... Kovka tudi "una baba" nima not, a? Zdaj verjamem, da ne k mi je zima cesto odnesla.
Ampak zdaj je pa tvoja boljša polovica za balanco, bosta pa že kdaj zavila gor u moje griče. Čestitke popolni emancipaciji.
Videm eno cunjo. Pa ne da mu je bilo že vroče.Civava napisal/-a:To je kriva una baba v garminu zato pa zmerom narobe kaže![]()
No vseno sva prišla točno ob pravem času, da sva še ujela panoramsko vožnjo. Sicer nisva vstrajala do konca , ker naju je čas priganjal in sva predčasno odrinila proti Tolminu in naprej proti domu. Glede na to , da je Naša4x4 danes prvič samostojno vozila je bila hitrost temu prilagojena. Sem pa kar ponosen nanjo. Odlično je oddelala 267 kilometrov. Me prav zanima, če se bo jutri pobrala iz postelje
. V glavnem lepo vreme žegnanje uspelo. Primorske barve smo zastopali:
Hunter66
Janja
Rogi
Civava
Naša4x4
Če bo šlo tako naprej bomo Gorenci kmalu v večini na Primorskem![]()
![]()
![]()
Tanja, lepo da si se oglasila. Smo se spomnili tudi tebe in je celo padel predlog, da bi te obiskali, vendar pa se toliko časa nisi oglasila in nihče ne ve kako je s tabo, tako da nismo vedeli a bi bilo primerno. No vsekakor ti želimo čimprejšnje okrevanje in upamo na kakšno skupno vožnjo.tanja napisal/-a:Eni smo še na bolniški.

Oooo, poglej to blato...Rogi napisal/-a:Blato - za 4x4 brez problemov
Še je bilo nekaj problemov
Ostali štirikolesniki brez problemov,
![]()

E Janez, Janez. Tam kjer je bila tel. št. za prijavo je bil tudi e-mail naslov. No še enkrat samo za tebe; tornado.offroad@gmail.comCivava napisal/-a:Ja res škoda midva sva se odpravila ob mraku. Še sreča , da imam dobre luči. Ali ima ta Tornado klub kakšno povezavo , da jim dostavim slike?