novi can am

Vse v zvezi z ATV-ji, opremo,...
canamluka
Začetnik
Reactions:
Kraj: Ribnica

Odgovor Napisal/-a canamluka » 31 Jan 2010, 22:18

Ja, razlika je kr očitna,kakor je že Civava napisal.Prav tako je že dosti napisal glede mojega predhodnika CF MOTO 500.Jaz sem ga imel štiri mesece pa so bile prav podobne začetne težave.Edino mal manj vibracij se prenaša,ker so, verjetno bral o Civavi,da je motorne gumi nosilce naredu pa so mal prekopiral :D ,no pa vplinjač je drugi ter mnogo bolje-lažje se prestavlja-ni tak trdo,pa seveda zunanja podoba-ki je men še vedno enkratna.Skratka za takle denar dobiš solidno vozilo.
Lp

picinni
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a picinni » 01 Feb 2010, 11:25

Čestitam! Malo poslikaj svoj stroj.

canamluka
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a canamluka » 08 Feb 2010, 23:23

Najprej se opravičujem,ne gre mi ,da bi gor kako slikco dal.Upam,da mi bo kaj kmalu ratalo.
A mi lahko kdo svetuje! Namontiral bi dolgo luč gor,je še od SATURNUSA (avtomobilska) -ali jo lahko priklopim tam ko je vtičnica 12v,al moram drugam vezat. Imel bi jo za pomoč pri pluženju.
Lp

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Škofa Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 08 Feb 2010, 23:32

Obvezno preko releja ali pa vozi z sabo gasilni aparat :!:

canamluka
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a canamluka » 09 Feb 2010, 07:52

Najlepša hvala za odgovor!
Lp

Uporabniški avatar
trunkelj
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: šentvid pri stični

povezava

Odgovor Napisal/-a trunkelj » 09 Feb 2010, 08:56

najbolje bo če potegneš kabel z akumulatorja pri akumulatorju daš varovalko (če se bo kdaj naredil stik kje na kablu da zavaruješ atv pred vžigom) potem priklopiš na rele da z njim vzigaš luč ali pa če namontiraš kje na kakšno primerno mesto kjer je prostor stikalo pa je problem rešen
(po možnosti vodo tesen) ;)

Uporabniški avatar
brinovc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a brinovc » 09 Feb 2010, 10:00

Canamluka; kupi nekaj takega http://www.trailduty.com/images/hla-008284811_w.jpg , da boš imel mir in se boš ponoči vozil in tudi plužil brez težav.

Luči so Hella ff 75 dolge (špic lampe). Vse kar vidiš na sliki je komplet v škatli in stane cca 65 €.

Montiraš jih na prednji odbijač nekam višje gor. Jaz sem jih (seveda preko releja) zvezal kar na obstoječe dolge (pr grizzu brljivke). Več forumašev jih uporablja, ker so vredne tega cekina.
Pri morebitnem nakupu pazi, ker so meglenke enake, le parabolo imajo drugačno.

LP!

Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.

canamluka
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a canamluka » 09 Feb 2010, 10:24

Ja hvala za odgovor.
Kje se pa da to kupit?
Lp

Uporabniški avatar
brinovc
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a brinovc » 09 Feb 2010, 10:36

canamluka napisal/-a:Ja hvala za odgovor.
Kje se pa da to kupit?
Lp
Vprašaj v Trgoavto Koper

LP!

Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.

Uporabniški avatar
trunkelj
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: šentvid pri stični

Odgovor Napisal/-a trunkelj » 09 Feb 2010, 13:04

Jaz sem jih (seveda preko releja) zvezal kar na obstoječe dolge (pr grizzu brljivke).

a se ti nič kabli ne grejejo pa varovaklr gredo ko jih prižgeš pa ko svetijo dlje časa

Enx
Poznavalec
Reactions:
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Enx » 09 Feb 2010, 13:30

Luka, vprašaj raje še na servisu, mislim da prav veliko moči ne smeš obesit gor. Pokliči Markota v Ski&Sea pa ti bo razložil.

