Zimsko srečanje štirikolesnikov na Pohorju
Še sreča da Fuc***g lopovom ni ratalo s pajserjem garažnih vrat zlomit do konca...tako da se niso mogli prebit do mojega Grizza
Torej se jutri oz. danes vidimo!
Lp
Torej se jutri oz. danes vidimo!
Lp
Myint - Spletne Rešitve
http://www.myint.si
http://www.myint.si
Zadnji podatki iz Osankarice:
ob19.00
nekaj se trudi, da bi snežilo pa ne rata preveč cca. 2-4 cm
Po napovedih prebivalcev ni straha da bi ga blo nekaj dosti mogoče kakih 10 cm
Glavna cesta preko treh kraljev je normalno prevozna in splužena od prejšnjega snega, v primeru, da bi ga dans kaj več vrglo bo tudi jutri zjutraj navsezgodaj splužena.
Jaz štartam pred osmo zjutraj, tak da bom okoli 9 že gori.
če bo kdo v dvomih glede snega me naj pokliče za friške informacije.
srečno vožnjo vsem in se vidimo
LP,
jani
ob19.00
Glavna cesta preko treh kraljev je normalno prevozna in splužena od prejšnjega snega, v primeru, da bi ga dans kaj več vrglo bo tudi jutri zjutraj navsezgodaj splužena.
LP,
jani
- bade25
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: MB center in Kozjak
- Kontakt:
zamazanec napisal/-a:Zadnji podatki iz Osankarice:
ob19.00
LP,
jani
Ti si štartal ob 8 iz postelje in ob 9 iz MB. hehehe..
Pa nič zato, bilo je super, oz. vam je še super, jaz pa sem porihtal avto in študiram, če naj se vrnem gor. Premrzlo, pretemno, prepozno, pa vi ste že verjetno pre.........
Torej: bilo je super, mrzlo in belo.
..komaj čakam izid nove karte pohorja, ki so jo danes naredili sveti trije kralji....hehehe
- Pero
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Zgornja Kungota
- Kontakt:
Dečki, kogar danes ni bilo, mu je lahko zeloooo žal. Tereni fenomenalni; od globokega blata v vlakah do 20 cm snega na terenu, ki ga je razril harvester. Kdor se ni naučil driftanja, se ne bo nikoli. Vreme pa sončno s sneženjem; da ne moreš verjet. Poškodb ni bilo(kljub saltam naprej, nazaj in vstran
), le nekaj polomljene plastike, poginil je en kitajski menjalnik, spustila dušo ena guma, pa en je krmilno palico s kladivom ravna( pardon, s kladivom jo je fino štelal, ravnal pa z lopato..?);ne, Czy?
Slike in videi sledijo.
Zadnjič spremenil Pero, dne 13 Dec 2009, 15:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Pero napisal/-a:Dečki, kogar danes ni bilo, mu je lahko zeloooo žal. Tereni fenomenalni; od globokega blata v vlakah do 20 cm snega na terenu, ki ga je razril harvester. Kdor se ni naučil driftanja, se ne bo nikoli. Vreme pa sončno s sneženjem; da ne moreš verjet. Poškodb ni bilo(kljub saltam naprej, nazaj in vstran), le nekaj polomljene plastike, poginil je en kitajski menjalnispustila dušo ena guma, pa en je krmilno palico s kladivom ravnal;ne, Czy?
Slike in videi sledijo.
can-am 800efi max xt
Speed is just a question of money. How fast you wanna go?
- jevi
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: Kozjanski park
- Kraj: Kozjanski park
Ja, slik bi bili zelo veseli. Bi drugič lažje našli čas za udeležbo 
LP Jevi
-------------------------------------------------
2009-2015 Kawasaki Brute Force 750 4x4
2016-2017 Polaris sportsman 570
2017-2020 Polaris sportsman 850
2022-????? Stels Guepard 850
------------------------------------------
-------------------------------------------------
2009-2015 Kawasaki Brute Force 750 4x4
2016-2017 Polaris sportsman 570
2017-2020 Polaris sportsman 850
2022-????? Stels Guepard 850
------------------------------------------
-
BMP OUTLANDER 800R EFI
- Začetnik
- Reactions:
- Kraj: MARIBOR
- Kontakt:
EKIPA ATV CLUB MARIBOR
Pero-res čakam na video in slike, ki jih snamala tvoja princesa! Škoda da tvoj kaskaderski padec ne bo vključen, bi pa bil lahko tema na NESREČE 2009!
