Mene pa zanima,če kdo ve,kje bi lahko kupil to čelado,ter koliko bi bila cena, Potreboval bi pa L ali M,moram pri sosedu pomerit L da vidim razliko.

Če naročaš v Nemčiji ne plačaš carine, saj si v uniji! Glede cene poštnine, pa moraš gledati ceno, ki ti jo postavi služba, ki ti blago dostavi. Če npr. naročaš preko e-baya iz Nemčije si moraš pod oglasom označiti poštnina v SLOin boš dobil ceno poštnine!Tevzy napisal/-a:Zdaj sem si premislil glede modela,a me vseeno zanima,če je že kdo od vas naročal kaj podobnega iz USA. Cena čelade je 180$,to je približno 125€. Koliko bi me stala carina ter poštnina?
V primeru da naročam iz nemčije,bi bila čelada 200€ poštnina se mi zdi da 24€,na pošti slovenije piše 24,na spletni trgovini pa je poštnina za SLO 8€. Zdaj nevem katera je prava. A bi moral tudi pri naročilu iz nemčije plačati carino?
Naročal bi preko spletne trgovine,kjer piše poštnina SLO 8€,ampak sedaj mi ni jasno,ko gledam na pošti poštne storitve,pa bi bila poštnina 15-25€. Katera je sedaj prava? 8 ali tista druga?hiljadutrista napisal/-a: Če npr. naročaš preko e-baya iz Nemčije si moraš pod oglasom označiti poštnina v SLOin boš dobil ceno poštnine!![]()