še slikice in video...

2006 Barossa 250 SH tuning - prodano
2007 Arctic Cat DVX 400 - prodano
2008 - Darth Vader - LTR - prodano
2010 - ?

Uporabniški avatar
morski
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Prevalje

Odgovor Napisal/-a morski » 27 Apr 2009, 12:27

Video XXXL-ovega padca:
http://www.youtube.com/watch?v=MXi8SqTlyZg

Video Tomi-jeve in Chriss-ove nesreče:
http://www.youtube.com/watch?v=mo2M_iETFgA

LT-R 450

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 27 Apr 2009, 13:01

Poleg grobnika, še en Slovenski dan v Hrvaški. No xxxl-a smo že navajeni, da nam dela sive lase.
Samo, da so glave cele.

Uporabniški avatar
Cyb3r
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Za gorami, ob Savi
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Cyb3r » 27 Apr 2009, 13:06

morski napisal/-a:Video XXXL-ovega padca:
http://www.youtube.com/watch?v=MXi8SqTlyZg

Video Tomi-jeve in Chriss-ove nesreče:
http://www.youtube.com/watch?v=mo2M_iETFgA
Auč.

http://cyb3r.seeall.net/blog/
//I'm not a complete idiot, some parts are missing.

Uporabniški avatar
cheeroke
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a cheeroke » 27 Apr 2009, 16:16

Ja lep filemski padec xxxl ta je pa za anale.....(kje je bil pa treble nič se ne govori od njega.....)

Uporabniški avatar
cheeroke
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a cheeroke » 27 Apr 2009, 18:09

Ni slike.....

MareBK
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a MareBK » 27 Apr 2009, 19:22

xxxl, bravo za izmikanje, mislim da si prvak v padcih... :D

Tomi! Po mojem velika neumonst, treba je paziti na počasnejše!!!!! Videl sem podobno situacijo z motocross motorji, oba sta bila resno poškodovana..... Vseeno pa bravo za 2. mesto

Uporabniški avatar
TOMI 269
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a TOMI 269 » 27 Apr 2009, 19:58

mare: na videu se lepo vidi modra zastava ki vemo kaj pomeni, vidi se tudi kje je chriss zapeljal na skok in kje jaz. Že lansko leto pa smo tu imeli dogovor da tisti ki ne skačejo vozijo po levi strani. Strinjam se, da je bila to zelo razkirana poteza, ki ti pade na pamet v delčku sekunde. Po dogodgu sem se tudi sam chrissu opravičil. Hvala bogu da smo vsi celi...

Uporabniški avatar
TOMI 269
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a TOMI 269 » 27 Apr 2009, 20:12

Še bo treba trenirat... hvala za čestitke.

Uporabniški avatar
morski
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a morski » 27 Apr 2009, 21:06

Skupni rezultati grupe Q4:
Slika

LT-R 450

Uporabniški avatar
morski
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a morski » 27 Apr 2009, 22:15

XXXL napisal/-a:V P.M.!!! Zastonj sem se ves skrivljen vozil zadnjih par krogov v prvi vožnji, dobil pa nič točk.
Za osvojitev točk je potrebno odpeljati vsaj 75% krogov kolikor jih je odvozil vodilni.
Ali je to novo pravilo, ali je celo že od lani, pa me preveč vprašaš... :oops:

LT-R 450

Uporabniški avatar
morski
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a morski » 28 Apr 2009, 11:46

Še par slik:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

LT-R 450

MareBK
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a MareBK » 28 Apr 2009, 16:02

Tomi, maš prav zastavica je res v zraku..... Tudi za dogovor nisem vedel... kakorkoli....KONEC DOBER VSE DOBRO!!!!

Odgovori