Brute Force 750ccm
- leteci
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Zasavje - Trbovlje
- Kontakt:
odgovor
Pozdrav
Zanimivo in lepo narejeno, koliko pa kaj tehta celotna zascita? A ni imel prej trde plasticne zascite? Mogoce se kaksna lukna za odtekanje vode in kamenckov (ce zapeljes v globok blat jih je vedno polno po zasciti) ...
Leteci
Zanimivo in lepo narejeno, koliko pa kaj tehta celotna zascita? A ni imel prej trde plasticne zascite? Mogoce se kaksna lukna za odtekanje vode in kamenckov (ce zapeljes v globok blat jih je vedno polno po zasciti) ...
Leteci
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
Na žalost BF nima kakšne posebne zaščite podvozja tako, da so manšete in kardan zelo na udaru. Tudi v ekspanzisko posodo za vodo sem že imel zataknjen kol dobil sem ga tudi v koleno. Skratka vožnja po terenu ni noben užitek , ker stalno premišluješ kaj boš pobral. Včeraj sem testiral zadevo in zdaj je to druga muzika. Zaščita tehta caa 3kg. Voda in ostala nesnaga ima pa dovolj prostora pri straneh , da se odteče. Če se pa voziš po konkratnem blatu ga pa tako potem z vodo sperem pa je.
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
Maš popolnoma prav glede reber. Vendar ta rebra, ki so pri meni niso te vrste kot se uporabljajo na prikolicah ali pa na kesonih tovornjakov. Po teh rebrih se vse vozi kot za šalo in čisto nič ne držijo preverjeno. Zatorej sem se odločil, da jo obrnem dol zaradi tega, ker potem vrhnji del lažje očistim.
l.p.
l.p.