Jani-to kar si organiziral je bilo dobra enoločnica za kosilo in plošča za večerjo. Pa skupaj sva ednina spila 1 liter refoška. Aja pa 1 liter fante sem dodatno plačal 9 EUR in zato vem, zakaj je to imela tvoja organizacija takšno ceno. Seveda pa te povabimo na naše ture, kjer boš videl zakaj so ti stroji res vredni spoštovanja!
Franc-BIG HORN so zakon!
Čivava-res škoda da tokrat isi prebijal ledu na kraljici. Sam se se prvič v življenju okopal v blatu oz. dreku na kraljci. Nepozabno, kajti kmalu sem postal ledena kocka (na Pesku je bilo -8 stopinj).
Boris-z zlomljeno plastiko na Dinliju pa si tokrat zelo blizu totalke, kajne!?
P.S. Vsem v moji skupini pa sporočam, da sem danes popoldan spet moral na Pohorje na sprostitev z terencem (vsaj v palec me ni zeblo kot včeraj) in beilo je spet nepozabno!
P.S.S. Pohorje je zakon! Vsi ki želite doživeti 110% adrenalin vabljeni vsak vikend na Pohorje. Vse info o turah najdete na http://atvclubmaribor.ning.com/
Jani-to kar si organiziral je bilo dobra enoločnica za kosilo in plošča za večerjo. Pa skupaj sva ednina spila 1 liter refoška. Aja pa 1 liter fante sem dodatno plačal 9 EUR in zato vem, zakaj je to imela tvoja organizacija takšno ceno. Seveda pa te povabimo na naše ture, kjer boš videl zakaj so ti stroji res vredni spoštovanja!
Franc-BIG HORN so zakon!
Čivava-res škoda da tokrat isi prebijal ledu na kraljici. Sam se se prvič v življenju okopal v blatu oz. dreku na kraljci. Nepozabno, kajti kmalu sem postal ledena kocka (na Pesku je bilo -8 stopinj).
Boris-z zlomljeno plastiko na Dinliju pa si tokrat zelo blizu totalke, kajne!?
P.S. Vsem v moji skupini pa sporočam, da sem danes popoldan spet moral na Pohorje na sprostitev z terencem (vsaj v palec me ni zeblo kot včeraj) in beilo je spet nepozabno!
P.S.S. Pohorje je zakon! Vsi ki želite doživeti 110% adrenalin vabljeni vsak vikend na Pohorje. Vse info o turah najdete na http://atvclubmaribor.ning.com/
Re: EKIPA ATV CLUB MARIBOR
BMP OUTLANDER 800R EFI napisal/-a: Čivava-res škoda da tokrat isi prebijal ledu na kraljici. Sam se se prvič v življenju okopal v blatu oz. dreku na kraljci. [/url]
Po informacijah iz prve roke, je bila tokrat Snežna kraljica suha, pa tudi v drugačnih razmerah se v tisti strmini ne da okopat. Tako da ne vem na kateri kraljici ste se kopali.
Gregor s tabo iti na furo je nepozabno doživetje,tudi jaz čakam na slike in filme od moje sopotnice.Bighorn so zakon ampak se tudi predrejo ugotovil danes.
Vzadnjo gumo se mi je zarila neka trda treska ( jutri dobi inekcijo)
Mopedi pa so stroji ne Gregor
Vzadnjo gumo se mi je zarila neka trda treska ( jutri dobi inekcijo)
Mopedi pa so stroji ne Gregor
Zadnjič spremenil Franc, dne 14 Dec 2009, 23:05, skupaj popravljeno 1 krat.
can-am 800efi max xt

pa srečno z pijačo