Uporabniški avatar
brinovc
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a brinovc » 09 Feb 2010, 14:16

trunkelj napisal/-a:Jaz sem jih (seveda preko releja) zvezal kar na obstoječe dolge (pr grizzu brljivke).

a se ti nič kabli ne grejejo pa varovaklr gredo ko jih prižgeš pa ko svetijo dlje časa

Zvezano je tako, da komanda iz stikala na balanci preklopi originalni in dodatni rele. Torej en za originalne kao dolge in novi za špiclampe. Napajanje je direktno iz akumulatorja. Svetijo pa oboje hkrati oz. svetijo špiclampe, originalne pa v temi lažje vidiš kje so.

canamluka
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a canamluka » 10 Feb 2010, 09:00

Ja,mal sm tud na servis poklical.Svetoval mi je ,da ne bi bilo glih dobro,da bi dal gor to od avta,ker je kar velik porabnik.Ponudu mi je pa tisto enojno,ki jo na odbijač namontiraš in kar v vtičnico vštekaš,sam mi je predraga -okoli 135eur.Vem pa kaka je ,sm jo že nekje na forumu vidu pa se ne spomnim kje.To bi dal gor za pomoč pri pluženju,ponoči seveda,ko pa je ne potrebujem več pa dol z njo.
Mogoče kdo od vas ve kje bi to nabavil,pa če je kaka slikca?
Hvala za prejšnje odgovore!

Uporabniški avatar
sandii
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Škofja Loka
Kontakt:

Delovna luč

Odgovor Napisal/-a sandii » 10 Feb 2010, 09:35

canamluka
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a canamluka » 23 Feb 2010, 21:49

Evo,da vam javim mal. Plug sem nabavil,sicer kopijo od original can-am in sem zelo zadovoljen.Zadnjič,ko je zapadlo mal več snega ni bilo težav,montiral sm samo še 1 cm gume z platnom,da mi ne bi tlakovcev porisalo.
Luči nisem uspel najti,tiste ki je na orig.servisu kar precej draga,res pa je nisem rabil,je bilo dnevno pluženje.

Uporabniški avatar
BoskoBRP
Začetnik
Reactions:
Kraj: Šempeter
Kontakt:

max650

Odgovor Napisal/-a BoskoBRP » 09 Apr 2010, 19:56

pa drugače, kak ti odgovarja tvoj can am, so kaksne težave?motor zadosti močan? nameravam kupit 650 max, pa me mal zanima.sem pa nov na forumu.

Uporabniški avatar
Manuela
Obiskovalec
Reactions:

Re: max650

Odgovor Napisal/-a Manuela » 10 Apr 2010, 07:23

BoskoBRP napisal/-a:pa drugače, kak ti odgovarja tvoj can am, so kaksne težave?motor zadosti močan? nameravam kupit 650 max, pa me mal zanima.sem pa nov na forumu.
Če ima česa v izobilju, je to moč. Več kot dovolj je je. ;) Kupuješ novega? Pripravi se na visoke stroške vzdrževanja (servisi, popravil skoraj ni), če boš delal veliko kilometrov. ;) V kolikor bo en servis letno, je to "ništa". :lol:

Če kupuješ rabljenega brez garancije, pa lahko servise tako ali tako delaš kjerkoli in zna biti precej cenej. ;)

Uporabniški avatar
BoskoBRP
Začetnik
Reactions:
Kraj: Šempeter
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BoskoBRP » 10 Apr 2010, 13:45

Ja, odločam se za novega, čeprav mi cena nič kaj ne diši...ali pa rabljenega max 2leti starega in odlično ohranjenega.sam tudi cena teh je v primerjavi z novimi previsoka. tako da res ne vem...

Odgovori