No ... bom v to temo vpisoval sproti postopek in dogajanje glede te preklete tretje tablice. Da ne bom smetil po temi o Cukarci ... nima tam to kaj delat.
Tkole je ... zaradi napačnih informacij sem izgubil dva tedna, tretjo tablico bi lahko že imel - se ve, če bi vedel tisto kar vem sedaj.
Za vlogo za pridobitev tretje tablice homologacija in tehnični pregled NISTA potrebna. Tko ... sedaj mam vašo pozornost ... Sedaj pa lepo po vrsti ...
Včeraj sem šel na AMZS, ravno čas sem imel malo težit, pa sem najprej povprašal glede tega koliko je kaj cirkusa z odjavo vozila in ponovno registracijo. Moral bi plačati novo zavarovanje, za vrnitev denarja od stare bi pa moral na zavarovalnico. To mi ni dišalo ... je pa taisti možakar povedal, da za pridobitev tretje tablice ni več potrebni vlečni priključek. To pomeni da odpadeta homologacija in ponovni tehnični pregled. Lahko da sta potrebna z kaj drugega, kar še ne vem, ampak za pridobitev tretje tablice NE. Najmanj kar je je to da lahko to sedaj hkrati urejaš, ne pa od šalterja do šalterja z zamaki po en ali dva tedna.
Danes sem šel na Mačkovo (nobel, z WRko, se sparkiral direkt k vratom, zelo praktično
Kaj me čaka po tem še ne vem, bom imel dva tedna čas da se pozanimam heh
Dopišem sem, ko bo kaj novega.