BELA KRAJINA - vožnje, dogovori za vožnje, dogodki ...

Vsa srečanja, prireditve, pikniki, dogodki,... in vse vaše avanture na terenu.
Odgovori
Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Škofa Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 17 Okt 2009, 08:06

hurco napisal/-a:Bom kar tole temo uporabil za en prijateljski nasvet. Izogibajte se BF kawasaki motorjev!! Danes sem peljal prijatle po eni malo bol konkretni vlaki in kaj se je zgodilo? Čivava je 3x odložil svojo 4x4 zaradi "prestrmega terena" seveda reševal sem pa jaz s svojim AC -jem (taksi v kritčnih klancih) :smeeeh:
Me prav zanima kdo je tebe rešil pred tvojo, ko si pozvonil zvečer doma. :twisted:
(pa je šel bonus za vse večne čase :cry: )

Uporabniški avatar
hurco
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: škofja loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a hurco » 17 Okt 2009, 14:05

Ah za k večerni maši ga pa že ne rabim. :D

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 17 Okt 2009, 16:03

Torej naša fura bo , če bo vreme. Mislim, da se bo na sredi tedna že vedelo kako in kaj. Zborno mesto je ob 09.00 pri gostilni " Pr Kajbet" po domače. Le ta se nahaja 3 km iz Škofje Loke gledate smer Žiri, Gorenja Vas. Tisti, ki prihajate iz Bele Krajine in Ljubljane se lahko zberete v bifeju Paviljon na Brezovici ob 08.00. Od tam vas bi potem Kroky odpeljal čez Katarino do nas. Ker vas bo nekaj ljudi prespalo smo poskrbeli za prenočišče z zajtrkom. Po zadnjih informacijah bo prespal tudi Cdflip. Če kdo pripelje atv na prikolici je za parkirno mesto tudi poskrbljeno. Tisti , ki boste prespali se naslednji dan odpravimo na tradicionalni atv pintball. V glavnem , če se bo hotel kdo streljati naj prinese z sabo ustrezne čevlje rokavice in nekaj za na glavo ostalo opremo dobi tam. Če bo hladno kot je bilo te dni se ustrezno pripravite kajti višje v hribih je še hladneje. V slučaju slabega vremena fura odpade. Recimo, da bomo v četrtek že vedeli kako in kaj.

l.p. Civava

Uporabniški avatar
slavkofpvv
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Dragatuš
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a slavkofpvv » 18 Okt 2009, 08:21

Civava napisal/-a:Torej naša fura bo , če bo vreme.

l.p. Civava
Po napovedih ne kaže, da bo lepo vreme. Nek dež se nam obeta za konec tedna! Hmmm... :cry:

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 18 Okt 2009, 09:58

En teden je predolga doba za točno napoved vremena. Tam nekje v četrtek se bo že vedelo.

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 22 Okt 2009, 15:17

Zaradi slabega vremena je na žalost fura za nedoločen čas prestavljena. O novem terminu se bomo dogovorili naknadno.
l.p. civava

Uporabniški avatar
hurco
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: škofja loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a hurco » 23 Okt 2009, 14:42

Opazujem tole dogajanje na radarski sliki padavin. Po moji oceni se nam bo kolcalo, zakaj smo odpovedali izlet . Fronta je zelo hitra, prihaja naravnost iz juga, tako da po moji na dolenjskem suho že ponoči, pri nas pa tudi zjutraj. :-k

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 23 Okt 2009, 20:39

Saj bomo vseno šli malo pretegnit kolesa :D

Uporabniški avatar
snezzak
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a snezzak » 23 Okt 2009, 21:31

Civava napisal/-a:Saj bomo vseno šli malo pretegnit kolesa :D
Če bo suho (sedaj še vedno pada dez), skupna pa ko se vreme porihta :lol:

Ja nekateri tudi razmišljajo kako se bi dalo gas tiščat :-k ker je to trenutno za njih neizvedljivo . :?

SYM Quad Lander 250
Včasih mal prešvoh - včasih mal prehiter

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 24 Okt 2009, 07:27

Pri nas že dve uri ne dežuje tako ,da vseno skočim malo na motor :D

Uporabniški avatar
snezzak
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a snezzak » 24 Okt 2009, 08:12

Pri nas še vedno rahlo dežuje. Oblaki se trgajo, upam da tudi pri nas neha padat dež.

