Vikend na Madžarskem
Evo,
Civava,Cdflip in Mičo že vse popoldne pridno pripravljajo teren za jutrišnjo ekipo. Trenutno si ogledujejo teren od poligona do mivkokopa.
Predhodno pa so si ogledali prostor za žur- tudi za striptiz. (Upam, da so samo prostor gledal, saj zdej je še dan ane????)
Menda se vam obeta 160 km samega terena- tako pravi šef, če ne laže.
Zato jutri kar palce pod kontrolo pa gasa! Vas že čakajo!
Meni se bojo pa sline doma cedile.
Pa srečno!
Lp
Naša 4x4
Civava,Cdflip in Mičo že vse popoldne pridno pripravljajo teren za jutrišnjo ekipo. Trenutno si ogledujejo teren od poligona do mivkokopa.
Predhodno pa so si ogledali prostor za žur- tudi za striptiz. (Upam, da so samo prostor gledal, saj zdej je še dan ane????)
Pa srečno!
Lp
Naša 4x4
Še vedno si lahko premisliš, spakiraš kufre in greš z namiNaša4x4 napisal/-a:Evo,
Pa srečno!
Lp
Naša 4x4
Pero, ja, ob enajstih. Nam je Mičo določil uro, pa ga sploh zraven ne bo . Bomo brez organizatorja?
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
Zdravo.
Z Cdflipom sva se uspešno vrnila z Madžarske. Bilo je fenomenalno. Vreme kot naročeno. Sicer se je v četrtek nenormalno prašilo in bilo vroče 32 c. Vendar pa na petek ponoči deževalo in se ohladilo tako, da je bila naslednji dan vožjna pravi užitek. V četrtek smo opravili izvidnico do mivkokopa vendar pa tam ni ostalo veliko tako. V petek pa smo se odpravili iskat vojaški poligon blizu mesta Topolca. To je treba doživet. Tudi slike ne bodo povedale vsega enostavno moraš videti v živo, da se lahko zaveš razsežnosti tega poligona in pa konfiguracije terena. Ko gledaš teren z nekega hriba se zdi kot, da je teren rahlo razgiban v resnici pa so hribi in doline v katerih se zlahka izgubi orintacija. Občutek je podoben kot bi se vozil po sipinah samo, da so te obrašene z travo. Motor sem prvič krstil
v neki kotanji sem ga položil na bok. Dobil je nekaj bojnih ran na kovčku to pa je tudi vse. No tudi ostali so imeli dogodivščina pa bodo sami kaj več povedali.
Takole se je začelo

Takole pa končalo. Darsovce je predvsem zanimalo kako se lahko nekdo z takimi kostmi vozi pa ac

Brez komentarja

Mič kje si

Evo ga

Afna

Lanskoletni kamp

Nič hudega samo žarnica

Tule se še smeje potem ko je dobil strokovno mnjenje od cigana na tržnici v Topolci, da je Yamaha šajze mu pa ni bilo do smeha

Delavc

Utrujeni

Prvi lenuh

Drugi lenuh

Petek zjutraj

Tržnica Topolca

Vhod v vojaški poligon

Izvidnica

Poligon

Ko pridejo ostali se pojedina lahko začne

Pero je končno na dobrem motorju

Še tole spijemo pa gremo

In akcija

Prva žrtev Lucky in njegova veriga pa kufer tudi čudno zgleda

Tankanje

Nadaljuje se pa takole do 4 zjutraj in še čez. Nekateri potem niso več zmogli v svoje sobe in so spali kar na park placu. Zjutraj je pa šefa zanimalo kdo kampira na njegovem dvorišču
Ko sem šel po kruh zjutraj sem ujel pogovor med šefom in enim nemškim turistom. Le tega je zanimalo kdo so ti ljudje pa mu je šef objasnil, da so to neki norci iz Slovenije, ki se cel dan vozijo z motorji potem pa celo noč pijejo pivo
.

