Revija: Motorist www.motorist.si
Naslov testa: Priročna igrača
Številka: 123 - September 2009

Za naslednjič se pa jaz javljam za test da ne bo tako hudo.Jure napisal/-a:S solznimi sem zrl v slike, kako je z mojo igračo vlekel hlodček, je dejal el presidento in si obrisal potno čelo
Zmenjeno, hehe... Drugače pa tele žage s temi izpuhi tut men niso čisto jasne...baron21 napisal/-a:Za naslednjič se pa jaz javljam za test da ne bo tako hudo.![]()
![]()
![]()
bdw.- tiste stare ,,tuning,, žage, ki so na slikah - so zato zraven, da zaradi velikosti pašejo k Jumbotu ali je kaj drugega![]()
Je kakšen gozdar tukaj, da to malo pojasni? LP
Kot se spomnim sem gledal da s takimi žagami tekmujejo kdo hitreje prežaga hlod, zato imajo take izpuhe ker so žage sfrizirane pač dvotaktne mašince.el.presidento napisal/-a:Zmenjeno, hehe... Drugače pa tele žage s temi izpuhi tut men niso čisto jasne...
snezzak napisal/-a:Kot se spomnim sem gledal da s takimi žagami tekmujejo kdo hitreje prežaga hlod, zato imajo take izpuhe ker so žage sfrizirane pač dvotaktne mašince.el.presidento napisal/-a:Zmenjeno, hehe... Drugače pa tele žage s temi izpuhi tut men niso čisto jasne...
kar ne morem verjeti, da je za 10km/h padla končna. niti nisi toliko povečal zračnega upora (velik del kovčka pokriješ s svojim telesom), niti ga nisi verjetno napolnil do vrha s flašamibojkobroker napisal/-a:Po tem, ko sem namontiral velik kovček 110l, je končna hitrost 80km/h (po števcu 95km/h), merjeno z GPS-om.
Pred tem se je števec privrtel do 105km/h.
ne vem, če sem te že vprašal, kako je s porabo. si kaj meril? narediš z enim tankom 200 km? po enih podatkih naj bi imel 302 rezervoar 12l, po drugih pa 14l.bojkobroker napisal/-a:Po več kot 2000km jumbo 302 še vedno lepo prede.
Ga je meni pripeljal Boštjan v večjem mrazu kot je sedaj, sem bil tudi čisto premražen na predaji, pa nisem zdržal, da ne bi naredil vsaj 10 kmzeljkoa napisal/-a:Še en srečen lastnik Jumbota. Vožnja bo žal morala še malo počakat. Me je pošteno zeblo že na parkirišču, ko mi ga je Boštjan predajal.