Hvala
Ne-ne-daleč od tega,da bi bil užaljen! Moje mnenje je,da ravno v tem forumskem dogajanju menjava izkušenj in mnenj pozitivna! Osebno vozim popolnoma (pri nas) neznanega kitajca 500 ccm in sem zadovoljen.Tale Outy je iz rok serviserja in je porihtan v nulo. AC ni za moj okus (hvala bogu,da imamo različne) Vsak pride enkrat do zaključka kakšen 4cikl je za njegov stil vožnje in njegova uporabnost. Pod ritjo sem imel vse mogoče motorje in razlika v njih je ogromna zato se vsak odloči po svoji vesti in željah,tudi nekateri potem priznajo da so se ušteli. Za moj način in uporabo se bi sigurno odločil za Outya-za druge pa jaz ne odločam ampak jim vseeno želim vso srečo in varno ter dolgotrajno uporabo.Bojevnik napisal/-a:Oprosti Lakl, res je, nimam iskušenj z ostalimi, v resnici niti z muco, še,... Zgornji post sem napisal na podlagi šestmesečnega raziskovanja sveta štirikolesnikov.
In predvsem na podlagi vaših odgovorov na tem forumu:
življenska doba- AC je eden najtrpežnejših- po vaših besedah
uporabnost- poglej temo Drvarija
podvozje- vsi testi ACja
oprema- precej več
motor- ameriška zanesljivost, EFI
zmogljivost- testi; Slo, Hr, USA...
Da se razumemo, nimam nič proti ostalim strojem (Japoncem, Evropejcem, Kitajcem...), ker jih ne poznam in nimam izkušenj z nobenim (razen z eno malo igračko, ki je razpadla po par km).
Če sem te užalil, starega ATV mačka, se opravičujem in ti želim veliko
prijetnih kilometrov na tvojem stroju.
Prinese naj mi tistih 9 jurjev.Bom kupil in se odločil namesto njega Upam, da ko se bo (če se bo) odločal med blondinko in rdečelasko, da mi bo prav tako pripeljal obe. Zagotovo se bom odločil (tako kot pri nakupu ATV-ja) za ta najboljšo. (po testu seveda)dominik napisal/-a: Prebral si je teme/debate od obeh atv-jev vendar se nemore odločit.
Se pravi za tisto , ki ima največje joškejaka napisal/-a:Prinese naj mi tistih 9 jurjev.Bom kupil in se odločil namesto njega Upam, da ko se bo (če se bo) odločal med blondinko in rdečelasko, da mi bo prav tako pripeljal obe. Zagotovo se bom odločil (tako kot pri nakupu ATV-ja) za ta najboljšo. (po testu seveda)dominik napisal/-a: Prebral si je teme/debate od obeh atv-jev vendar se nemore odločit.
Civava napisal/-a:
Se pravi za tisto , ki ima največje joške