P: Loncin 250ccm
P: Loncin 250ccm
...
lp!
lp!
Zadnjič spremenil andreyyy, dne 11 Jan 2010, 12:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Ja, prav resro-bi napisal/-a:Zakaj mu tolk težite??
Skrajni čas je že da se pri oglasih naredi red, najprej brez možnosti komentiranja, pa še teme bi bilo treba naredit, vse za atv-quad in bolšjak.
Pa bolšjak bi bil lahko tudi opcijsko neviden(če že mora bit), da mi nebi blo treba gledat vseh traparij ki se tule prodajajo.
Tisti pa, ki bi radi komentirali oglase, pa odprite temo na mobisuxu al pa na bibaleze.....
No..... moderatorji...... administratorji.....
Lp
Vito
po moje pa je tole forum o atv in oglaševanje kar ne spada k njim ni najbolj na mestu kajti vsi ostali (avto net, bohha, salomon,itd..)so lahko dostopni
lp marko
ps
če smo že natem
če pa vas to ne moti bom pa jaz tudi kmalu prodajal breje telice simentalke
lp marko
ps
če smo že natem
če pa vas to ne moti bom pa jaz tudi kmalu prodajal breje telice simentalke
K 1200 lt

K 1200 gt

norge V2 1200

SMC RAM 520 RR
smc jumbo 301
K 1200 gt
norge V2 1200
SMC RAM 520 RR
smc jumbo 301
- Mitjag
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Laze v Tuhinju
- Kontakt:
vsak ima pravico prodajat karkoli po katerikoli ceni. Če bo prodal ali ne je pa njegova stvar. Drugič raje tisti ki mislite da je cena previsoka napišite to zasebno saj mu s tem še bolj pokvarite da bi kaj prodal tudi po veliko slabši ceni kot npr je vreden.
Kot drugo pa mislim da so tukaj oglasi le opcijsko in vsakemu je jasno da bo tukaj lažje prodal nekaj kar se tiče ATV-jev medtem, ko se druge stvari zagotovo bolje prodajajo drugje.
Verjetno je topic Mali oglas narejen zato da se stvari ne prodaja po drugih temah in nikakor ni namenjen konkurirati kakemu avtonetu itd
Ampak spet je tukaj stvar posameznika kje bo prodajal.
LP
Kot drugo pa mislim da so tukaj oglasi le opcijsko in vsakemu je jasno da bo tukaj lažje prodal nekaj kar se tiče ATV-jev medtem, ko se druge stvari zagotovo bolje prodajajo drugje.
Verjetno je topic Mali oglas narejen zato da se stvari ne prodaja po drugih temah in nikakor ni namenjen konkurirati kakemu avtonetu itd
Ampak spet je tukaj stvar posameznika kje bo prodajal.
LP
Takole bomo naredili. Vse neprimerne komentarje sem pobrisal in jih ne bom dovolil več. Vedno smo sicer krivi moderatorji, prevečkrat pa se zgodi, da je sokriva tudi kultura naroda.
Oglasi, kateri se tičejo privat prodaje so dovoljeni (česa - naj si vsak presodi sam), izbrisano bodo in so samo komercialni ali zavajujoči/neresnični oglasi.
Jasno pa je tudi to, da se nekatere stvari opazi prej, druge malo kasneje.
Absolutno in najlažje pa je okriviti moderatorja, za stvar, ki vam ne godi.
Teme ne bom zaklenil, dokler bo zadeva aktualna.
Mislim pa da mi ni potrebno pisat, da bodite strpni in mirni!
Oglasi, kateri se tičejo privat prodaje so dovoljeni (česa - naj si vsak presodi sam), izbrisano bodo in so samo komercialni ali zavajujoči/neresnični oglasi.
Jasno pa je tudi to, da se nekatere stvari opazi prej, druge malo kasneje.
Absolutno in najlažje pa je okriviti moderatorja, za stvar, ki vam ne godi.
Teme ne bom zaklenil, dokler bo zadeva aktualna.
Mislim pa da mi ni potrebno pisat, da bodite strpni in mirni!
http://www.r-parketi.si
Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)