na sliki ni
-zadnji kovček 120l nov 150eu PRODAN
-komplet letnih gum na platiščih 2000km,150 eu
-prednji odbijač 30 eu

več na tel 040 266 666

NATEGNIL BOM JAZ TEBE V RITObrancho napisal/-a:Slepec ti si meni prodajal ta motor pred 14.dnevi za 3000 eur zelo si ga hvalil,sedaj pa opisuješ da je motor zariban.Imel sem srečo da ga nisem kupil od tebe ker si me hotel zelo nategnit.
Mal si baraba.
kako je res prislo do tega,da je SMC zaribal??slepec napisal/-a:NATEGNIL BOM JAZ TEBE V RITObrancho napisal/-a:Slepec ti si meni prodajal ta motor pred 14.dnevi za 3000 eur zelo si ga hvalil,sedaj pa opisuješ da je motor zariban.Imel sem srečo da ga nisem kupil od tebe ker si me hotel zelo nategnit.
Mal si baraba.
lej če ne veš kako je do tega prišlo,bodi tiho,ok
lej atv nisem nikoli prodajal nikjerbrancho napisal/-a:Slepec ne ropotaj ampak prodajal pa si mi ga in kje bi zdaj jaz tebe lovil?
tud ti ne veš kdaj te bo kap zadelabrancho napisal/-a:Slepec ti si meni prodajal ta motor pred 14.dnevi za 3000 eur zelo si ga hvalil,sedaj pa opisuješ da je motor zariban.Imel sem srečo da ga nisem kupil od tebe ker si me hotel zelo nategnit.
Mal si baraba.

Predlagam registracijo tukaj :slepec napisal/-a:NATEGNIL BOM JAZ TEBE V RITO
Hahahahahahahaha,jaka napisal/-a:Predlagam registracijo tukaj :slepec napisal/-a:NATEGNIL BOM JAZ TEBE V RITO
http://www.mavricni-forum.net/