Radijska oddaja o štirikolesnikih
Radijska oddaja o štirikolesnikih
V nedeljo 27. 09. 2009 ob 16.30 bo na radiu SLO 1 oddaja o štirikolesnikih, klubu, ciljih, perspektivah in problematikah, s katerimi se srečujemo atv-jaši.
Vabljeni k poslušanju.
Lp, podmorničar Žile
Vabljeni k poslušanju.
Lp, podmorničar Žile
http://www.r-parketi.si
Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)
- el.presidento
- ON™®
- Reactions:
- Kraj:: Ivančna Gorica
- Kontakt:
Joooj Žile... a si mogu povedat? 
www.atv.si
2019 - Access 850
2015 - SMC Jumbo 720R
2014 - Cectek 600, Aeon Cobra S 330
2013 - Access Outback 400, Adly 400xs
2012 - SMC Jumbo 720R
2011 - CF Moto Z6, SMC Jumbo 720R
2010 - SMC Jumbo 360R, Dinli 700 Monster
2009 - SMC Stinger 520RR
2008 - Adly 300xs
2007 - SMC Captain 300 Tuning
2006 - Barossa Silverhawk 250R Tuning
2005 - Barossa Cheetah 250
2019 - Access 850
2015 - SMC Jumbo 720R
2012 - SMC Jumbo 720R
2009 - SMC Stinger 520RR
2008 - Adly 300xs
Ne, oddaja je že posneta
Nič pa ni omenjal kakšnih telefonskih klicev.
Nič pa ni omenjal kakšnih telefonskih klicev.
Honda Hornet 900
- el.presidento
- ON™®
- Reactions:
- Kraj:: Ivančna Gorica
- Kontakt:
www.atv.si
2019 - Access 850
2015 - SMC Jumbo 720R
2012 - SMC Jumbo 720R
2009 - SMC Stinger 520RR
2008 - Adly 300xs
2019 - Access 850
2015 - SMC Jumbo 720R
2012 - SMC Jumbo 720R
2009 - SMC Stinger 520RR
2008 - Adly 300xs
Se je kdo zmotil in poslušal

Honda Hornet 900
- cdflip123
- Klubski šejk
- Reactions:
- Kraj: Poljane
- Kontakt:
Jst smJure napisal/-a:Se je kdo zmotil in poslušal![]()
http://www.rtvslo.si/play/stirikolesniki/ava2.45733898/
Si niti predstavljali nismo da bomo povedali VSE in prav za VSE.
Oddaja je bila namenjena predvsem laikom, ki so, kakor sem od nekaterih že slišal, vsaj malo spoznali, kaj štirikolesnik je.
Za bolj zapletena vprašanja, pa bi bilo potrebno organizirati kakšno okroglo mizo. Če ti uspe, pa se jo bom z veseljem udeležil.
PS: Še enkrat hvala žiletki in žiletu za organizacijo, namestitev in prijeten klepet. Bravo!
Oddaja je bila namenjena predvsem laikom, ki so, kakor sem od nekaterih že slišal, vsaj malo spoznali, kaj štirikolesnik je.
Za bolj zapletena vprašanja, pa bi bilo potrebno organizirati kakšno okroglo mizo. Če ti uspe, pa se jo bom z veseljem udeležil.
PS: Še enkrat hvala žiletki in žiletu za organizacijo, namestitev in prijeten klepet. Bravo!
Honda Hornet 900
V 24 minutah smo mislim da povedali kar precej in tudi bistvo. Sam smatram, da področje homologacij ni bistvenega pomena v predstavitveni oddaji. Res je tudi, da je bilo materiala precej več, pri sestavljanju prispevka pa nas ni bilo zraven.No, nekaj ste povedal, gladko ste pa izpustili zakonodajo s področja homologacij, pogojev registracije, kolko vaših (naših) motorjev je tehnično brezhibnih. Ne vem no, meni se zdijo to, poleg varnosti, ključna vprašanja pri uporabi štirikolesnikov.
Nisem pričakoval da boste povedali vse in prav vse, za vse.
Ampak novinarjem kot laikom, je treba povedat, katera so bistvena vprašanja na področju štirikolesnikov.
Šport je bil v redu predstavljen, tudi invalidi so predstavili svoje poglede, ostali bi si pa morda malce razdelili tematike....
Upam da je bila oddaja dovolj odmevna, da bi se kakšen novinar hotel lotiti okrogle mize.
Morda tudi ne bi bilo slabo pred oddajo, tu na forumu odpret eno temo o predstavitvi štirikolesnikov
tko je pa nekako potekalo vse skupaj v enem zaprtem krogu....
Pozdravljam pa predvsem spremembo v predstavitvi štirikolesnikov širši javnosti, da niso vedno samo slabe stvari v poročilih
Ampak novinarjem kot laikom, je treba povedat, katera so bistvena vprašanja na področju štirikolesnikov.
Šport je bil v redu predstavljen, tudi invalidi so predstavili svoje poglede, ostali bi si pa morda malce razdelili tematike....
Upam da je bila oddaja dovolj odmevna, da bi se kakšen novinar hotel lotiti okrogle mize.
Morda tudi ne bi bilo slabo pred oddajo, tu na forumu odpret eno temo o predstavitvi štirikolesnikov
Pozdravljam pa predvsem spremembo v predstavitvi štirikolesnikov širši javnosti, da niso vedno samo slabe stvari v poročilih
Dragi moj VIP
Po bitki so vsi generali pametni, tudi ti. Nekateri v tem klubu poskušamo kaj narediti za pozitivno prepoznavnost atv-jev in problematike v zvezi s tem.
