HISUN 400 ATV-2

V tej rubriki hvalite, grajajte, diskutirajte,... vse v zvezi s poceni kitajskimi štirikolesniki.
Odgovori
quadnovinec
Začetnik
Reactions:

HISUN 400 ATV-2

Odgovor Napisal/-a quadnovinec » 01 Sep 2009, 18:47

Lep pozdrav vsem.

Zanima me, če je kdo ozroma je bil, lastnik atv-ja HISUN 400 atv-2, ki je kopija YAMAHE RAPTOR 350? Kakšne so vaše izkušnje z njim.

Hvala in srečno vožnjo.

Uporabniški avatar
Pero
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Zgornja Kungota
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Pero » 01 Sep 2009, 20:25

na tem forumu boš verjetno težko našel koga, ki bi to imel. Tu smo v glavnem taki, ki smo že prišli k pameti... marsikdo od nas je namreč imel slabo izkušnjo s kitajsko robo.

Po turi paše pošten počitek:
Slika

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Re: HISUN 400 ATV-2

Odgovor Napisal/-a jaka » 01 Sep 2009, 20:29

quadnovinec napisal/-a: Kakšne so vaše izkušnje z njim..
Za popravila, rez.dele, kvaliteto, vzdržljivostjo, zelo žalostne !

Uporabniški avatar
rudi12
Duvator pripravnik
Reactions:
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a rudi12 » 02 Sep 2009, 11:07

Res čudno,da na vseh forumih,kjer si do sedaj spraševal,dobiš enak odgovor. :evil:
Še vedno ne verjameš,da za ta denar,kot stane tale tvoj,dobiš že dober malo rabljen motor.Zato ti tudi tu predlagam,da ga kupiš in čez par mesecev napišeš tvoje izkušnje,čeprav ti je serviser Jaka odgovoril enako kot jaz,kaj te čaka.
Pa lep pozdrav in srečen nakup. :roll:

4x4 norc!!!)Slika
Slika

Uporabniški avatar
czy
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Mežica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a czy » 02 Sep 2009, 11:12

Nabavi takoj. To ti bo najboljša šola in tudi najdražja.

Iz brezplačnih nasvetov se itak ne da kaj naučit.

quadnovinec
Začetnik
Reactions:

Hm

Odgovor Napisal/-a quadnovinec » 02 Sep 2009, 11:58

Lepo pozdravljeni.

Tkole je to...res me bega tale moja zadeva s HISUN-OM. In mi ni nič več jasno. Torej...Zakaj Hisun 400 ? Pa ravno ta ,ki je od vseh kitajskih atv-jev naslabši. Pa zakaj sem se zapičil ravno v HISUN-a? Mojbog pa ravno HISUN, ki je drek vreden ni kosov, čunga lunga ogrodje, da o agregatu niti ne bi diskutirali. Prodajata ga namreč QUAD FREAK IN DOC, iz druge roke, ker je bil vzet v račun. Zakaj sem klical ravno njiju? Ker sta po mnenju članov forumov najboljša trgovca in serviserja. Da ne bo nesporazum, tukaj ne govorim čez njiju in ju prosim da mi oprostita če sem koga od njiju užalil. Če bom kupoval novega ATV-ja vem kam iti. Fanta sta res korektna in poštena, predvsem pa kooperativna. Dotični HISUN sem si ogledal pri njiju...ne bom začel spet, ker sem bil že na drugem forumu popljuvan...češ kaj boš ti, ko se ne spoznaš na zadeve, mi smo ja ta bolš in tko naprej...In zato ker je v Sloveniji očtno velika štala okoli ATV-jev, njihovih prodajalcev in serviserjev, sem se obrnil prav na njiju, češ onadva mi bosta že prav svetovala o čemer ne dvomim.
Onadva pravita da je to dober motor, na tujih forumih ne berem nič slabega, razen klasičnih napak kot pri ostalih tolikokrat popljuvanih kitajcih..Konec koncev piše tudi o YAMAHI RAPTOR 350 ki ji je po 970 km crknila pumpa in je še v garanciji zaribala, za dele je pa dal možak čez 1000€ !!! Naj vas torej vprašam..na koga naj se po vaše, v Sloveniji obrnem, da mi bo prav svetoval?

Hvala.

Uporabniški avatar
czy
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Mežica
Kontakt:

Re: Hm

Odgovor Napisal/-a czy » 02 Sep 2009, 12:08

quadnovinec napisal/-a:. Prodajata ga namreč QUAD FREAK IN DOC, iz druge roke, ker je bil vzet v račun. Zakaj sem klical ravno njiju? Ker sta po mnenju članov forumov najboljša trgovca in serviserja.
Onadva pravita da je to dober motor,

Po tem nimaš kaj razmišljat, kupi. Ker sta najboljša prodajalca in serviserja in dobro vesta kaj prodajata, ti bosta z veseljem dala tudi enoletno garancijo brez omejitev.

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 02 Sep 2009, 17:13

Hisun 400 je kopija Raptorja 350. V primeru, da pregori bat, kar se rado naredi ( le zakaj ???) se z malce iznajdlivosti ta pregoreni bat nadomesti z Raptorjevim ??? Kje je tukaj računica ??? saj je Yamahin pre-drag.
Druga možnost je naročiti original Hisunov bat na Kitajskem, plačati letalsko pošiljko (ki ni prav poceni) in spet ni računice !
Tretja možnost je spet naročiti original bat, počakati na zbirni kontejner in v kakšne pol leta dobiš bat, medtem, ko moped pridno čaka v garaži. Si ga zato kupil, da ga boš gledal ?
Pa še nekaj v razmislek.
Si mogoče pogledal prispevke iz naših srečanj, piknikov, potovanj itd...si mogoče zasledil, da se kakšen Hisun 400 pojavi na sliki, vozi z nami itd...Še Bašane in Šineraje se da videti, le teh Hisunov ni nikjer.
Mogoče bi nas znal pa ti kje presenetiti. Si upaš ???

Odgovori