YAMAHA grizzly 700
mičo napisal/-a:Ne moreš, da vrjameš.
http://www.youtube.com/watch?v=daB0s9Uv ... re=related
Zgrešeno, turbina mora biti postavljena čimbližje in nad agregatom....
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Menije tudi b.z. tale predelava.
Motor ni prilagojen oz. izdelan za obremenitve, ki jih povzroči turbina. Predvsem mislim na vodni hladilnik. Če je originalni, je premajhen za kakšno resno vožnjo. Razen seveda za eno 100 m. sipino in nato 2 čika skadit.
Če je pa preveč časa in cekinov, je pa tudi uredu.
LP!
Motor ni prilagojen oz. izdelan za obremenitve, ki jih povzroči turbina. Predvsem mislim na vodni hladilnik. Če je originalni, je premajhen za kakšno resno vožnjo. Razen seveda za eno 100 m. sipino in nato 2 čika skadit.
Če je pa preveč časa in cekinov, je pa tudi uredu.
LP!
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
mičo napisal/-a:Malo nostalgije.
za odlično kvaliteto, ki je verjetno nikoli več v tej branži ne bo noben proizvajalc hotel doseči. Ker se mu ne splača. Tudi Yamaharju ne.
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
mičo napisal/-a:Malo nostalgije.
http://www.youtube.com/watch?v=fqIgOMbXpys
Fura pa kot moja babica.
mičo napisal/-a:Ne moreš, da vrjameš.
http://www.youtube.com/watch?v=daB0s9Uv ... re=related
pa grizly je enovaljni motor?
za eno cilindrce se itak turbina ne izplača ker ne deluje pravilno, morta bit vsaj 2 cilindra da dela kot mora.
piha piha, ampak koker je meni nekdo razložil turbina ne deluje optimalno, ker se "takti" ne pokrivajoro-bi napisal/-a:A iz enga cilindra pa ne piha?luksislo napisal/-a:
za eno cilindrce se itak turbina ne izplača ker ne deluje pravilno, morta bit vsaj 2 cilindra da dela kot mora.
lahko pa da se motim.
jaz sem mislil na to, da ko pihne luft ven iz cilindra, le ta zavrti turbino. pri dveh valjih tako enakomerno suče turbino.
pri enovaljnih motorjih pa turbino zasuče samo 1x na obhodni cikel turbine če malo poenostavim in turbina ne deluje enakomerno, zato se, kot sem rekel, "takti" ne pokrivajo.
this is just theory.
pri enovaljnih motorjih pa turbino zasuče samo 1x na obhodni cikel turbine če malo poenostavim in turbina ne deluje enakomerno, zato se, kot sem rekel, "takti" ne pokrivajo.
this is just theory.
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
...no one else can´t close....
Zelo spoštujem Yamaho in jo visoko cenim.....ampak njihovi komentatorji verjetno živijo na luni!
Namesto plastičnih "šraufov" so dali kovinske in zvrtali luknjo za dostop do "oljne kontrole"
Čisto po japonsko...revolucionarna izboljšava za leto 2012!
Bolše bi bilo če bi rekli....fantje nič nismo spreminjali ker smo že 10 let enako dobri!
Zelo spoštujem Yamaho in jo visoko cenim.....ampak njihovi komentatorji verjetno živijo na luni!
Namesto plastičnih "šraufov" so dali kovinske in zvrtali luknjo za dostop do "oljne kontrole"
Čisto po japonsko...revolucionarna izboljšava za leto 2012!
Bolše bi bilo če bi rekli....fantje nič nismo spreminjali ker smo že 10 let enako dobri!
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Si pozabil dodati še besedo dolgočasni, ne sledimo trendom oz. spimo na precej trhlenem tronu...BIF napisal/-a: Čisto po japonsko...revolucionarna izboljšava za leto 2012!![]()
Aja, za leto 2013 napovedujejo svetovno novost: kromirane matice na zadnjih kolesih. Seveda samo na spešledišnih.
Jaz pa čakam, čakam, čakam...na kaj več iz fabrike glasbenih vilic.
LP!
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
R1 ni za moj pukel. Nerad trpim med vožnjo.mičo napisal/-a:Mislim, da je čas za R1 zgleda, da ne bo nič iz pojočih vilic.
Ciljam na http://www.instablogsimages.com/images/ ... S_3868.jpg Treba še preiskusit to žvavco.
Sem nedavno navozil kar nekaj km. z Varo. Za moj pukel in pričakovanja zelo dobro.
LP!
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Jaz niti pod razno.BIF napisal/-a:Pa menda ja ne boste zapustili dvoslednike in šli na enoslednike?
Doma imam dva štircikla in ob predvidenem nakupu enoslednika bosta zagotovo oba ostala pri hiši.
Enosleden moped je žal čisti luksuz oz. velika igrača. Nanjo rinem iz enega samega razloga, ker je škoda grizzlyja za na dolge asfaltne fure.
No, tudi pri ženi imam "podporo" glede enoslednika, ker se rada vozi z menoj. Imam pa občutek, da mi ravno ob nakupu ne bo hotela "stati ob strani".
LP!