Rogi napisal/-a:Žalostno je vse skupaj. Razstavljalcev vse manj. Cena vstopnice zasoljena. Slučajno pa sem ujel kako je Boštjan iz WBC-ja nagovarjal Boštjana-Quadsquad, da nimasmisla več vstrajat, ker je malo obiskovalcev, cene vstopnic pa so zasoljene, kakor tudi razstavnega prostora. Predlagal je Celjski obrtni sejem.
Na žalost je res

... Organizacija je čedalje slabša od kar je Seles prepustil organizacijo razstavišču... Mislil sem da je bilo lani slabo ko je bilo prvo leto drug organizator ampak letos je pa katastrofa... Zanimivih razstavljalcev vsako leto manj... zakaj manj se ne čudim.... ponudba vse slabša cena razstavnega prostora vse dražja... Da ne govorimo o ceni vstopnice 7 €... TO JE ROP za to kar so nudili!!!
Kar se tiče organizacije Showa nimam besed... včasih so jih imeli na vseh koncih, tako da so bili obiskovalci prisiljeni hoditi z enega konca na drug konec in se je stalno nekaj dogajalo tudi na razstavljalčevih prostorih... sedaj se vsi drzijo na enem koncu, raztavljalci pa hodimo na "kofe" ker nimamo kaj početi v praznih prostorih brez obiskovalcev... včasih je bil zunanji prostor poln tuning avtomobilov itd... motoristi so imeli prost vstop z motorji, bila je muska v živo, kurjenje gum (sicer mi ni dišalo ampak se je dogajalo nekaj), itd, itd... v glavnem na zunanjem prostoru se je dogajalo "NA POLNO"... lani in letos?!?!? KATASTROFA OD KATASTROFE!!! Ok za lani človek še požre ker je bil prvo leto drug organizator... LETOS NI ŠANS!!!
Če je avto motor show naj bo show, če je pogreb naj bo pa pogreb... Vse skupaj ni ne avto sejem ne avto show "ne tič ne miš" ampak enostavno samo za organizatorjev ŽEP!
Od samega začetka je WBC-jev štant zvest temu sejmu... za drugo leto pa je še veeelik vprašaj, če bo WBC-jev štant še stal na tem sejmu...