My Bashan 200ccm

V tej rubriki hvalite, grajajte, diskutirajte,... vse v zvezi s poceni kitajskimi štirikolesniki.
Odgovori
AtKo
Začetnik
Reactions:

My Bashan 200ccm

Odgovor Napisal/-a AtKo » 05 Jul 2010, 21:39

No pa sem si končno kupil nekaj normalnega, seveda je kitajc ampak za ta denar je to to, pač kolikor denarnica dopušča :)

Vsi ga že poznate, še dve slikci:

Slika

Slika

En let star, večjih težav ni, mal je blo potrebno zategniti vijake itd pač malenkosti.
Me pa zanima stvar glede sprednjih fedrov, je to na zrak,plin? Kako utrditi zadevo, saj so spredaj nenormalno mehki, ko pritisnem na zavoro me samo naprej nagne.
Pa pri šponarju za ketno, pri vožnji malo ropota in je tak nadležn zvok, ni glih panike ampak rad bi da utihne :D
Ter kje dobiti pokrovček za sprednji desni smerokaz?

Lp, Atko

rrezar
Začetnik
Reactions:

Re: My Bashan 200ccm

Odgovor Napisal/-a rrezar » 19 Avg 2010, 12:45

AtKo napisal/-a:No pa sem si končno kupil nekaj normalnega, seveda je kitajc ampak za ta denar je to to, pač kolikor denarnica dopušča :)

Vsi ga že poznate, še dve slikci:

Slika

Slika

En let star, večjih težav ni, mal je blo potrebno zategniti vijake itd pač malenkosti.
Me pa zanima stvar glede sprednjih fedrov, je to na zrak,plin? Kako utrditi zadevo, saj so spredaj nenormalno mehki, ko pritisnem na zavoro me samo naprej nagne.
Pa pri šponarju za ketno, pri vožnji malo ropota in je tak nadležn zvok, ni glih panike ampak rad bi da utihne :D
Ter kje dobiti pokrovček za sprednji desni smerokaz?

Lp, Atko

- Smerokaze lahko dobiš pri Buco.ds ( Polzela imas use gor na avto.net )
- Armortizerji so plinski glede trdnosti pa ti nebi znal povedat saj se še s tem nisem srečal
- Kolikor sem prebral glede ropotanja iz sosednjega foruma je uporabnik zamenjal zobnik in dal 12 gor. ''Odgnal'' ropotanje in pridobil končno.

PS: Drgac sem pa brat od tvojega sošolca ; )

Lp,Gregor!

Uporabniški avatar
Mike666
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Ljutomer
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mike666 » 19 Avg 2010, 15:15

Samo bucota se izogibaj.
Raje ti priporočam Plus-invest iz Celja. Pošteno ti pove kak pa kaj deli cenejši, se z njim vse da zment in še barantat se da.

rrezar
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a rrezar » 19 Avg 2010, 18:49

Mike666 napisal/-a:Samo bucota se izogibaj.
Raje ti priporočam Plus-invest iz Celja. Pošteno ti pove kak pa kaj deli cenejši, se z njim vse da zment in še barantat se da.
Za rezervne dele mi je on čist ql...da bi mu pa peljal motor da mi ga malo ''popravi'' pa žal nedam nobenemu mehaniko :lol: se raje sam lotim zadeve in jo uštimam.

Odgovori