menjam samo za
ostale informacije po zs,ali po telefonu
http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=4493414
Ne skrbi, cena je odlična. Ampak trenutno se ne prodajajo ne novi ne rabljeni, povsod je zatišje. Počakaj da se malo otopliSkip napisal/-a:še vedno je naprodaj!!! a je predrag al kaj da ni zanimanja??![]()
me pa zanima: kakšna cena bi bila ZATE PRIMERNA???slepec napisal/-a:ne hvali se imaš podobno predelanega kot jaz,vedi da te to še čakaSkip napisal/-a:vsaj zariban nislepec napisal/-a:PA PRIMERNO CENO![]()
če najdeš takega s tako opremo,za isto ceno ali ceneje,ga takoj kupim
Takšne poste bi po mojem mnenju bilo potrebno takoj brisati v temi Mali oglasi. Tema je namenjena prodaji ter nakupu in ne omadeževanju določenih znamk motorjev. Prodajalcu se z takšnimi in drugačnimi mnenji naredi "Levja usluga" in odvrne še mogoče zadnjega potencijalnega kupca. Danes je težko prodati prav vsak 4cikl pa naj bo kitajc,tajvanc,ali pa američan zato je ne-fer do prodajalca,da se z takšnimi posti (vsaj v tej temi) debatira gdaj bo kdo zaribal in kdo bo koga ali je koga nategnil! Zadnje tri dni je pa branje na dveh forumih enako, tako,da se že sam bojim štartat motor saj mi bo zaribal,ker je pač kitajc in potem moram serviserja iskat v Kitajski restavraciji!slepec napisal/-a:ne hvali se imaš podobno predelanega kot jaz,vedi da te to še čakaSkip napisal/-a:vsaj zariban nislepec napisal/-a:PA PRIMERNO CENO![]()
če najdeš takega s tako opremo,za isto ceno ali ceneje,ga takoj kupim