CF.MOTO 500-A PRODAM

Prostor za male oglase.
Odgovori
Uporabniški avatar
delorto1
Obiskovalec
Reactions:

CF.MOTO 500-A PRODAM

Odgovor Napisal/-a delorto1 » 25 Sep 2010, 07:00

-Letnik 2007
-prva reg.27.02.2007
-modelno leto 2007
- 2.lastnik
-Dolga izvedba
- 2.lastnik
- priključek za prikolico
- Homologiran za 2 osebi
- 4x4 pogon stalni dvokolesni pogon zadaj
- Zapora diferenciala
- Reduktor
- Avtomatski menjalnik CVT
-5300 prevoženih
-3490 eur
-informacije 040737609
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Zadnjič spremenil delorto1, dne 24 Okt 2010, 22:30, skupaj popravljeno 4 krat.

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: http://goeasttour.com/
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 25 Sep 2010, 08:05

Cena pa je skrivnost!
Ne razumem oglasa, kjer nekaj prodajate, namečete en kup slikic in podatkov, cene pa ne poveste. V čem je problem? Čakate in špekulirate, da tisti ki bo poklical pa je kao resen ali kaj!
Jaz oglase kjer piše "pokličite za ceno" enostavno preskočim! :bang:

Uporabniški avatar
magoslo
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a magoslo » 25 Sep 2010, 08:50

pohorjebeef napisal/-a:Cena pa je skrivnost!
Ne razumem oglasa, kjer nekaj prodajate, namečete en kup slikic in podatkov, cene pa ne poveste. V čem je problem? Čakate in špekulirate, da tisti ki bo poklical pa je kao resen ali kaj!
točno tak cena naj bo vidna če se nekaj prodaja

Uporabniški avatar
lakl
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a lakl » 25 Sep 2010, 09:26

Ker nisem imel semeringa,sem dobro očistil in sestavil nazaj,šel samo na testno vožnjo cca 1 km in imel občutek da še kar pošteno drsi jermen,ko sem se vračal je šlo že na bolje.Res sem jermen ščistil nisem ga pa nič razmastil.Kaj ima kdo iskušnje s temu,se mora jermen še malo prevrteti da se očisti,ali je morda kje drugje razlog za drsenje jermena.Je pa veliko bolje kod pred čiščenjem.No semering ne pušča toliko da bi bilo že mastno,ni bilo krize.

Ni cene ker je na pol sestavljen ----ali pač ?????

Uporabniški avatar
delorto1
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a delorto1 » 25 Sep 2010, 15:26

pohorjebeef napisal/-a:Cena pa je skrivnost!
Fantje se opravičujem sem imel tako dela s slikami da sem pozabil najbol glavno.2.999 eur

Uporabniški avatar
delorto1
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a delorto1 » 25 Sep 2010, 15:55

lakl napisal/-a:Ker nisem imel semeringa,sem dobro očistil in sestavil nazaj,šel samo na testno vožnjo cca 1 km in imel občutek da še kar pošteno drsi jermen,ko sem se vračal je šlo že na bolje.Res sem jermen ščistil nisem ga pa nič razmastil.Kaj ima kdo iskušnje s temu,se mora jermen še malo prevrteti da se očisti,ali je morda kje drugje razlog za drsenje jermena.Je pa veliko bolje kod pred čiščenjem.No semering ne pušča toliko da bi bilo že mastno,ni bilo krize.

Kod sem že enkrat rekel se opravičujem,sem pozabil na ceno Semering pa je bil včeraj oddan na pošto in bo ponedeljek pri meni.CF pa je normalno vozen.Jermen se je unesel,pač ko se bo ponovilo drsenje bom zamenjal,če pa bom prej prodal bo semering polek.Hvala za opozorilo cena je sedaj znana.

slepec
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a slepec » 25 Sep 2010, 19:50

delorto1 napisal/-a:
lakl napisal/-a:Ker nisem imel semeringa,sem dobro očistil in sestavil nazaj,šel samo na testno vožnjo cca 1 km in imel občutek da še kar pošteno drsi jermen,ko sem se vračal je šlo že na bolje.Res sem jermen ščistil nisem ga pa nič razmastil.Kaj ima kdo iskušnje s temu,se mora jermen še malo prevrteti da se očisti,ali je morda kje drugje razlog za drsenje jermena.Je pa veliko bolje kod pred čiščenjem.No semering ne pušča toliko da bi bilo že mastno,ni bilo krize.

Kod sem že enkrat rekel se opravičujem,sem pozabil na ceno Semering pa je bil včeraj oddan na pošto in bo ponedeljek pri meni.CF pa je normalno vozen.Jermen se je unesel,pač ko se bo ponovilo drsenje bom zamenjal,če pa bom prej prodal bo semering polek.Hvala za opozorilo cena je sedaj znana.
niso pa kilometri ohranjenost

Uporabniški avatar
DavidMX
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Zagorje ob Savi
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a DavidMX » 25 Sep 2010, 22:18

slepec napisal/-a:niso pa kilometri ohranjenost
Oglas: http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=4107272

Prevoženi km:4900 ;)

Yamaha YFM Raptor Akrapovič ATV Series Offroad :snakeman:
Yamaha Grizzly 660 :snakeman:
Hit the clutch, hit the gear, hit the gas and I'm gone!

Odgovori