Kar se tiče homolgacije je stvar prodajalcev in kupcev, ne pa kluba- upam, da ti je to jasno. Če si imel smolo in neznaje, da si kupil nehomologirano vozilo, si popolnoma sam kriv in ne poskušaj prevaliti krivde na druge, še posebej ne na naš klub.
Kar se tiče brezhibnosti je to stvar vsakega posameznika- tudi avto moraš vzdrževati in to ni stvar nobenega kluba. Naša vozila so tehnično brezhibna, če pa niso, je to zgolj naša malomarnost.
Še enkrat povdarjam, da je bil namen oddaje zgolj in samo predstavitev atv-jev, kluba ATV QUAD SLOVENIJA, klubskih dejavnosti in ciljev širši javnosti.
Z veseljem pričakujem oddajo, katero boš organiziral, na vse tematike, ki jih omenjaš.
Če ti lahko pri tem kaj pomagava, sva ti z Žiletko na razpolago.
V pričakovanju tvojega odgovora te lepo pozdravljam podmorničar Žile.
Po bitki so vsi generali pametni, tudi ti. Nekateri v tem klubu poskušamo kaj narediti za pozitivno prepoznavnost atv-jev in problematike v zvezi s tem.
Kar se tiče homolgacije je stvar prodajalcev in kupcev, ne pa kluba- upam, da ti je to jasno. Če si imel smolo in neznaje, da si kupil nehomologirano vozilo, si popolnoma sam kriv in ne poskušaj prevaliti krivde na druge, še posebej ne na naš klub.
Kar se tiče brezhibnosti je to stvar vsakega posameznika- tudi avto moraš vzdrževati in to ni stvar nobenega kluba. Naša vozila so tehnično brezhibna, če pa niso, je to zgolj naša malomarnost.
Še enkrat povdarjam, da je bil namen oddaje zgolj in samo predstavitev atv-jev, kluba ATV QUAD SLOVENIJA, klubskih dejavnosti in ciljev širši javnosti.
Z veseljem pričakujem oddajo, katero boš organiziral, na vse tematike, ki jih omenjaš.
Če ti lahko pri tem kaj pomagava, sva ti z Žiletko na razpolago.
V pričakovanju tvojega odgovora te lepo pozdravljam podmorničar Žile.
Pozdravljen Žile!
Na žalost sem res pameten po bitki
ampak če bi vedel zanjo, bi se jo z veseljem udeležil, osebno ali pa s predlogi na forumu.
S svojo pripombo o homologaciji nisem mislil na lastne težave z njo, ampak splošne zakonske omejitve na tem področju, katere me pa motijo, in ne samo mene... sploh pa ne valim kakšne krivde na klub (če sem po pomoti kje omenil kaj takega) katerega član sem.
O brezhibnosti pa najbrž veš kaj sem hotel povedati (ustreznost predpisom)
To da nekateri poskušate kaj narediti za pozitivno prepoznavnost, se mi zelo dopade, ampak morda bi tudi jaz kot član kluba hotel kaj pripomoči k temu.
Ampak na žalost bolj poredko zvem če se kje kaj dogaja na tem področju.
Lep pozdrav
pa srečno vožnjo!
Vito
Na žalost sem res pameten po bitki
S svojo pripombo o homologaciji nisem mislil na lastne težave z njo, ampak splošne zakonske omejitve na tem področju, katere me pa motijo, in ne samo mene... sploh pa ne valim kakšne krivde na klub (če sem po pomoti kje omenil kaj takega) katerega član sem.
O brezhibnosti pa najbrž veš kaj sem hotel povedati (ustreznost predpisom)
To da nekateri poskušate kaj narediti za pozitivno prepoznavnost, se mi zelo dopade, ampak morda bi tudi jaz kot član kluba hotel kaj pripomoči k temu.
Ampak na žalost bolj poredko zvem če se kje kaj dogaja na tem področju.
Lep pozdrav
pa srečno vožnjo!
Vito
- Lavrin sport
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Semič
- Kontakt:
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Imaš prav, a kljub temu so bili invalidi že velikokrat šikanirani z strani pohodniških objestnežev, kateri si samo zase lastijo pravico do obiska določenih naravnih zanimivosti v Sloveniji.Lavrin sport napisal/-a:
Glede na to, da se vozijo invalidi je to res potrebno vozilo in ne dirkaška nadloga.
LP!
Točno. Skrajno diskriminatorno. Če se že prepovedujejo hobiji v naravnem okolju , se naj prepovejo za vse. Pravila morajo biti za vse enaka.brinovc napisal/-a:Imaš prav, a kljub temu so bili invalidi že velikokrat šikanirani z strani pohodniških objestnežev, kateri si samo zase lastijo pravico do obiska določenih naravnih zanimivosti v Sloveniji.Lavrin sport napisal/-a:
Glede na to, da se vozijo invalidi je to res potrebno vozilo in ne dirkaška nadloga.
LP!
Planinarjenje je hobi. Utrjene planinske poti, markacije, zajle, klini, lestve itd..so trajni poseg v naravo. Zakaj? Izključno zaradi hobija, nobene druge koristi ni od tega. Ukinit. Kršitelje kaznovat, povratnikom zaplenit pohodne čevlje in palice.
Lovstvo je v Sloveniji hobi. Ukinit. Zavod za gozdove naj uvede lovsko službo. Profesionalni lovci naj opravljajo svoje dejavnosti na celotnem področju RS. Hobi lovce – ukinit.
WEB Racer