Katerega ?
Rabim mašino 500+, pluženje, relacijsko vožnjo z ženo, občasno vleko prikole, malo po hribu, in še kaj...
Torej, ali je Grizli kaj boljši kot, npr Arctic Cat, in če je; zakaj?
Skratka, zakaj Grizlija?
Moje mnenje je, da sta pri vseh pogojih našteta mopeda izenačena, le pri "relacijski vožnji z ženo", ti bo žena hvaležna, če boš kupil mačko......seveda, če bo ona sedela zadaj........Bojevnik napisal/-a:Kot sem že pisal na temu forumu, se trenutno ubadam z običajno dilemo:
Katerega ?
Rabim mašino 500+, pluženje, relacijsko vožnjo z ženo, občasno vleko prikole, malo po hribu, in še kaj...
Torej, ali je Grizli kaj boljši kot, npr Arctic Cat, in če je; zakaj?
Skratka, zakaj Grizlija?
v tem citatu.enostavno obožujem Yamahine moto produkte!
Če se bosta kakorkoli spravila gor se zavedaj, da so vse Yamahe homologirane za 1 osebo!Bojevnik napisal/-a:A je res tako mal prostora? JJest sem povprečne postave, moja pa je bl pri tamalih, tako , da ne zavzameva veliko placa.
: Bi blo pa precej neudobno na dolgi furi , če se ne bi emela kam dat
.
Za Yamaho pa itak vem, da je ta agregat za večno, tako, da je kar se tega tiče moj favorit.
Ne drži!harry2 napisal/-a:Če se bosta kakorkoli spravila gor se zavedaj, da so vse Yamahe homologirane za 1 osebo!
Misliš dvocikle, tricikle, 2WD štriricikle ali 4WD štiricikle?!Branko napisal/-a:Ne drži!harry2 napisal/-a:Če se bosta kakorkoli spravila gor se zavedaj, da so vse Yamahe homologirane za 1 osebo!
Glejga zlomka...nisem vedel da je moj Grizzly homologiran samo za enega...vrjetno je v homologacijskem kartončku in posledično tudi v prometni prišlo do tiskarske napake, kjer piše da je homologiran za dve osebi...harry2 napisal/-a:Moja praksa : noben Grizzly ni homologiran za dve osebi!
Jap...nekateri pač imamo to srečo ali kako bi človek temu rekel...Branko napisal/-a:Vsi 4 kolesniki kupljeni pri meni so bili homologirani za 2 osebi...
jaka napisal/-a:V Nemčiji (in Romuniji) se je našel trgovec, ki je vložil veliko sredstev znanja iznajdljivosti itd...v predelave in homologacije vseh vrst takšnih in drugačnih quadov ATV-jev, UTV-jev itd...Seveda je cena teh prevoznih sredstev za okoli 1500 eur dražja od nehomologiranih modelov. Tako, da se da in se tudi dobi homologirano vse, kar si človek zaželi. EU pač ni Slovenija, ki onemogoči vse, kar si običajni uporabniki želimo. Trgovcem in državi je omogočeno kasiranje v zadovoljstvo vseh uporabnikov.