SYM Quad Lander 250
Včasih mal prešvoh - včasih mal prehiter

Uporabniški avatar
Drago
Član kluba
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Drago » 24 Okt 2009, 10:04

Snezzak, predlagam eno lokalno furco. Lahko se dobimo na istem mestu kot zadnjič okoli 15. ure.

Slika

Uporabniški avatar
cdflip123
Klubski šejk
Reactions:
Kraj: Poljane
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a cdflip123 » 24 Okt 2009, 20:53

Prišel domov. Hvala za družbo Civava, Igor, Kroky, Rbnet, Brunles in Hurco.
Malo smo se na koncu zgubili :roll: drugače je pa bilo za vsakega nekaj - tudi vitlanje, če je kdo hotel. :twisted:
Škoda, da se nam ni uspela pridružiti belokranjska in dolenjska ekipa. Obvezno ponovimo, za kar nam je danes zmanjkalo časa. Pa motorno žago s sabo naslednjič. :D

SMC RAM 520 RR :D - prodano :(
SMC Captain 300 :) - prodano

Uporabniški avatar
Lavrin sport
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Semič
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lavrin sport » 25 Okt 2009, 14:41

Pri nas še danes ni posijalo sonce, ne vem ka je to .Ali so nam ga vzeli gorenjci?

Cofko je zakon
:111:

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 25 Okt 2009, 14:47

Pri nas je sonca kolikor hočeš :D

Uporabniški avatar
Rogi
Poznavalec
Reactions:
Kraj: Plave - Posočje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rogi » 25 Okt 2009, 17:28

Tudi pri nas, tudi pri nas! Pa preko 20 stopinj. :lol: :D :lol:

Uporabniški avatar
slavkofpvv
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a slavkofpvv » 14 Nov 2009, 18:14

Ker nisem uspel dobiti nobenega kandidata za današnjo turco, sem se kar sam odpravil na pot. Ob 10:30 štartal pred domačo hišo, nadaljeval pot proti Staremu trgu, kjer nekje na sred poti, na vrhu hriba, zapeljem levo na makadamsko cesto (Dalmatinka), ki se po 8 km vožnje priključi cesti Vinica - Daljnje njive. Pot nadaljujem po ne preveč lepi gozdni poti do Kota. Nadaljujem po asfaltni cesti čez Vinico do Črnomlja, kjer z Baron21, ki je malo prišel pogledat na sončno stran Gorjancev, spijeva kavico, izmenjava nekaj besed in se vsak po svoji poti odpraviva proti domu. Skupno prevozil 80 km! Roko po poškodbi še malo čutim, ampak malo razgibavanja mi ni škodilo. ;)

Uporabniški avatar
baron21
Obiskovalec
Reactions:
Kraj:: nm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a baron21 » 14 Nov 2009, 18:58

slavkofpvv napisal/-a:....Črnomlja, kjer z Baron21, ki je malo prišel pogledat na sončno stran Gorjancev.....
Res je padla ena popoldanska do Bele krajine in srečanje, ki je uspelo.

Včeraj sem pa neuspešno čakal Perota v Mariboru. Je imel parkiran kombi v City parku, jaz parkiram zraven. Ker sem se ravno pogovarjal po telefonu sem počasi šel do Drave, po nekaj minutah pridem nazaj in - ni ga več. Ostal žejen :cry:

Bela krajina danes:
Slika

Uporabniški avatar
Pero
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Zgornja Kungota
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Pero » 14 Nov 2009, 22:26

Itak ne bi pila skupaj, ker je bila z njim moja draga, heh...

