Lep pozdrrav..Doma ima štirikolesnika Bashana 250 2008.Pred nekaj dnevi mi je začel teči benzin iz Črnega šlafka.....vse sm že pogledo...plavc sm na majn odpru..je motor zadušilo...zdaj pa nevem kaj bi lahko bilo....
Prosim povejte.
Pomagajte Bashan 250
Ja onega je na dnu upljinjača..Mike666 napisal/-a:Iz katerega? Onega ki je na dno uplinjača? Če je ta pol boš mogo uplinjač dol vzet pa ga razdret pa spucat ker se ti je nekje plovek zataknil.
Če pa ti kje iz tistiga ki pride v uplinjač pol pa boš mogo tisti šlahec menajt.
Ampak po moje bo prva trditev.
- Mike666
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Ljutomer
- Kontakt:
aja pa preveri tisti vijak na dnu fergazerja ki je na oni strani ko je aspuh če je dovolj zategnjen.kriko07 napisal/-a:Ja onega je na dnu upljinjača..Mike666 napisal/-a:Iz katerega? Onega ki je na dno uplinjača? Če je ta pol boš mogo uplinjač dol vzet pa ga razdret pa spucat ker se ti je nekje plovek zataknil.
Če pa ti kje iz tistiga ki pride v uplinjač pol pa boš mogo tisti šlahec menajt.
Vijak ze dobro zategnjen.mislim da je narobe v zvevi z plavcom...odprl sm ga malo manj...je nehal benzin cureti iz šlavfka...ampak je motor kmalu zadušilo...nikol ni dosti...Mike666 napisal/-a:aja pa preveri tisti vijak na dnu fergazerja ki je na oni strani ko je aspuh če je dovolj zategnjen.kriko07 napisal/-a:Ja onega je na dnu upljinjača..Mike666 napisal/-a:Iz katerega? Onega ki je na dno uplinjača? Če je ta pol boš mogo uplinjač dol vzet pa ga razdret pa spucat ker se ti je nekje plovek zataknil.