Ne vem kaj nej račem... nimam kej, no.1a!
sej vem, slike bi mogu pomanjsat.
lp

Če bi rad samo "vodiko" izpustil bi jaz vgradil tale ventilček,katerega z silikonom ali lepilom prilepiš in enostavno izpustiš vodo! Lahko ti ga pošljem ali ga prideš osebno iskat!BIF napisal/-a:Torej eno uporabno vprašanje. Vsi (verjetno) lastniki Can-am-ov že vemo, da le ti nimajo na pokrovu variomata luknje za izpust vode iz njega, ob morebitnem zajemu! Razmišljam, kako rešiti zadevo in sem pomislil, na vrtanje luknje v katero vstaviš pušo z notranjim navojem...vse skupaj lepo zaliješ z kvalitetnim temperaturnim kitom, v pušo pa nato vstaviš vijak, ki ga bodisi oviješ v teflon ali pa enostavno podložiš z gumi podložko, da zagotoviš tesnenje!
Ima kdo kakšno boljšo idejo???
Pa prosim ne zdaj predlagat snorkeljne, ker to že vem....pa vseeno ni to rešitev!

Marsikdo se ne bi, ker pa poznamo "BIF sindrom" sem prepričan, da ne bo odnehal. Če ne drugače, bo vodo sam spustil noter, samo da bo nekaj "prčkal"Drago napisal/-a: Jaz se s tem nebi obremenjeval.
Madona zdaj sem pa že res tako "prozoren"!jaka napisal/-a:Marsikdo se ne bi, ker pa poznamo "BIF sindrom" sem prepričan, da ne bo odnehal. Če ne drugače, bo vodo sam spustil noter, samo da bo nekaj "prčkal"Drago napisal/-a: Jaz se s tem nebi obremenjeval.
![]()
![]()
czy napisal/-a:Je pa ni. Dolžina pride prav pri strmih vzponih, drugače je pa bol ovira. BF je precej bolj okreten (tudi od kratke verzije), je pa priporpčljivo preventivno opraviti nekaj tehničnih posegov.Symon napisal/-a: Je to ovira pri tem ATVju?