Sobota tik pred štartom. Letos je treba pohvaliti organizatorja. pot je potekala po terenu kakršnega si lahko le želiš

Se nadaljuje

Ko Janez in Aless pokažeta kaj seda narediti z zadnjim pogono eneostavno človek ostane brez besed

Tale pa samo za Miča

Spakirano

Konec dobro vse dobro. Nekaj okvar nekaj padcev. Super družba premalo časa za vse probat. Jaz pravim še letos nazaj.
Pa lep pozdrav vsem udeležencem in ostalim.
Z Cdflipom sva se uspešno vrnila z Madžarske. Bilo je fenomenalno. Vreme kot naročeno. Sicer se je v četrtek nenormalno prašilo in bilo vroče 32 c. Vendar pa na petek ponoči deževalo in se ohladilo tako, da je bila naslednji dan vožjna pravi užitek. V četrtek smo opravili izvidnico do mivkokopa vendar pa tam ni ostalo veliko tako. V petek pa smo se odpravili iskat vojaški poligon blizu mesta Topolca. To je treba doživet. Tudi slike ne bodo povedale vsega enostavno moraš videti v živo, da se lahko zaveš razsežnosti tega poligona in pa konfiguracije terena. Ko gledaš teren z nekega hriba se zdi kot, da je teren rahlo razgiban v resnici pa so hribi in doline v katerih se zlahka izgubi orintacija. Občutek je podoben kot bi se vozil po sipinah samo, da so te obrašene z travo. Motor sem prvič krstil
Takole se je začelo

Takole pa končalo. Darsovce je predvsem zanimalo kako se lahko nekdo z takimi kostmi vozi pa ac

Brez komentarja

Mič kje si

Evo ga

Afna

Lanskoletni kamp

Nič hudega samo žarnica

Tule se še smeje potem ko je dobil strokovno mnjenje od cigana na tržnici v Topolci, da je Yamaha šajze mu pa ni bilo do smeha

Delavc

Utrujeni

Prvi lenuh

Drugi lenuh

Petek zjutraj

Tržnica Topolca

Vhod v vojaški poligon

Izvidnica

Poligon

Ko pridejo ostali se pojedina lahko začne

Pero je končno na dobrem motorju

Še tole spijemo pa gremo

In akcija

Prva žrtev Lucky in njegova veriga pa kufer tudi čudno zgleda

Tankanje

Nadaljuje se pa takole do 4 zjutraj in še čez. Nekateri potem niso več zmogli v svoje sobe in so spali kar na park placu. Zjutraj je pa šefa zanimalo kdo kampira na njegovem dvorišču

Sobota tik pred štartom. Letos je treba pohvaliti organizatorja. pot je potekala po terenu kakršnega si lahko le želiš

Se nadaljuje

Ko Janez in Aless pokažeta kaj seda narediti z zadnjim pogono eneostavno človek ostane brez besed

Tale pa samo za Miča

Spakirano

Konec dobro vse dobro. Nekaj okvar nekaj padcev. Super družba premalo časa za vse probat. Jaz pravim še letos nazaj.
Pa lep pozdrav vsem udeležencem in ostalim.
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
Že glancam motor za naslednjič
Pa še en video, da se lažje odločiš
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Bunve4WuRqQ&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Bunve4WuRqQ&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
l.p.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Bunve4WuRqQ&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Bunve4WuRqQ&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
l.p.
Ja blo je superca!Srečanje starih članov in spoznavanje novih, enkratno!
Hvala Borisu za vlečno službo cca 50km.Težava je bila v (kodnem ključu ,ki mi je počil)posledica srečanja z močnejšo vejo,ksrevi ob koncu sobotne celodnevne ture!Doma se vžgal z rezervnim brez problema!
Slike sledijo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja v oktobru se vračamo ...bomo postali verjetno kar inventar v Balatonu!

LEPO ZBRANA DRUŽBA

SPROŠČANJE

TUDI TOPGUN JE BIL MED NAMI

Hvala Borisu za vlečno službo cca 50km.Težava je bila v (kodnem ključu ,ki mi je počil)posledica srečanja z močnejšo vejo,ksrevi ob koncu sobotne celodnevne ture!Doma se vžgal z rezervnim brez problema!
Slike sledijo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja v oktobru se vračamo ...bomo postali verjetno kar inventar v Balatonu!
LEPO ZBRANA DRUŽBA

SPROŠČANJE

TUDI TOPGUN JE BIL MED NAMI