X5 Končno v garaži
X5 Končno v garaži
Tudi jaz sem danes postal lastnik cofota.To je moj prvi 4kolesnik,tako da se morava še v naslednjih dneh dobro spoznati.Moram reči,da je zelo dobro ohranjen,kot iz trgovine
,prevoženih ima 800km star je 8mesecev.Slike sledijo v prihodnjih dneh!
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Lahko povem, da si kupil odličen motor. V celem letu sem bivšega lastnika samo 1x prepričal, da smo se peljali na Pohorje pa še takrat smo se "nažrli" praha. Po mojem mnenju sicer škoda takšnega motorja za po cesti ampak, če nič drugega res lepo izgleda. No in ker je bivši lastnik ODLIČEN mehanik si kupil motor kot iz škatlice.
Kar mene pri vsem skupaj najbolj veseli, da ta isti bivši lastnik skrbi (mehansko) tudi za moj moped.
Če boš 1/2 tako skrbel za njega boš ta motor vozil še 100 let.
Obilo užitkov in varnih kilometrov želim!
Tukaj pa še edina "terenska" vožnja tvojega novega X5 z bivšim lastnikom!

Kar mene pri vsem skupaj najbolj veseli, da ta isti bivši lastnik skrbi (mehansko) tudi za moj moped.

Ja,hvala lepa za čestitke vsem zdaj se bomo lahko kje tudi v živo srečali na kakšnem srečanju,pa kako rekli pa kaj spili.Tudi jaz mislim,da sem kupil dober moped pa da bo dobro služil svojemu namenu.Danes sem ga malo sprobal po terenu,tak da je blato tudi probal.Drugače pa prvi vtisi soBIF napisal/-a:Lahko povem, da si kupil odličen motor. V celem letu sem bivšega lastnika samo 1x prepričal, da smo se peljali na Pohorje pa še takrat smo se "nažrli" praha. Po mojem mnenju sicer škoda takšnega motorja za po cesti ampak, če nič drugega res lepo izgleda. No in ker je bivši lastnik ODLIČEN mehanik si kupil motor kot iz škatlice.
Re: Vožnja
Do danes narejenih 3457km brez omembe vrednih težav,dvakrat narejen servis,menjan oring na senzorju za brzine(1.4EVRA),popravilo štart releja to pa je tudi vse,samo tankam pa vozimp.ivo napisal/-a:Evo danes sem naredil z x-som okoli17km.Nekaj od tega je bilo tudi terena,tako da sem lahko probal če vse dela.Moram reči,da sem zelo zadovoljen.