Po turi paše pošten počitek:
Slika

Uporabniški avatar
slavkofpvv
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a slavkofpvv » 21 Nov 2009, 19:21

Danes sva se jaz in član foruma Joško, malce zapodila po gozdnih poteh po dolini reke Kolpe, prečkala tudi nekaj težjega terena, malicala ob reki Kolpi in uživala v vožnji. Po cca 80 km sva srečno prispela domov in preživela čudovit precej topel jesenski dan. Evo tudi nekaj slikic: SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
slavkofpvv
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a slavkofpvv » 30 Nov 2009, 21:02

29.11.2009 je padla ena krožna tura po Beli krajini. Na potep sta se z dolenjskega konca pripeljala tudi Baron21 in snezzak, ki ju je, kot spa poročala, na poti proti domu pošteno namočilo. :lol: Dobili smo se v Črnomlju, kjer smo spili kavico. Potem smo se zapeljali do najjužnejše točke Slovenije, obiskali Žeželj ter se čez Bojance in Belčji vrh popeljali nazaj na izhodiščno točko. Skupaj smo preživeli lepo popoldne. Naslednjič moramo belokranjci obisk seveda vrniti, novomeščani pa se že ponujajo, da nam vrnejo namakanje, saj je 14.11.2009, ko je Belo krajino obiskal Baron21, tudi deževalo.
P.S.: Fantje! Boljše, da mi drugič namočimo grla kot pa nas in motorje. :lol:
SlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlika

:sanke1: Nič šparat, samo goni! SMC JUMBO 301 :lol:

Uporabniški avatar
slavkofpvv
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a slavkofpvv » 13 Dec 2009, 20:45

Belokranjci smo bili ponovno za akcijo, zato smo svoje motorje znova peljali na sprehod. Navljub nizkim temperaturam smo se tokrat jaz, Joško, Lavrin sport, njegov oče Martin in snezzak ob 13:00 uri zbrali na Vrčicah, odkoder smo jo mahnili proti Mirni gori. Bilo je le dve stopinji nad ničlo, zato je v prste pošteno zeblo, še sploh tistemu na gasu mraz ni prizanesel. :D

Ko smo prispeli na Planino, nas je tam pričakal še lastnik Loncina iz Črnomlja, ki zaenkrat še ni član foruma. Skupaj smo se nato po zasneženi in spolzki cesti zapeljali na Mirno goro, kjer nas je pri -6 stopinjah celzija lahko ogrela le misel na kaj toplega. Čaj v planinskem domu in krušna peč je bil odlična izbira!
SlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Da ne ostanemo lačni, nas je nato v brunarico pod Planino povabil še naš novopridruženi član z Loncinom, kateri nas je postregel z odličnimi domačimi klobasami ter kuhanim vinom.

Tako okrepčani in delno že premraženi smo se nato skupaj odpeljali do Bistrice, kjer smo se v dveh skupinah do prihodnjič, ko se nam pridružijo še ostali člani, ki so sicer bili vabljeni pa zaradi obveznosti niso mogli prisostvovati, tudi poslovili.

Do prihodnjič lep pozdrav!

Uporabniški avatar
Lavrin sport
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Semič
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lavrin sport » 14 Dec 2009, 18:52

Končno

Po mesecu in pol "zobanja" tablet spet v sedlu. Super
Hvala za prijetno doživetje in lepo turo.
Pa se zopet kmalu srečamo.

Cofko je zakon
:111:

Uporabniški avatar
slavkofpvv
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a slavkofpvv » 16 Dec 2009, 18:35

Lavrin sport napisal/-a:Končno

Po mesecu in pol "zobanja" tablet spet v sedlu. Super
Hvala za prijetno doživetje in lepo turo.
Pa se zopet kmalu srečamo.
Zdaj pa le glej, da spet ne bo minilo par mesecev, ko boš ponovno sedel v sedlo! :) Bi bil že čas, da se zmenimo za naslednjo furo! :lol:

Uporabniški avatar
slavkofpvv
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a slavkofpvv » 17 Jan 2010, 08:03

Mesec je naokoli in tudi na našem koncu smo uspešno izpeljali še eno skupno druženje! Pet lastnikov ATV-jev se nas je v hladnem sobotnem jutru zbralo, da že takoj na začetku novega leta ogrejemo svoje motorje. Po obvezni kavici v Črnomlju smo se zapeljali proti Kočevju, kjer smo se v Koprivniku okrepčali z odličnimi domačimi klobasami. Ko so bili želodčki polni in grla mokra, smo se odpravili naprej. Pot smo nadaljevali skozi Brezovico, Stari trg, Vinico ter se v večernih urah vrnili nazaj na izhodišče. Svoj obisk sta sicer napovedala tudi dva Ljubljančana, žal pa se vožnje tokrat nista mogla udeležiti (udeležba je naslednjič obvezna) :) .
Lp, Slavko
SlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Odgovori